سلام جنابه ادمین حالتون خوبه که
خدارو شکر که خوب هستید
من واسه بالابردن علاقه بچه ها که تاپیک های بیشتری ایجاد کنن یه پیشنهاد دارم که خیلیم کاره آسونیه
شما اگه تعداد تشکرهایی که کاربرتاحالا تونسته به دست بیاره رو کنار تعداد پستاش بذارید فکر کنم محرک خوبی واسه کاربر باشه که خودشو بهتر نشون بده البته این نظره منه ولی فکر کنم که عملش بتونه کمک کنه.
بقیه دوستان هم نظرخودشونو بگن
با تشکر
امیدوارم همینطور باشه و مشوق باشه
ومحض اطلاع رسانی عرض کنم که قبلا این سیستم بود و به جز تعداد تشکر ها چیزهای دیگه مثل تعداد اخطار و .... رو هم میشد دید در کنار نام و بعد هم در پروفایل که با تغییر محیط سایت کنار گذاشته شده از نمایش کاربران
اما واقعا این میتونه موثر باشه یا باید راهکار جدی و اصلی رو پیدا کرد برای جذب و ایجاد علاقه دوستانمون در سایت؟
ممنونم آریا جان من نمی دونستم که قبلا همچین سیستمی بوده حالا تصمیم با بزرگانه ما فقط اطاعت امر می کنیم
این نوع نمایش تعداد تشکر های داده شده و همچنین گرفته شده برای هر عضو مشکلاتی را در بر دارد در نسخه کنونی اما فعلا که تعداد بازدید نسبتا کاهش یافته میتوان ان را فعال کرد ( که همین الان ان را فعال کردم )
البته اپگرید به نسخه جدید بزودی انجام خواهد گرفت و اگر در ان نسخه مشکلی نداشت به صورت دائم ان را فعال نگه میداریم
پیروز باشید
جنابه ادمین بسیار ممنونم که پیشنهاد منو قبول کردید
امیدوارم حتما کارساز باشه
منم یه پیشنهاد دارم اگه بشه تشکر های کاربر رو پیدا کنیم که در چه پست هایی از ایشان تشکر شده خیلی خوب میشه مثلا من خیلی دوست دارم بدونم در کدوم پست ها ازم تشکر شده
بعد از اپگرید به نسخه جدید که تکلیف پلاگین تشکر مشخص شد ، سعی میکنم روی این پیشنها شما کار کنم و این خروجی را از دیتابیس بگیرم و در یکی از بخش های کاربری نمایش دهم