ناظم های مهترم admin جان؟؟؟؟؟؟هیچ کس نیست کمک کنه در قالب های php چجوری میشه این کار رو کرد؟؟
امیدوارم بقیه دوستان بتونند بهتون کمک کنند
با سلام
دوست عزیز این تگ نیست ....
باید از Html استفاده کنی یعنی مخلوتی از دوتا
=))به به به.ناخدا عباس گل.آقا ما پست های شما رو زیاد ملاقات کردیم.خودتون رو کم.خوب هستین؟
دوست عزیز tag html برای قرار دادن فایل صوتی در پس زمینه وب سایت به صورت زیر هست:
<"2"=loop "مسیر فایل"=bgsound src>
اما این tag باید در قسمت head در صفحه html قرار بگیره.این در حالی هست که کاربران forum فقط به قسمت body در forum دسترسی دارن.با توجه به این موضوع من چجوری میتونم در قسمت body تگی رو قرار بدم که موسیقی اجرا بشه؟؟؟
دوست عزیز اگه منظورتون اینه که تو پستاتون میخواهید آهنگ بذارید که اجرا بشه باید بگم نمیشه ! یعنی رو سیستم های دیگه فروم من امتحان کردم نشده ! رو اینجا تست نکردم ! ولی معمولا تو برنامه نویسی فروم ها این امکانات بسته میشه و شما از هر کدی هم که استفاده کنید اجرا نمیشه و کدتون نشون داد میشه !
البته اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم ...
بله شما منظورم رو درست متوجه شدید اما یه نکته هست.پایین صفحه سمت راست رو نگاه کنید.
من و شما که کاربر فعال هستیم کد های html مون فعال هست.پس میشه کد html رو قرار داد.اما نه کد های عادی و روزمره که تو ساختن وب سایت هامون ازش استفده میکنیم.این کدها کمی تفاوت دارن.به قول ناخدا عباس جان باید مخلوتی از html و mybb استفاده کرد.مثلا نقل قول در html به صورت <quote>هست اما در قالب های forum به صورت [quote] در اومده.حالا سوال من اینه آیا tag ی وجود داره که از قواعد mybb و html پیروی کنه و بشه توی پست آهنگ قرار داد؟؟اگه هست چیه؟؟؟
برا پخش موزیک احتمالا یه راه فقط هست که من خودم قبلا این کارو میکردم !! رو این فروم تست نکردم ! امتحان میکنم اگه شد بهت میگم چی کار کنی ! البته اگه شد ....
اولا اینکه اگه هر کسی بتونه آهنگ بذاره فکرشو بکن فروم چی میشه !!! مثلا تو یه صفحه یهو میبینی 10 تا آهنگ داره با هم اجرا میشه !
بله میشه از کد html استفاده کرد ولی فکر میکنم فقط برا مواردی مثل عکس . موزیک ، فایل exe و خیلی چیزای دیگه باید محدودیت داشته باشه ! البته من یه دوست دارم که برنامه نویس وب هست ! اگه تو این یکی 2 روز که اینجا هستم دیدمش حتما براتون میپرسم ! ولی تا اونجایی که خودم اطلاعات دارم صدا نمیشه !
ولی برا پخش موزیک یه راه هست که فکر میکنم بشه ! راهی بود که من تو یاهو 360 ازش استفاده میکردم !
اگه یادتون باشه تو 360 هم موزیک نمیشد بذاری ! ولی من فایل فلش میذاشتم پخش میشد ! یعنی اکثر برنامه های فروم ها ! اجرای فایل موزیک رو محدود میکنن اما فایل فلش رو میشه گذاشت ! میتونین رو فلشتون آهنگ بذارید ... البته من تو این فروم نتونستم بذارم ولی شما شاید بتونی سعی خودتو بکنی و موفق شی .