Avaxnet

نسخه کامل: مطالب جالب و حقایقی تلخ درباره خانمها ! ( بیچاره آقایون )
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5

1-  می دونین فرق خانمها با آهن ربا چیه؟..... آهن ربا حداقل یک روی مثبت داره
     2-  خانمها مثل رادیو هستند..... هر چی میخوان میگن ولی هر چی بگی نمی شنوند
     3-  خامنها مثل چسب دوقلو هستند.....اگه دستشان با گوشی تلفن مخلوط شد دیگه باید سیم تلفن را برید
     4-  خانمها مثل رعدوبرق هستند ..... اول برق چشماشون میرسه بعد رعد صداشون
     5-  خانمها مثل لیمو شیرین هستند..... اول شیرین هستند ولی بعد تلخ میشن
     6-  خانمها مثل گچ هستند ..... اگه چند دقیقه مدارا کنید چنان سفت و سخت میشن که دیگه حالتی نمی گیرند.
     7-  خانمها مثل کنتور برق هستند..... هر چند سال یکبار عدد سنشون صفر میشه
     8-  چرا خانمها نمی توانند نقشه بخوانند/ ..... برای اینکه فقط ذهن مرد هستش که میتونه تجسم و درک کنه که یک کیلومتر با یک سانتی متر نشون داده شده
     9-  خانمها مثل اینترنت هستند.... از هر موصوعی بک فایل اطلاعاتی دارند
     10-  خانمها مثل فلزیاب هستند ..... از نزدیک طلافروشی که رد میشن عکس العمل نشان میدن
     11-  خانمها مثل موبایل هستند ... هر موقع کار مهم دارید در دسترس نیستند

جناب آریا خان انشاءالله وقتی ازدواج کردید اون موقع می فهمید بیچاره آقایون یعنی چی؟

توجه داشته باشید که توی این سایت خانمهایی هستن که افکار فمنیستی داشته باشن!!!!!!!!!!

alaly نوشته شده توسط:

جناب آریا خان انشاءالله وقتی ازدواج کردید اون موقع می فهمید بیچاره آقایون یعنی چی؟

توجه داشته باشید که توی این سایت خانمهایی هستن که افکار فمنیستی داشته باشن!!!!!!!!!!

دست رو دلم نزار
که از الان غصه اون موقع رو دارم
یعنی میخواید بگید از این ها بد تره ؟
حقیقت ماجرا تلخ تر از اینهاست
خدا به دادمون برسه
الان به قول یکی از دوستام
باید بگم ای خدایی که نسل دایناسورها رو منقرض کردی
نسل اینها رو هم منقرض کن
بشریت رو نجات بده
خانم های این سایت که فکر میکنم همگی مثل خون آشام منتظر مکیدن خون آقایون هستند
خود خدا به داد ما باید برسه
وگرنه فکر نمیکنم از دست انسانی کاری بر بیاد

چه جماعت حسودی اه اه خوبه این جا جمع دانشجویی توروخدا از این حرفا نزنید که خنده داره

حنای شما دیگه رنگ نداره   گذشت اون زمان که مردا مرد بودن حالا که دیگه پسرا  زیر ابرو

برمی دارن و همه  آماده رقصن

Xeper نوشته شده توسط:

چه جماعت حسودی اه اه خوبه این جا جمع دانشجویی توروخدا از این حرفا نزنید که خنده داره

حنای شما دیگه رنگ نداره   گذشت اون زمان که مردا مرد بودن حالا که دیگه پسرا  زیر ابرو

اونهایی که اطراف و دورو بر شما هستند اینجوری هست . . . خودتون رو از این اجتماعات دور کنید میبینید مردانی که با تمام غیرت و مردانگی برای خدمت به جامعه و مردم در حال تلاش هستند . . .
موفق باشید
MASOOD OK نوشته شده توسط:
Xeper نوشته شده توسط:

