صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
در این قسمت سعی شده کرک و سریال نرم افزار های خارجی قرار داده شود.
در صورت نیاز درخواست خود را برای کرک و سریال در این قسمت اعلام کنید.
سلام
من برای دانلود کردن ازسایت راپید شیر مشکل دارم یعنی پس از یک دانلود سایت پیغام میدهد که باید صبر کنید و اجازه دانلود مجدد نمیدهد لطفا اگر روش یا نرم افزاری برای حل این مشکل سراغ دارید معرفی کنید.
ممنون
این نرم افزار، خودش بصورت اتوماتیک یا به صورت دستی IP آدرس شما رو به یه IP در یک کشور دیگه تغییر میده، نرم افزار رو نصب کنید و هر وقت rapidshare بهتون گیر داد روش یک کلیک کنید تا ipتون رو عوض کنه، این باعث میشه rapidshare فکر کنه شما یک کاربر جدید هستید و دیگه گیر نمیده؛ البته ممکنه لازم باشه چند بار این کار رو تکرار کنید.
با سلام به دوستان عزيز
توسط اين نرم افزار به راحتي مي توانيد از سايتهاي Rapidshare فايل دانلود كنيد حتي مي توانيد با دانلود منيجر ها هم توسط اين برنامه دانلود كنيد
اين هم لينك دانلود برنامه :
لينك اول :
لينك دوم :
موفق باشيد
سلام من یوزر و سریال EasyWebsave 1.0.0.0 رو میخواستم ممنون میشم اگه بهم بدین
با تشکر
rahman24 نوشته شده توسط:سلام من یوزر و سریال EasyWebsave 1.0.0.0 رو میخواستم ممنون میشم اگه بهم بدین با تشکر
سلام مجدد و تبریک سال نو
ببنید عزیزا من کرکشو خواستم نه خودشو یه یوزر و یه سریال همین
این موضوع رو قبلا تو یه انجمن دیگه مطرح کردم که عین همین آدرسو بهم دادن
اگه میشه کرکشو پیدا کنین نه خودشو با تشکر
rahman24 نوشته شده توسط:سلام مجدد و تبریک سال نو ببنید عزیزا من کرکشو خواستم نه خودشو یه یوزر و یه سریال همین این موضوع رو قبلا تو یه انجمن دیگه مطرح کردم که عین همین آدرسو بهم دادن اگه میشه کرکشو پیدا کنین نه خودشو با تشکر
ذوست عزیز یه جستوجو در سایتهای زیر بکنید. امیدوارم پیدا کنید.
(فارسی شده توسط DUSKY )
سلام به دوستان
و تبریک سال 86
بچه ها کی نرم افزار ارسال ایمیل انبوه به inbox داره
به غیر از auyo mail sender و mail bomber چیزی که به inbox بفرسته نه bulk یا spam
ممنونم میشم هرکی داشته باشه و کار کنه 1000 تا ایمیل فعال و 2000 تا ای دی فعال مال همین عید رو بهش هدیه میدم
مرسی
یا حق
salam be doostan
va tabrik sale 1386
bache ha ki narm afzar ersal email anbooh be inbox dareh
be ghayre auyo mail sender va mail bomber chizi ke be inbox bfresteh na bulk ya spam
mamnoon misham harki dashteh basheh va kar koneh 1000 ta email fa al va 2000 ta id fa al mal hamin eyd ro bhesh hadiyeh midam
mer30
ya hagh
دوست عزیز amir2618
لطفا قوانین سایت را رعایت کنید و فارسی تایپ کنید
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11