سلام دوستان
من می خوام تاپیکی با زبانasp3 برای ارسال مطالب درست کنم مثل همین تاپیک ارسال موضوع جدید که در این سایت قرارداره..........ولی نمیدونم که چطور باید این کارو انجام بدم
لطفا کمک کنید
اگر منظورتان نوشتن برنامه ای است که بتواند چنین صفحه ای را طراحی کند که بتوان با ان به ارسال مطلب پرداخت که سوالتان کمی عجیب به نطر میرسد چون اولا این یک سیستم یک پارچه است که از هسته مای بی بی که با زبان php نوشته شده و به صورت کد مجزا نیست
اما اگر راهنمایی کلی برای کار بخواهید میتوانم کمک تان کنم ولی اگر مد نظرتان دقیقا گرفتن کدهای برنامه باشد که بتوانید با یک کپی پیست ساده سر و ته مطلب را به هم بیاورید ، که متاسفانه کمکی از دست من بر نمیاد
اگر مایل بودید تا به طور ساده برایتان روال و لاجیک کار را بنویسم که البته در این قسمت فرقی نمیکند که با php بخواهید بنویسید یا asp
دوست عزیز منظورم این نیست که کدهای برنامه رو در اختیارم بذاری ......لطف کنید برام روال و لاجیک کارو توضیح بدید در کل می خوام بدونم اگه بخوام یک تالار گفتمان درست کنم چطور بایداین کاروانجام بدم .....چطور بایددکمه شکلکها و لینک و تصویر رو در کنار textbox قرار بدم تا کاربر بتونه از اونا استفاده کنه
امیدوارم توضیحاتم واضح بوده باشه
اگر سایت دارید و سیستم انجمن شما هم mybb هست خودش این ها را داره الان منم که یک سایت دارم و سیستم انجمنم mybb هست این شکلک ها ولینک هایی را که شما می گید را دارد
ابتدا بایستی دیتابیس را بسازید که شامل تیبل های مختلف است ، هر تیبل بایستی شامل فیلد هایی برای ذخیره داده ها مورد استفاه قرار میگیرد
ساختار دیتابیس در php بر اساس Mysql میباشد که در زبان ASP یا ASP.NET بر اساس SQL یا ORACEL ( که این بسیار بهتر است ) ساخته میشود
پس از ساخت دیتابیس بایستی با یکی از کامپایلر های مرسوم مانند php یا asp با متغیر ها مقادیر را از دیتابیس فراخوانی یا رایت کنید
برای ساخت صفحات که قرار است دیتاها را از دیتابیس بخواند و توسط متغیرها به صفحات خروجی فرستاده شود میتوانید از HTML و CSS استفاده کنید
طبیعی است که ساخت هسته فروم و انجمن نیاز به یک شماتیک کلی که معمولا بین 10 تا 100 نفر روی قسمت های مختلف ان کار میکنند ، دارد ولی پیش نیاز یک یا همه گروه شناخت کامل از نحوه عملکرد سرویس هایی مانند MYSQL یا SQL دارد و بایستی تبحر کافی در یک زبان برنامه نویسی مانند PHP یا ASP نیز داشته باشید و برای صفحات خروجی هم بایستی به شکل کاملا تخصصی در HTML . CSS و یا aspx یا cfm مهارت داشته باشید
البته فراموش نکنید که سوال شما جواب کاملا دقیق دارد و لی در حد یک ترم دانشگاهی بایستی روی ان کار کرد و توضیح داد و من سعی کردم فقط مسیر را برای شما مشخص کنم
سلام آقای زارع منم یک سوال داشتم چجوری در سیستم mybb می شه پلاگین نصب کرد؟ اگر آموزش تصویری باشه بهتره راستی یک سوال دیگه چجوری می شه جدیدترین نسخه mybb را نصب کرد الان دانلودش کرده ام ولی نمی دونم چجوری باید نصبش کرد؟
با تشکر از شما
سجاد گرامی ، حدود 6 ماه است که ساپورت هسته انجمن ساز مای بی بی را به دلیل کمبود وقت رها کرده ام
قبلا در سایت ساپورت تعدادی حدود 300 وبمستر را که از مای بی بی استفاده میکردند به صورت عمومی و با کمک 2 تن از دوستان ، ساپورت فنی میکردم و حدود 10 انجمن بزرگ را نیز به شکل خصوصی و با اخذ هرینه ساپورت میکردم اما متاسفانه کمبود وقت امانم را بریده و وقتی برای انجام این کار را برایم نگذارده
نحوه نصب پلاگین ها را میتوانید از یکی دو سایت ساپورت که جدیدا راه اندازی شده اند پیگیری کنید اما فراموش نکنید که سایتهای که به شکل ساب دامین فروم ارائه میکنند ، عموما این امکان های عزل و نصب را به کاربر نمیدهند که مشکلی برای هاست یا سرور پیش نیاد
می شه آدرس اون دو سایت را به من بدید
بسته به این که از کدامشان استفاده میکنید میتوانید روی لینک انتهایی در قسمت کپی رایت سایت خودتان کلیک کنید تا به ان دسترسی داشته باشید
اما به شما توصیه میکنم که وقت خودتان را روی این گونه موارد در انجمنهای ساب دامینی هدر ندهید
انجمن نه تنها نمیتوانید روی ساب دامین فعالیت کند که حتی هاست معمولی هم مشکل ساز است برای ان و فقط بایستی روی سرور اختصاصی باشید( با هزینه ای حدود 300 تا 400 هزار تومان در ماه ) تا بتوانید چیزی به عنوان انجمن و فروم داشته باشید
اما این سایتی که من در اون سایت ساخته ام اجازه نصب پلاگین و چیزهای دیگه را می ده در ضمن این قالب و همچنین سیستم mybb را یکی از مدیران انجمن های همون سایت برام نصب کرد راستی فکر کنم شما تراوین تا حالا بازی کرده اید چون یک نفر در سرور دو با اسم mh_zare بازی می کنه فکر کنم شما باشید