Avaxnet

نسخه کامل: رايت800 مگا بايت داده و یا حتی بيشتر بر روي سي دي هاي معمولي
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

شايد برايتان پيش آمده باشد که نیاز به رایت برنامه ای با حجم بیشتری از یک cd  داشته باشید اين مواقع می بايست از یک برنامه فشرده سازی استفاده کنید اما ممکن است حتی با این روش هم نتیجه نگیریداما  با اين ترفند می توانيد بر روی سی دی های معمولی حتی تا 1 گيگا بايت اطلاعات را ذخيره کنيد .
برای این منظور می بایستی ابتدا از پشتیبانی قابلیت Overburning در رایتر خود اطمینان حاصل کنید.

برای تست این قابلیت مراحل زیر را طی کنید :
برنامه Nero را اجرا نموده و کلید های Ctrl_R را بفشارید. در پنجره باز شده  در قسمت Recorder information به عبارت مقابل Over burn دقت کنید و در صورت دیدن عبارت ساپورت ادامه ترفند را پی بگیرید.

حال از منوی File گزینه Preferences را انتخاب کنید سپس دقت کنید که در قسمت Expert features عبارت Enable Overburn فعال است . . در زير همين گزينه مقدار مجاز Overburn را به دقيقه مشخص کنيد.

حال به منوی File رفته و گزينه New را انتخاب کنيد و در قسمت Multisession گزينه No Muttisession

را انتخاب نماييد . سپس در قسمت Burn عبارت Write Method را به Disc at Onec تبديل کنيد .

حال می توانيد سی دی خود را رايت کنيد البته مقدار رايت بستگی خيلی زيادی به نوع رايتر دارد

شبنم
شما خودت تست کردی ؟
جواب داد ؟
رایتر سونی بهتر جواب میده یا LG یا Teac ؟
سلام
بله این روش رو امتحان کردم
اما همه رایتر ها رو تست نکردم که دقیقا بدونم کدوم بهتر جواب می ده
خوب بعد از رایت روی کیفیت سی دی که رایت شده تاثیر نمی زاره ؟
کیفیت فیلم مثلا
یا دیر خوندن سی دی یا از بین رفتن مقداری اطلاعات ؟
نه من همچین مشکلاتی برام پیش نیومد
بله این روش تست شده و بخوبی جواب میده !
اما یه نکته رو باید در نظر داشته باشید که هنگام رایت بصورت Overburning امکان صدمه دیدن لنز و رایتر وجود دارد !!!
پس همچنین مطمئن و امن نیست
خوب اینجور چیزی احتمال ریسکش هم بالاست و ممکن هست یه رایتر بزاره رو دستمون در مقابل 100 مگا بایت بیشتر
ممنون مسعود جان
سلام . میتونم ازتون در خواست کنم برای من بیشتر توضیخ بدین که روی nero با کدوم ورژن امتحان کنم چون یه file 814mb رو نتونستم رو cd 870 mb رایت کنم. ازتون ممنون میشم کاملا واسم توضیح بدین.متشکرم و سپاسگزار.
سلام دوست عزیز با تمام ورژن ها می شه فقط یه کم گزینه ها تو بعضی ورژن ها متفاوته . شما بگین چه ورژنی رو دارین تا من بیشتر توضیح بدم
سلام به شما.من از nero 7 استفاده می کنم . ممنون میشم واسم دقیق توضیح بدین که چه کار کنم. بازم ازتون تشکر می کنم.
لینک مرجع