خوب اول باید نوشته های PDF به Text تبدیل بشه، اونوقت میتونید توی word یا WordPad اونو با با پسوند rtf ذخیره کنید.
ولی خیلی از PDF ها مخصوصا فارسی، به Text تبدیل نمی شن. من خودم راه های مختلفی رو امتحان کردم که همشون بعضی وقتها برا یه فایل جواب دادن و برای بعضی فایلهای دیگه جواب ندادن...
ساده ترین و اولیه ترین راه رو امتحان کنید:
-- با ابزار انتخاب متن "SelectTool" متن رو بگیرید و کپی کنید... و توی word اونو Paste کنید. (بستگی داره که با چه نرم افزاری به PDF تبدیل شده باشه مثلا اگه با برنامه های معتبری چون SaveAsPDF مربوط به word2007 تبدیل شده باشه حتما این راه جواب میده)
اگه نشد باید از نرم افزار استفاده کنید مثل: PDF To Word, PDF To Text و ... که بازم ممکنه این نرم افزارها قابلیت تبدیل به Text فارسی رو نداشته باشن.
و اصلا از کجا معلوم که فایل PDF از روی متن ساخته شده باشه؟ شاید عکس اسکن شده.بوده.. که اینجوری اصلا تبدیل شدنی نیست... اما یه راهی برای اونم هست:
فکر می کنم اگه نرم افزار OCR فارسی خوبی داشته باشید به احتمال زیاد نوشته ها رو به خوبی به دست میارید. (فک کنم یه OCR خوب توی بخش نرم افزار معرفی شده بود قدیما!)
Mina نوشته شده توسط:کی میدونه چطور یک فایلPDF رو میشه به Rich text format تبدیل کرد؟ آخه باز نمیشه
![]()
این موضوع قبلا در تاپیک زیر بحث شده است.
به شما پیشنهاد می کنم تا این تایک رو یک مروری بکنید.
چون در تبدیل PDF به WORD به صورت فارسی مشکلاتی وجود دارد.
مشكلات ما/شما (هر مشكلي در باره ي كامپيوتر داريد مطرح كنيد)
(ارسال شماره 50)
(ارسال های شماره 52, 53, 54, 55)
اینم چندتا نرم افزار برای تبدیل PDFبه Word
PdfGrabber 4.0.0.12 تبديل PDF فارسي به Word يا Text
PDF to Word Converter Pro 2.0 تبديل PDF به Word
PPF نوشته شده توسط:فکر می کنم اگه نرم افزار OCR فارسی خوبی داشته باشید به
احتمال زیاد نوشته ها رو به خوبی به دست میارید. (فک کنم یه OCR خوب توی
بخش نرم افزار معرفی شده بود قدیما!)
واژه شناس فارسی ( تبدیل نوشته های تو عکس اسکن شده به متن ) Ocr فارسی!