اونهایی که اطراف و دورو بر شما هستند اینجوری هست . . . خودتون رو از این اجتماعات دور کنید میبینید مردانی که با تمام غیرت و مردانگی برای خدمت به جامعه و مردم در حال تلاش هستند . . .
موفق باشید

نمی گم نیستن اما ببخشیدا به نظر من بیشتر شعاره تا حقیقت

به هر حال این نظر من وقتی آقایون اینجور چیزا رو به اسم شوخی بیان می کنن باید جنبه ی شنیدن مثلاً  شوخی رو هم داشته باشن از قدیم گفتن چیزی که عوض داره گله نداره

در پناه خدا دوست عزیز

Xeper نوشته شده توسط:
MASOOD OK نوشته شده توسط:
Xeper نوشته شده توسط:

موفق باشید

نمی گم نیستن اما ببخشیدا به نظر من بیشتر شعاره تا حقیقت

به هر حال این نظر من وقتی آقایون اینجور چیزا رو به اسم شوخی بیان می کنن باید جنبه ی شنیدن مثلاً  شوخی رو هم داشته باشن از قدیم گفتن چیزی که عوض داره گله نداره

در پناه خدا دوست عزیز

توی صحبت هایی که رد و بدل شده
من چیزی از بی ظرفیتی در شوخی ندیدم
درست میگن
ممکن هست که خیلی از آقایون مانند روزگار قبل نباشند
اما هنوزهم هستند افرادی با ریشه و اصل و نصب
در ضمن
با گذشت زمان و تغییرات این فقط مردها نیستند که عوض شدند
زن ها هم همینطور
تحقیق کنید تفاوت فعالیت و هنر زنان رو هر روز کمتر و کمتر میشه
زن های این روزا که از سوسک و گربه و مگس و شب و مورچه و عنکبوت و بی نهایت موجود بی آزار و بی جان دیگه میترسند
اتفاقا حنای ما پر رنگ تر از همیشه هست
آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است !
بریزید رو دایره حساب کنید خودتون باورتون میشه حق با آقایون هست
باور ندارید
این خط و این هم نشون
|
-
حقیقت تلخه و نمیشه ازش گریخت
باور نداری زنگ بزن از 118 بپرس

جناب آقای آریا لیاقت می خواد زندگی در کنار خانم ها که نسیب هرکسی نمی شه و متاسفانه اونایی هم که نسیبشون میشه خیلی وقتا قدر این موهبت رو نمی دونن

دارم براتون آقای زیزی در آینده!

خووب خوب اينجور كه من ديدم بحث شوخي و جدي قاطي شد باز داره ميشه دعواي گذشته..
بابا اين 20 بار خوب و بد داره هردو دسته...خانوما هنرشون كم شده اما فعاليت هاي ديگه اي دارن..حالا كه وزير جنگ هم ميشن !!!!!!!!
آقايون هم كه قديما از سوسك و اينا نميترسيدن حالا وحشت دارن از اينكه مورچه از 5 متريشون رد بشه...!!!
البته بعضياااااااا اينجورين..
باز نگين مون لاور بي معرفتي كرد..هر دو دسته در بعضي موارد تغييراتي داشتند..خوبيش اينه كه هر دو تغيير ميكنند و توازنش بهم نميخوره...
از اينا كه بگذريم چه انسانهايي هستند اين خانوم ها..!!!! ( ديگه من كه منم ميگم خدا بدش رو نصيبت نكنه)
ولي از حق نگذريم هيچ كدوم از اين دو دسته بدون اون يكي نميتونه زندگي كنه...
مگر نه؟؟ (لطفا از بالا نگاه كنيد به مطلب ..اون وقت ميبينيد كه حق با منه)

بابا من که توی یکی از پستهام از آقای آریا خواستم جدی نگیرند شوخی های منو

مون لاور عزیز دعوا کجا بوده بالاخره گل بی عیب خداست. همه چی خوب و بد داره . آقاآریا چشماشو باز کنه سراغ بدش نره!!

صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع