هنوز شوک محروميت استقلال از سوپرجام باشگاههاى آسيا در فوتبال ايران باقى است که خبر بدترى به گوش مىرسد. ديروز شنيديم استقلال به علت مذاکره غيرقانونى و عقد قرارداد با جاسم کرار به مدت چهارماه از ليگ برتر ايران هم کنار گذاشته خواهد شد.
قضيه از اين قرار است که باشگاه نادى نجف عراق مدارکى را به کنفدراسيون فوتبال آسيا ارائه کرده که حکايت از آن دارد که جاسم کرار علىرغم اينکه هنوز دو سال از مدت قراردادش با اين تيم باقى مانده با استقلال قرارداد امضا کرده است.
ديروز از زبان يک منبع موثق شنيديم اين اتفاق باعث خواهد شد که AFC چند روز آينده حکم به محروميت استقلال از ليگ برتر ايران بدهد.
شيث رضايي: هيچ کس نمىتواند جاى مرا بگيرد حتى حسين کعبي!
طبيعى بود که با حضور حسين کعبى در پرسپوليس، شيث رضايى به اظهارنظر در اين خصوص بپردازد.
اين مدافع در خصوص حضور يک بازيکن جديد هم پستى در تيمش گفت: اين که مىگويند از حضور حسين کعبى در پرسپوليس ناراحت هستم صحت ندارد چرا که اصلاً طرز فکر من اينگونه نيست.
شيث رضايى افزود: من خيلى خوب و باانگيزه تمرين مىکنم و اعتقاد دارم دنيزلى هم به بازيکنى ميدان مىدهد که آماده باشد، به همين دليل مىتوانم ادعا کنم هيچ کس نمىتواند جاى مرا بگيرد حتى حسين کعبي!
مدافع پرسپوليس در پايان خاطرنشان کرد: حتى اگر روزى حسين کعبى به جاى من در ترکيب پرسپوليس به ميدان برود، باز هم ناراحت نخواهم شد چرا که از ابتداى فصل در پستهاى مختلف بازى کردهام، در ضمن امکان دارد با حضور کعبى يک زوج موفق در سمت راست تشکيل دهيم که به نفع هر دو نفر ما باشد.
برنامه هفته بيست و يکم اعلام شد استقلال، غايب بزرگ هفته 21
رقابتهاى هفته بيست و يکم چهارشنبه 9/12/85 با انجام يک ديدار آغاز و روز جمعه ادامه پيدا مىکند. طبق اعلام قبلى ديدار تيمهاى استقلال - ملوان برگزار نخواهد شد و زمان انجام آن بعداً اعلام مىشود.
چهارشنبه 9/12/85
14: ذوبآهن - سپاهان (ورزشگاه فولادشهر)
جمعه 11/12/85
45/14: فجر سپاسى - فولاد (ورزشگاه حافظيه)
45/14: پيکان - ابومسلم (ورزشگاه ايرانخودرو)
14: پاس - راهآهن (ورزشگاه دستگردي)
14: مس - صباباترى (ورزشگاه سليمىکيا)
14: استقلال اهواز - برق (ورزشگاه تختي)
16: سايپا - پرسپوليس (ورزشگاه آزادي)
انصارىفرد: همان تيمى مىشويم که همه از آن وحشت داشتند!
محمدحسن انصارىفرد مديرعامل پرسپوليس در گفتگويى مهم به نکاتى اشاره کرده است که توجه شما را به مرور برخى از بخشهاى آن جلب مىکنيم:
* برخى عناصر فوتبالى و رسانهاى که هويت آنها براى مردم مشخص است با اشاعه شايعاتى سعى در تضعيف هيأت مديره و کادر فنى تيم دارند، آنها نمىخواهند پرسپوليس نفس راحت بکشد.
* پرسپوليس بهترين، منسجمترين و کارآمدترين هيأت مديره تمام ادوار خود را دارد که توانسته است با حمايت سازمان کارهاى تأثيرگذارى انجام دهد.
* در شرايطى تيم را گرفتيم که 5/4 ميليارد بدهى داشت و هنوز يک ريال به بازيکنانش حقوق پرداخت نشده بود، خوشحالم که پرسپوليس را به اينجا رساندهايم.
* در عرصه درآمدزايى چنان عمل کرديم که نهتنها در تاريخ پرسپوليس بلکه در عرصه باشگاهدارى در ايران بىسابقه بوده است. با يک شرکت توليد مواد غذايى قرارداد يک ميليارد و 250 ميليونى بستهايم و بخش عمدهاى از اين پول را گرفته و با 90 درصد شاکيان تسويه حساب کردهايم.
* دنيزلى در همين مدت کوتاه کارى کرده که پرسپوليس به جاى 2 ملىپوش 5 ملىپوش دارد.
* براى اثبات آنکه داوران حقمان را خوردهاند، حاضريم فيلم پنالتىهاى پرسپوليس را در يک برنامه تلويزيونى به نمايش بگذاريم، هرچند کارشناسان داورى در صدا و سيما و مطبوعات قبلاً اين ادعا را تأييد کردهاند.
