پاداش خدا پرستان و خدا شناسان
ابن عباس از حضرت رسولصلّی اللّه علیه و آله نقل می کند که آن حضرت فرمود :
قسم به خدایی که مرا بشارت دهنده ی به حق فرستاده، خدا هیچ موحّد و خدا پرستی را به آتش( دوزخ ) عذاب نمی کند ، و همانا اهل توحید شفاعت می کنند ، و شفاعتشان موردپذیرش قرار خواهد گرفت،
سپس آن حضرت فرمودند : هنگامی که روز قیامت می شود ، خداوند تبارک و تعالی ، قومی را که اعمال و کردارشان در دنیا بد بوده دستور میدهد ببرن آنها را به سوی آتش. میگویند: پروردگارا چگونه ماداخل آتش می گردانی و حال آن که ما در دنیا موّحد و خداپرست بودیم ، چگونه زبان های ما را به آتش می سوزانی و حال آنکه بتوحید و یکتا پرستی زبان ما دردنیا باز شده ( گویا شده ) ، چگونه دلهای ما را به آتش می سوزانی و حال آنکه متعقد است خدایی جز تو نیست ، چگونه صورت های ما را می سوزانی و حال آنکه برای خاطر تو خود را بخاک افکنده ( سجده نموده است ) ، چگونه دست های ما را می سوزانی و حال آن که دستهایمان را برای دعا بسوی بالا برده ایم.
سپس خدای عزّو جلّ می فر ماید : بندگان من اعمالتان در دنیا بد بوده ، جزا و پاداش شما آتش جهنم است
بندگان خدامی گویند : خدایا عفو تو بزرگتر است یا خطا و گناهان ما؟
خدای تبارک و تعالی می فرماید :بخشش من ،
بندگان خدامی گویند :رحمت تو وسیعتراست یا گناهان ما ؟
خدای عزّ و جلّ می فرماید :رحمت من
سپس می گویند :توحید و یگانگی تو بزرگتر است یا گناهان ما ؟
خدای تعالی می فر ماید :بلکه اقرار کردن شما بتوحید و یکتایی من بزرگتر است ،
بندگان خدا می گویند :خدایا باید عفو رحمت تو که همه چیز را فرا گرفته باید وسعت داشته باشد.
سپس خدای جلّ و جلاله می فر ماید : ملائکه من ، قسم به عزّت و جلالم هیچ خلقی را نیافریدم محبوب تر پیش خود از اقرار کنندگان بتوحید و یگانگیم و (مقریّن ) به این که خدایی جز من نیست ؛لازم است بر من که اهل توحیدم را داخل آتش نگردانم ، بندگان من داخل بهشت شوید.
(نقل از بحار الانوار ج 3 - ص 1 و 2 )
اگه واقعاً خدا پرست باشید خدا همه جا هوا تون رو داره...
آیا جزای نیکی جز نیکی است ؟
امام موسی بن جعفر (علیه السلام ) از پدرش امام جعفر صادق( علیه السلام ) و از پدران خود از علی(علیه السلام ) نقل می کند در باره ی خدای عز و جلّ ( در سورۀ الرحّمن ) آیا جزای نیکی جز نیکی می باشد ؛ که حضرت علی ( علیه السلام ) فرمود شنیدم رسول خدا صلی اللّه علیه و آله می فرماید:
همانا خدای عز وجل فرموده جزای کسی که به او نعمت توحید را دادم جز بهشت( چیز دیگری ) نیست .
(نقل از بحار الانوار ج 3 - ص 3 )
-واقعاً پرستش خدا توفیقی است که از طرف خودش برای مان فرستاده شده است و این توفیق برتر و از آن کسی است که خداوند مهربان او را دوست دارد !
هیچ چیز معادل شهادت به توحید نیست
ابوحمزه از امام باقر (علیه السلام ) نقل می کند شنیدم از حضرت که می فرمود :
هیچ چیزی پاداشش بیشتر از شهادت لا اله الّا اللّه نیست ، چون خدای عزّو جلّ چیزی را برابر ( و مساوی با ) آن قرار نداده ،و ا حدی در این امر شریک او ( خدای تبارک تعالی ) نیست .
بهتون پیشنهاد می کنم سعی کنید هیچ وقت از گفتن ذکر لا اله الله غافل نشوید، رمز و رموزی در این کلمه است که وقتی پرده از چشمتان بیفتدد آن وقت می فهمید ارزش این ذکر همچون حضرت علی ( علیه السلام )
بدن خدا پرستان داخل آتش نمی شود
ابوبصیر از امام صادق (علیه السلام ) نقل می کند ، که حضرت فرمود :
خداوند تبارک و تعالی اجساد و بدن های موحّدین و خدا پرستان را بر آتش جهنم حرام کرده است.
