Avaxnet

نسخه کامل: Themes برای UIQ سری 2 و 3
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
در این بخش  Themes برای سری UIQ  قرار داده میشه
دوست عزيز از اين كه بخش سري UIQ رو راه اندازي كردي و به مرتب تر شدن بخش سوني اريكسون كمك كردي بسيار ممنونم ، اما تاپيك تم براي سوني اريكسون سري UIQ رو من قبلاً درست كرده بودم !!
دوست خوبم The Undertaker اگه میشه شما تاپیک تم های خودت رو منتقل کن اینجا تا همه یکی بشند
و همینطور تاپیک های نرم افزاری که من یا دیگران زدند رو بزار تو قسمت نرم افزار
تا همه چی مرتب تر بشه
و یه سوال هم دارم
به نظز شما واسه سونی اریکسون UIQ 3 یه تاپیک جدید واسه نرم افزار هاش بزارم یا هر دو تا uiq2 و uiq3 توی یه تاپیک باشند ؟
من با نرم افزار هاي سيستم عامل UIQ زياد آشنايي ندارم، اگه نرم افزار هاي UIQ2 بر روي UIQ3 نصب ميشه و بالعكس ، به نظر من تو يك تاپيك باشند بهتره ، اما اگه با هم فرق ميكنند 2 تا تاپيك مجزا باشه بهتره ، اما خودتون تصميم بگيريد بهتره چون اطلاعات بهتري در مورد سيستم عامل سيمبين UIQ داريد.
The Undertaker دوست من
نرم افزارهای این 2 تا روی هم جواب نمیدند
و هر کدوم نرم افزارهی مجزا به خودشون رو دارند برای همین گفتم و خواستم با شما سرپرست خوب انجمن موبایل هماهنگی کرده باشم
The Undertaker دوست من
نرم افزارهای این 2 تا روی هم جواب نمیدند
و هر کدوم نرم افزارهی مجزا به خودشون رو دارند برای همین گفتم و خواستم با شما سرپرست خوب انجمن موبایل هماهنگی کرده باشم در مورد UIq هم من یه تاپیک زدم یه عنوان معرفی Uiq یه سر بزن شاید مفید باشه
اگه هم هر سوالی داشتی من در خدمتم
دوستان عزیز
4 تا تم برای UIQ3 گذاشتم
خیلی زیبا و توپ هستند
تم ویندوز ویستا هم گذاشتم
امیدوارم خوشتون بیاد

مرسی اما انتظار داشتم تم های زیادی اینجا باشه.به خصوص که اینتاپیک از بهمن راه افتاده.ممنون میشم اگه تم های پراکنده رو یکی کنید.(البته تو کار مدیرا وناظما فوضولی نباشه ها)

لینک مرجع