Avaxnet

نسخه کامل: دانلود آپديت مك آفي
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
شما مي تونيد فايل آپديت مك آفي كه موسوم به sdat هست رو از لينك پايين دانلود كنيد:
ftp://ftp.nai.com/virusdefs/4.x/

در اين صفحه ضدويروس مك آفي هر روز ّروزرساني ميشه و مي تونيد آخرين آپديت رو خيلي راحت دانلود كنيد. بعد از باز كردن اين لينك، لینک sdat که به آپدیت مک آفی مربوطه هست رو انتخاب و دانلود می کنید.
از راهنمایی موثر شما درمورد ابدیت مکافی متشکرم

سلام
خسته نباشید
من mcafee نسخه 8.1.173 را نصب کردم وفایل sdat5527 رانیز با حجم 116 مگ دانلود کردم تا نصب کنم اما وقتی روی sdat5527 دبل کلیک میکنم این پیام میاد::

Error: unable to find any qualifying Mcafee product s

لطفا راهنماییم کنید

من در حال طراحي وب سايت نرم افزاري هست به اسمه Software panel مشكلي كه من دارم اين است كه من دارم اين است كه من در انتخاب رنك وست كردنشون مشكا دارم ولي اين مشكل را تا يه جاهايي حل كردن ولي مشكل ديگه من اينه كه من يه راهنمايي در مورد منوي بالا صفحه نياز دارم

باتشكر

سلام

همه شما میتونید جدید ترین اپدیت های انتی ویروس مکافی رو از این وب سایت کاملا فارسی دریافت کنید

0 0 0 0

با سلام و خسته نباشید. من mcafee نسخه 8.1.173 را نصب کردم وفایل sdat5527 رانیز با حجم 116 مگ دانلود کردم تا نصب کنم اما وقتی روی sdat5527 دبل کلیک میکنم این پیام میاد::

Error: unable to find any qualifying Mcafee product s

میشه بپرسم که چطور می شه سریعتر آپدیت انجام بشه چون خیلی زمان می بره.متشکرم

خيلي ماهي ممنون

آپدیت شما برای مکافی 8.5 می باشد "پیغام =این آپدیت مربوط به این قرارداد نمی باشد"

مسعود صادقي نوشته شده توسط:

من در حال طراحي وب سايت نرم افزاري هست به اسمه Software panel مشكلي كه من دارم اين است كه من دارم اين است كه من در انتخاب رنك وست كردنشون مشكا دارم ولي اين مشكل را تا يه جاهايي حل كردن ولي مشكل ديگه من اينه كه من يه راهنمايي در مورد منوي بالا صفحه نياز دارم

باتشكر

با dreamwiver و با زبان php طراحی کن خیلی راحته

zohakish نوشته شده توسط:

با سلام و خسته نباشید. من mcafee نسخه 8.1.173 را نصب کردم وفایل sdat5527 رانیز با حجم 116 مگ دانلود کردم تا نصب کنم اما وقتی روی sdat5527 دبل کلیک میکنم این پیام میاد::

Error: unable to find any qualifying Mcafee product

میشه بپرسم که چطور می شه سریعتر آپدیت انجام بشه چون خیلی زمان می بره.متشکرم

نقل قول :آپدیت شما برای مکافی 8.5 می باشد "پیغام =این آپدیت مربوط به این قرارداد نمی باشد"

همین طور كه دوست عزیزمون گفتن، این آپدیت برای نسخه ی  8.5i است و این آپدیت
به هیچ نسخه ی دیگه ای نمیخوره. شما میتونید این نسخه رو از لینک زیر دانلود کنید.
درضمن این نوسخه در لینک زیر کرک شده هست:

دانلود McAfee VirusScan Enterprise 8.5i
حجم : 20 مگا بایت

صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع