Avaxnet

نسخه کامل: مردانى كه همسران زيبا مى خواهند، حتما بخوانند!؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2

مردانى كه همسران زيبا مى خواهند، حتما بخوانند!؟

یك بررسی علمی نشان می‌‌دهد، مردانی كه همسران زیبا دارند. عمرشان كوتاه‌تر است.براساس این بررسی كه بر روی سه‌هزار و 509 مرد كه همسران‌شان زیبا هستد، انجام شده، هر چه زیبایی زنان بیشتر باشد، مرد آنها در سن پایین‌تری از دنیا رخت بربسته است.

این بررسی نشان می‌دهد حتی زنانی كه فقط 20درصد از زیبایی بهره داشته‌اند، در ابتدای زندگی یا اواسط آن بیوه شده‌اند.برخلاف آن، زنانی كه از زیبایی ، بهره كمتری برده‌اند، شوهران آنها عمر بیشتری نسبت به شوهران زنان زیبا داشته‌اند.

این بررسی نشان می‌‌دهد، 80 درصد مردانی كه از همسران زیبایی برخوردار هستند در قبال آنها مسئولیت سنگینی را در خانه و محل كار و خیابان بر دوش دارند.

در این رابطه نیز روانشناسان معتقدند، به گمان برخی افراد، خوشبختی و آسایش درونی ، بستگی خاصی به زیبایی دارد. اما برعكس این قضیه مردان زیادی هستند كه نسبت به واكنش دیگران به همسران زیبارویشان حسادت نشان می‌دهند و در واقع با دو مسئله در آن واحد مواجه هستند و نمی‌توانند آن دو را (زیبایی و خوشبختی) را از هم جدا كنند. اما این كافی نیست، بلكه باید زنان به ویژگی‌های دیگری نیز مزین باشند كه به شخصیت و رفتار آنها وابسته است.

زیبایی ممكن است باعث خوشبختی در زندگی یك زن باشد ، ولی براى خوشبختى همين كافى است؟؟
زیبایی بد نیست
همه زیبایی رو دوست دارند اما به نظر من ملاک نباید باشه
چون اگه ملاک این باشه بالاخره یه زیباتر وجود خواهد داشت و بعد از این زیبا خسته میشی و بعد .....
ملاک برای انتخاب باید باطن باشه به نظر من
در ثانی همه به اندازه خودشون زیبا هستند
من نمیدونم این خوبه یا بد
اما تا الان نشده توی فکرم یا مثلا به دوستان یا بقیه بگم که مثلا فلانی خوشگل بود یا زشت بود
؟

منم باهاتون موافقم كه باطن خوبه . و نبايد ملاك باشه اما بر اساس اين متن بالا زيبايي ظاهري خيلي به درد نميخوره..
البته بايد منظور زيبايي افراطي باشه.. چون خدا به تعادل زيبا به وجود مياره ( يعني خانوما از كيلو وات و تن باري آرايش استفاده نكنن.!! فكر كنم البته)

انسان عاشق زیبائیهاست پس به دنبال چیزهای زیبا میره
خدابه انسان عقل و شعور و فهم و درک داده که درست راه خودش رو انتخاب کنه من قبول ندارم که هرکی زن خوشگل انتخاب کنه عمرش کم میشه مگه همسر زیبا عیبی داره مگه سیگاره که مضر باشه نمیگم مضر نیست ولی میشه تحملش کرد و عمر رو بالاتر برد
البته اون تیکه آخرش شوخی بود ولی من کاملا مخالفم
حتماحوصلشون سر رفته بود گفتن بیاد یه تحقیق الکی بنویسیم زیاد توجه نکنید

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست

ای خواهر سیرت زیبا بیار

با سلام خدمت همه دوستان
هر كي بگه خوشگلي واسم مهم نيست خب به خودشم داره دروغ ميگه... چيزي كه واضح و مبرهنه اينه كه زيبايي صورت و سيرت بايد هر دو وجود داشته باشه وگرنه نميشه. اگه شما همسري داشته باشيد كه از اخلاق فرشته باشه ولي نتونه حس زيبايي خواهي شما رو ارضا كنه مطمئنا زود نسبت بهش سرد مي شيد و بالعكس...
در مورد اون تحقيق علمي كه در پست اول نسترن خانوم گل زحمت كشيده بودند اينو بگم كه به نظر اينجانب كه تا حدودي از نوع تحقيقات پزشكي اطلاع دارم اين تحقيق base علمي محكمي نداره و احتياجي نيست كه بخاطر نتيجه يه تحقيق بي هويت بترسيد.
خدا زيباست و زيبايي را دوست دارد. موفق باشيد