- دیگه وعده از این بهتر.
کلمه لا اله الا اللّه قلعه من است
اسحاق بن راهویه گوید :
چون امام رضا ( علیه السلام ) وارد نیشابور شد ، و خواست از آنجا خارج شود و پیش مأمون ( لعنة اللّه علیه ) برود ، اصحاب حدیث در نزد او جمع شدند و گفتند : ای فرزند رسول خدا ، داری از نزد ما کوچ میکنی و حدیثی برای ما نمی گویی تا از وجودت استفاده نماییم.
امام ( علیه السلام ) در حالی که در عماری نشسته بود سر مبارک خود را بیرون آورد و فرمود :شنیدم پدرم موسی بن جعفر
( علیه السلام ) می گفت ، شنیدم پدرم جعفربن محمّد ( علیه السلام ) می گفت ، شنیدم پدرم محمّد بن علی ( علیه السلام)
می گفت ، شنیدم پدرم علی بن الحسین ( علیه السلام ) می گفت ، شنیدم پدرم حسین بن علی ( علیه السلام ) می گفت ، شنیدم پدرم امیر المؤمنین علی بن ابی طالب ( علیه السلام ) می گفت ، شنیدم رسول خدا صلی اللّه علیه و آله می گفت ، شنیدم جبرئیل می گفت ، شنیدم خدای جّل جلاله می فرمود :
لااله الا اللّه ( خدایی جز خدای یکتا نیست ) قلعۀ من است ، کسی که داخل قلعۀ من شود ، از عذابم ایمن است .
هنگامی که قافله گذشت ، ما را ندا داد که لا اله الا اللّه شروطی دارد و من از شروطش هستم.
مرحوم صدوق ( رحمت اللّه علیه ) گوید : از شرائط لا اله الا اللّه اقرار نمودن به اینکه امام رضا( علیه السلام ) امام واجب الاطاعة است از جانب خدای تعالی بر بندگان خدا.
- دوستان خوبم بنابر این حدیث راهی و به شما معرفی می کنم برای رهایتان از گناهان که این راه این است : موقعی که شیطان در حال وسوسه کردن شما است چشماتون رو ببندید و چهل بار ذکر
لا اله الا الله را بگوید سپس یه صلوات بر محمد و آلش بفرستید اون وقت به کاری که شیطان داشت شما رو وسوسه می کرد نفرت پیدا می کنید.
امیدوارم این راه باعث سعادت شما بشه.
التماس دعا.
کسی که از روی اخلاص بگوید لا اله الا اللّه مستوجب بهشت می شود
پیامبر خدا صلی اللّه علیه و آله فرمود :
هما نا لااله الا اللّه کلمه عظیم و گرامی است برا خدای عز و جّل ، کسی که از روی اخلاص آن را بگوید مستوجب بهشت گردد و کسی که به دروغ آن را بگوید مال و خو نش در دنیا محفوظ می گردد ولی بر گشتش به آتش جهنم می باشد.
(نقل از بحار الانوار - ج 3 - ص 5 )
سفارش مرا در چهار چیز حفظ کن
اصبغ بن نباته از حضرت علی (علیه السلام ) نقل می کند ، که حضرت فرمود :
خداوند تبارک و تعالی به موسی فرمود :
ای موسی حفظ کن سفارش مرا در چهار چیز :
اول : تا وقتی که گناهان خود را آمرزیده نمی بینی پس به عیوب غیر خودت مشغول مشو ،
دوم : تا وقتی که نمی بینی گنج های من تمام شده است ، به جهت روزی غم مخور .
سوم : تا وقتی که نمی بینی زوال ملک مرا ، پس به احدی غیر از من امیدوار مباش .
چهارم :تا هنگامی که شیطان را مرده نیافتی از مکرش ایمن مباش .
( خصال ص 110 )
سلام.خواهشمندم مطالب دینی را با ذکر منبع و ماخذ مرقوم فرمایید.با تشکر haji)
به روی تخم چشمم متشکرم که یاد آوری کردید.
آخه من یه خورده کم حواس شدم این چند ماهه ( دلیلش رو بعضی از دوستان می دونند ) به خاطر همین یادم رفت که منبع بعضی از حدیث ها رو بنویسم . خلاصه ببخشید.
اینم ذکر منبع:
حفظ حدیث ( خصال ص 113 )
هیچ چیز معادل شهادت به توحید نیست ( بحار الانوار ج3 )
بدن خداپرستان داخل آتش نمی شود ( بحار الانوار ج3 )
کلمه لا اله الا الله قلعه من است ( بحار الانوار ج3 - ص 7 )