Avaxnet

نسخه کامل: دو برنامه در محیط ویژوال
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دو تا برنامه دارم هر کاری می کنم نمی تونم حلشون کنم. لطفا کمک..........

الف) برنامه ای بنویسید که مختصات 2 نقطه را از طریق textbox دریافت کرده و خط مورد نظر را ترسیم کند.

ب) برنامه ای بنویسید که 10 خط رسم کند که این 10 خط حتما از مرکز فرم عبور کند.

حلشون کنید ممنون میشم هر چه سریعتر بهتر.................
دخترکی تنها نوشته شده توسط:سلام دو تا برنامه دارم هر کاری می کنم نمی تونم حلشون کنم. لطفا کمک..........

الف) برنامه ای بنویسید که مختصات 2 نقطه را از طریق textbox دریافت کرده و خط مورد نظر را ترسیم کند.

زبان مورد استفاده برای برنامه نویسی ؟؟؟؟
فریدون قربانی نوشته شده توسط:
دخترکی تنها نوشته شده توسط:سلام دو تا برنامه دارم هر کاری می کنم نمی تونم حلشون کنم. لطفا کمک..........

زبان مورد استفاده برای برنامه نویسی ؟؟؟؟

خیلی ممنون حلشون کردم. تازه اگه ببینید نوشتم دو برنامه در محیط ویژوال (ویژوال بیسیک)

سه تا برنامه دیگه دارم اگه زحمتی نیست بگم؟

سلام

من كدهاي لازم روبراي مورد ( الف) آماده كردم  اگه مورد( ب) رو هم خواستيد براتون انجام مي دم . البته فراموش نكنيد كه نقطه شروع و پايان خط بايد طول و عرض نقطه مشخص بشه بنابر اين شما چهار عدد TextBox لازم دارين و يك خط كه من در حالت اوليه ؛ حالت Visible اونو False كردم و با زدن دكمه ( اجرا يا شروع يا ...) ،  خط كشيده شده و نمايش داده ميشه .

Private Sub Command1_Click()

Line1.X1 = Text1.Text
Line1.Y1 = Text2.Text

Line1.X2 = Text3.Text
Line1.Y2 = Text4.Text

Line1.Visible = True

End Sub

لینک مرجع