دوستان عزيز كسي ميتونه راجع به گوشي M600 اطلاعاتي بهم بده؟
لطفا اگه كسي خودش داره و استفاده ميكنه بگه ميخوام بدونم كلا مي ارزه به قيمتش يا با سيصد و هشتاد تومني كه براش پرداخت ميشه چيز بهتري هم ميشه گرفت؟
يه سوال ديگه هم دارم كه خيلي سخته .البته نظرا مختلفه اما شما هم نظر كارشناسيتونو بدين. راجع به گارانتي ميخوام بپرسم و همون سوال معروف رو كه ارزش داره بخاطر گارانتي خوب پنجاه تومن اضافه بدم؟
round_robin نوشته شده توسط:دوستان عزيز كسي ميتونه راجع به گوشي M600 اطلاعاتي بهم بده؟ لطفا اگه كسي خودش داره و استفاده ميكنه بگه ميخوام بدونم كلا مي ارزه به قيمتش يا با سيصد و هشتاد تومني كه براش پرداخت ميشه چيز بهتري هم ميشه گرفت؟ يه سوال ديگه هم دارم كه خيلي سخته .البته نظرا مختلفه اما شما هم نظر كارشناسيتونو بدين. راجع به گارانتي ميخوام بپرسم و همون سوال معروف رو كه ارزش داره بخاطر گارانتي خوب پنجاه تومن اضافه بدم؟
سلام دوست عزیز
این گوشی در انجمن معرفی شده بود که فقط به یک جستوجو نیاز بود
در مورد گارانتی هم من بخاطر تجربه ای که داشتم شخصا همیشه برای گارانتی پول میدم و گوشی بدون گارانتی هم نمیخرم.
3ماه پیش که تازه N93 اومد رفتم 830تومن خریدم ولی 2هفته پیش از دستم افتاد پایین و صدای خروجی مکالمه قطع شد. حالا هم فرستادم شرکت میگن قطعاش تو ایران نیست. و چون گوشی مدل بالا گارانتی نداشت منم نتونستم کاری بکنم.
من پیشنهاد میکنم حتما برای گارانتی پول بده.
round_robin نوشته شده توسط:دوستان عزيز كسي ميتونه راجع به گوشي M600 اطلاعاتي بهم بده؟ لطفا اگه كسي خودش داره و استفاده ميكنه بگه ميخوام بدونم كلا مي ارزه به قيمتش يا با سيصد و هشتاد تومني كه براش پرداخت ميشه چيز بهتري هم ميشه گرفت؟ يه سوال ديگه هم دارم كه خيلي سخته .البته نظرا مختلفه اما شما هم نظر كارشناسيتونو بدين. راجع به گارانتي ميخوام بپرسم و همون سوال معروف رو كه ارزش داره بخاطر گارانتي خوب پنجاه تومن اضافه بدم؟
همانطور كه دوست عزيز dusky اشاره كردند ، اين گوشي در بخش معرفي گوشي هاي سوني اريكسون معرفي شده.
اما به نظر من گوشي مناسبي براي خريد نيست ، يكي از بزرگترين معايبش نداشتن دوربين ، اما ويژگي هاي خوب ديگه اي داره مثل صفحه نمايش بزرگ و با كيفيت ، صفحه نمايش لمسي ، سيستم عامل سيمبين سري UIQ. در كل اگه نداشتن دوربين براتون مهم نيست گوشي خوبيه.
در مورد گارانتي بايد بگم كه حتماً ارزش 50000 تومن پول بيشتري رو كه ميدين داره ، هم از اصل بودن گوشي مطمئن هستيد ، هم از نظر مخابرات براتون مشكلي پيش نمياد!!
سلام و ممنون از راهنماييتون
من داخل تاپيكي كه فرمودين و تو سايتهاي ديگه هم اطلاعات اين گوشي رو ديده بودم . اگه سوالي پرسيدم براي اين بود كه از كسي كه اين گوشي رو داشته بپرسم كه ازش راضي هست يا نه . تئوري تا عملي كلي راهه !
من زياد گول تبليغات رو خوردم .
البته undertalker عزيز راست ميگه عيب بزرگ اين گوشي اينه كه دوربين نداره پس حتما بايد يه مزيت بزرگ داشته باشه كه جبرانش كنه.
راستشو بخواين من از ظاهر اين مدل خيلي خوشم اومده اما هنوز شك دارم !
به هر حال ممنون از لطفتون
round_robin نوشته شده توسط:سلام و ممنون از راهنماييتون
من داخل تاپيكي كه فرمودين و تو سايتهاي ديگه هم اطلاعات اين گوشي رو ديده بودم . اگه سوالي پرسيدم براي اين بود كه از كسي كه اين گوشي رو داشته بپرسم كه ازش راضي هست يا نه . تئوري تا عملي كلي راهه !
من زياد گول تبليغات رو خوردم .
البته undertalker عزيز راست ميگه عيب بزرگ اين گوشي اينه كه دوربين نداره پس حتما بايد يه مزيت بزرگ داشته باشه كه جبرانش كنه.
راستشو بخواين من از ظاهر اين مدل خيلي خوشم اومده اما هنوز شك دارم !
به هر حال ممنون از لطفتون
من دارم استفاده ميكنم البته دوربين اصلا ْ برام مهم نيست.از دوربين بگذريم گوشي براي اس ام اس نوشتن گوشي خوش دستي نيست.نه با صفحه كليد ميشه راحت نوشت نه با صفحه لمسي.قبلا ْ نوكيا 7710 داشتم قلم اون به مراتب بهتر از M600 بود.قلمش تو دست راحت نيست.
ولي كيفيت صفحه خيلي خوبي داره.براي يه گوشي با صفحه لمسي سرعت قابل قبولي داره.كيفيت صداشم خوبه.
رويهم رفته از خريدنش ناراضي نيستم
round_robin نوشته شده توسط:دوستان عزيز كسي ميتونه راجع به گوشي M600 اطلاعاتي بهم بده؟
لطفا اگه كسي خودش داره و استفاده ميكنه بگه ميخوام بدونم كلا مي ارزه به قيمتش يا با سيصد و هشتاد تومني كه براش پرداخت ميشه چيز بهتري هم ميشه گرفت؟
يه سوال ديگه هم دارم كه خيلي سخته .البته نظرا مختلفه اما شما هم نظر كارشناسيتونو بدين. راجع به گارانتي ميخوام بپرسم و همون سوال معروف رو كه ارزش داره بخاطر گارانتي خوب پنجاه تومن اضافه بدم؟
دوست خوب من
بهتر بود که شما سوال خودت رو توی انجمن مربوط به گوشی مورد نظرت مطرح می کردی
برای گوشی های سونی اریکسون سری UIQ یک بخش ایجاد شده و اونجا در قسمت پرسشو پاسخ باید سوالتو میپرسیدی
چون گوشی M600 همونطوری که میدونی UIQ3 هست
و بهتر هم می تونی جواب بگیری
ممنون
موفق باشی
سوال دوست عزيز round_robin مربوط ميشه به قبل از ايجاد قسمت UIQ.
ممنون دوست من The Undertaker از یاد آوریت
لطف کن این رو منتقل کن به قسمت پرسش و پاسخ UIQ
موفق باشی
سلام دوستان دگمه c درگوشي p1 كه براي آپ ديت لازم ميشه كدومه ؟ متشكرم