(Tuesday 01 June 2010 01:56 )ehsan_love نوشته شده توسط:
با سلام خدمت همه دوستان هر كي بگه خوشگلي واسم مهم نيست خب به خودشم داره دروغ ميگه... چيزي كه واضح و مبرهنه اينه كه زيبايي صورت و سيرت بايد هر دو وجود داشته باشه وگرنه نميشه. اگه شما همسري داشته باشيد كه از اخلاق فرشته باشه ولي نتونه حس زيبايي خواهي شما رو ارضا كنه مطمئنا زود نسبت بهش سرد مي شيد و بالعكس... در مورد اون تحقيق علمي كه در پست اول نسترن خانوم گل زحمت كشيده بودند اينو بگم كه به نظر اينجانب كه تا حدودي از نوع تحقيقات پزشكي اطلاع دارم اين تحقيق base علمي محكمي نداره و احتياجي نيست كه بخاطر نتيجه يه تحقيق بي هويت بترسيد. خدا زيباست و زيبايي را دوست دارد. موفق باشيد

سلام دوست عزيز از ارائه نظرتون ممنونم

همون طورر كه شما گفتين زيبايي براي همه مهمه چون يك غريزه فطري است در اين مورد كاملا با شما موافقم

ولي از نظر baseعلمي با شما مخالفم اين مطلب ترجمه يك تحقيق علمي در يكي از كشور هاست كه به صورت مقاله هم چاپ شده است

100البته كه خدا زيباست و زيبايي رو دوست داد0 0

[quote='leali' pid='122055' dateline='1273468573']
صورت زیبا هم مهمه . فراموش نکنید ما اول ظاهر رو میبینیم بعدا باطنش رو جستجو میکنیم !
یه سوال از khashaiar و bi del : اگه یه دختر که در صانحه ای زیباییشو از دست داده باشه اما به قول بی دل عزیزمون سیرتش خوب باشه حاضرید باهاش ازدواج کنید ؟
البته جوابتون مشخصه صفر در صد ! اینطور نیست ؟
[/quote
اولا از همه ی دوستان به خاطر غیبت چند ماهم معضرت می خوام و در ادامه از دوستمون که نتونستم به موقع بیامن و جواب سوالتونو بدم معضرت می خ.ام.
خوب حالا جواب سوال:
برای جواب شما چند جواب و استدلال دارم و تصمیم گیری نهایی رو به عهده خودتون میذارم:
_آیا همه ی ازدواج هایی که امروزه در دفاتر رسمی طلاق و ازدواج ثبت میشه،مطلق به افراد %100 سالم و کامل جهان است؟
_تا حالا چند بار تو فامیل و اطرافیانمون دیدیم که افراد سالم و کاملی با افراد مجروح و ناقص العضوی ازدواج کردند؟
_استدلال آنها برای همچین ازدواجی چی بوده؟
.
.
.
در ضمن دوست عزیز متاسفانه باید اینو بگم که:امروزه ازدواج هایی که در اغلب موارد ما شاهد آنهاهستیم ملاک هایی دارند که شاید در ظاهر ارزشی برابر یا حتی کمتر از زیبایی داشته باشند،ولی در واقعیت ارزشی چند برابر بیشتر از زیبایی داشته و در پی چنین ازدواج هایی محور عشق در ازدواج بر روی ریل های بی رحم قطار آینده نگری مادی در حرکت هستند.
ولی من هم با احسان موافقم. درسته زیبایی ملاک نیست ولی کسی که زیبایی در حد معمول رو هم نداشته باشه بعد از یه مدت کوتاهی آدم رو خسته می کنه. درسته که سیرت زیبا خیلی مهم تره ولی بدون زیبایی خسته کننده است. من نمی گم شخص باید چهره فوق العاده ای داشته باشه ولی کسی نمی تونه مثلا با شخصی که صورتش کاملا سوخته زندگی کنه. شاید بگی اگه باطن شخص زیبا باشه بعد از مدتی صورتش هم عادی میشه ولی این در صورتی اتفاق می افته که شخص از قبل به زیبایی سیرت فرد پی برده باشه و اون وقت می تونه اون صورت فجیع رو نه تنها تحمل کنه بلکه کاملا براش عادی باشه. پس نمی تونیم بگیم که شخص می تونه از همون اول قید زیبایی رو بزنه و به دنبال سیرت زیبا بگرده.
گاهی هم پیش میاد که شخص دچار نقص عضو باشه. این شاید کمی از زیبایی کم کنه ولی مفهمو زشتی رو نداره(جز در صورت). این نظر منه حالا خوب یا بدش رو نمی دونم.
زیبایی و جوونی همیشه گی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ملاک باشه اشکال نداره ولی نه ملاک اصلی ازدواج!
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع