Sunday 08 April 2007, 10:38
صفحه ها: 1 2
Sunday 08 April 2007, 13:03
IGI 1
رمزهای بازی Project IGI 1:
برای وارد کردن رمزهای اين بازی، ابتدا بايد در منوی اصلی (Main Menu) عبارت nada را رو هوا (مثل بازی GTA) تایپ کنيد. حال بازی را شروع کنيد و يکی از کدهای زير را وارد کنيد.
نکته: اين بازی نيازی به کنسول ندارد و میتوانيد کدهای آن را مانند GTA رو هوا بزنيد.
---
کد
عملکرد
----
allgod
نسوز کننده
------
allammo
بينهايت خشاب
----
easy
آسانتر شدن بازی
-----
ewww
کشتن تمامی دشمنان
------
رمزهای بازی Project IGI 1:
برای وارد کردن رمزهای اين بازی، ابتدا بايد در منوی اصلی (Main Menu) عبارت nada را رو هوا (مثل بازی GTA) تایپ کنيد. حال بازی را شروع کنيد و يکی از کدهای زير را وارد کنيد.
نکته: اين بازی نيازی به کنسول ندارد و میتوانيد کدهای آن را مانند GTA رو هوا بزنيد.
---
کد
عملکرد
----
allgod
نسوز کننده
------
allammo
بينهايت خشاب
----
easy
آسانتر شدن بازی
-----
ewww
کشتن تمامی دشمنان
------
Monday 13 October 2008, 19:07
سلام به همه کسانیکه در بازی آی جی آی یک به مشکل برخورده اند :
واقعا این بازی کدام کود تقلب ندارد ولی ترینر دارد وقتی که ترینر را از سایت های مربوط دانلود کردید سپس آنرا نصب کنید و تیک های F11 و F12 را روشن کنید سپس بازی را شروع کنید در هنگام بازی تفنگ را بدست گیرید و سپس F11 و F12 را فشار دهید و مشغول بازی شوید حالا شما هم خشاب بی نهایت دارید و نسوز شونده شده ایدموفق باشید. 71
اینم لیک دانلود ترینر بازی آی جی آی یک 0 0
نظر یادتون نره
واقعا این بازی کدام کود تقلب ندارد ولی ترینر دارد وقتی که ترینر را از سایت های مربوط دانلود کردید سپس آنرا نصب کنید و تیک های F11 و F12 را روشن کنید سپس بازی را شروع کنید در هنگام بازی تفنگ را بدست گیرید و سپس F11 و F12 را فشار دهید و مشغول بازی شوید حالا شما هم خشاب بی نهایت دارید و نسوز شونده شده ایدموفق باشید. 71
اینم لیک دانلود ترینر بازی آی جی آی یک 0 0
نظر یادتون نره
Monday 13 October 2008, 19:13
aghil soft نوشته شده توسط:سلام کد های تقلب igi1 جواب نمیده اگه میشه واسم با توضیحات بیشتر آف بزار ممنون میشم
ترینر را نصب را دانلود کن تیک های اف یازده و اف دوازده را روشن کن بعد مشغول بازی شو و کلید های اف یازده واف دوازده را فشار بده حالا هم نسوزشونده شده ای و خشاب بی نهایت داری
خداحافظ
Sunday 01 March 2009, 08:30
عبارت nada چيه؟ جون من جواب بده اصلا در main meno نيست
Monday 02 March 2009, 03:56
نازي محمودي نوشته شده توسط:عبارت nada چيه جون من جواب بده اصلا در main meno نيست
با سلام و خوش آمدگويي به شما دوست گرامي
عبارت nada در منوي اصلي نيست. براي فعال کردن رمزهاي تقلب داده شده، ابتدا
واژه nada را در منوي اصلي بنويسيد و بعد در طول بازي رمزهاي تقلب رو بنويسيد.
Monday 01 June 2009, 18:32
من یه سوال داشتم در بازی igi در مرحله اول بعد کشتن تمامی نیرو ها سرباز سوار کامیون میشه و میره مرحله بعدی میخواستم بدونم در مرحله دوم بعد کشتن تمام دشمنان چگونه باید وارد مرحله سوم بشه
مرسی
مرسی
Monday 08 June 2009, 15:39
کسی میدونه مرحله چهارم igi 1 چه جوریه؟
Saturday 13 June 2009, 00:01
سلام
لطفا به من بینو ا کمک کنید تو آی جی آی یک در مرحله ی 4 یعنی بعد از مرحله ای که با هواپیما فرار میکنه و وارد این مرحله میشه نمیدونم به چه دلیل بعد از چند دقیقه که از این مرحله میگذره به یکباره میره اول این مرحله و جلو تر نمیره
مشکل کرک رو هم بررسی کردم اما نشد
کمک کنید
ممنون میشم
لطفا به من بینو ا کمک کنید تو آی جی آی یک در مرحله ی 4 یعنی بعد از مرحله ای که با هواپیما فرار میکنه و وارد این مرحله میشه نمیدونم به چه دلیل بعد از چند دقیقه که از این مرحله میگذره به یکباره میره اول این مرحله و جلو تر نمیره
مشکل کرک رو هم بررسی کردم اما نشد
کمک کنید
ممنون میشم
Saturday 13 June 2009, 14:10
سلام به همگي
خوبيد؟
ببخشيد اگه در مورد بازي شيد هم مي دونيد بگيد آخه يه مرحله اي رو موندم هنوز نتونستم برم چون نميدونم بايد چي كار كنم
كد تقلب هم داره؟
اگه كسي ميتونه بهم كمك كنه بگه كه من بگم كدوم مرحله رو موندم
خوبيد؟
ببخشيد اگه در مورد بازي شيد هم مي دونيد بگيد آخه يه مرحله اي رو موندم هنوز نتونستم برم چون نميدونم بايد چي كار كنم
كد تقلب هم داره؟
اگه كسي ميتونه بهم كمك كنه بگه كه من بگم كدوم مرحله رو موندم
صفحه ها: 1 2