* درجامحذفي، مدعى درجه اول قهرمانى هستيم.
* با آمدن کعبى و دو بازيکن سوري، همان تيمى مىشويم که همه را به وحشت انداخته بود.
قضيه مهرداد اولادى و پرسپوليس هنوز به سامان نرسيده است. مشکل او ديگر براى پرسپوليس تبديل به يک معضل اساسى شده است. قرار است ابتداى هفته آينده علىاصغر مأنوسىفر، مدير برنامههاى مهرداد اولادى همراه محمدحسن انصارىفرد، مديرعامل تيم پرسپوليس به امارات بروند تا با مسئولان تيم فوتبال الشباب امارات مذاکرههايشان را ادامه دهند.
چند ماه قبل الشبابىها به صورت مشروط به پرسپوليسىها اجازه دادند که تا چهار ماه از وجود مهرداد اولادى بهره ببرند، مشروط بر اينکه مشکلات خروجى او را حل کنند اما پرسپوليسىها خلف وعده کرده و مشکل اولادى را حل نکردند.
حالا پرسپوليسىها قصد دارند اماننامه الشبابىها را تا زمان آخر مسابقات ليگ حرفهاى بگيرند. آنها براى جلب رضايت الشبابىها بنا دارند پيشنهاد بدهند که 400 هزار دلار از قرارداد مهرداد اولادى کسر شود. هرچند مشکل مىتوان پيشبينى کرد که الشبابىها با اين ترفند خام شوند و اجازه حضور اولادى را در پرسپوليس تمديد کنند ولى به هر حال به نظر مىرسد که تنها شانس حل مشکل، تمديد زمان حضور اولادى در پرسپوليس و کم کردن بخشى از مبلغ قرارداد باشگاه الشباب و مهرداد اولادى است.
عصبانيت سرمربى پرسپوليس در رختکن دنيزلي
نيکبخت و شيث رضايى را تهديد به اخراج کرد!
پس از آنکه اسدى از پرسپوليس اخراج شد، اين بازيکن با حضور در رختکن از تمامى همتيمىهايش و شخص دنيزلى معذرت خواست تا به او اجازه داده شود دوباره به تمرين پرسپوليس برگردد.
اما در اين ارتباط بد نيست بدانيد که عصبانيت دنيزلى از بىانضباطى مکرر بازيکنانش به همين معذرتخواهى ساده ختم نشد چرا که سرمربى پرسپوليس در ادامه به تقبيح بازيکنان بىانضباط پرداخت و به شيث رضايى و نيکبخت واحدى گير داد تا در رختکن پيش از تمرين حسابى گردوخاک کرده باشد.
دنيزلى در ابتدا خطاب به نيکبخت مىگويد مىدانم که غيبت تو به دليل مسموميت نبود اما نمىخواهم بگويم که چرا از زير بار تمرين و سفر به اهواز در رفتى ولى از اين به بعد مواظب باش، دوباره غيبت کنى قطعاً اخراج خواهى شد. دنيزلى در ادامه رو به شيث رضايى مىگويد تو هم از جمله بازيکنان بىانضباط تيم هستى که غيبت غيرموجه دارى پس مواظب اعمال خودت باش و از اين به بعد دقت کن چون بازيکنانى مثل تو در لبه تيز اخراج گام برمىدارند و در صورت تکرار به زودى اخراج خواهند شد.
خلاصه دنيزلى پس از تهديد بازيکنانش همراه با شروع تمرين، بدنسازى يک ساعته را در دستور کار قرار داد تا هم بدنهاى بازيکنانش شلاق بخورد و هم خاطرجمع شوند که سرمربى با هيچکس شوخى ندارد. کاش بوديد و داد و بيدادهاى دنيزلى را در تمرين ديروز از نزديک مىديديد چون بزرگترين نامهاى پرسپوليس ديروز به قول معروف ماستها را کيسه کرده بودند و جرأت لبخند زدن هم نداشتند.
هفته 22 ليگبرتر در چهار روز
سازمان ليگ فدراسيون فوتبال روز گذشته برنامه هفته بيست و دوم رقابتهاى ليگبرتر را اعلام کرد که بر اين اساس 8 ديدار هفته مذکور در چهار روز برگزار خواهد شد. برنامه کامل هفته 22 ليگبرتر به شرح زير است:
* پنجشنبه 17 اسفند
15: فولاد خوزستان - ذوبآهن اصفهان (تختى اهواز)
15: برقشيراز - پيکان تهران (حافظيه شيراز)
15: صباباترى - فجرشهيد سپاسى (درخشان رباطکريم)
* يکشنبه 20 اسفندماه
14: ابومسلم خراسان - سايپا تهران (ثامنالائمه مشهد)
* جمعه 25 اسفندماه
16: راهآهن تهران - استقلال تهران (آزادى تهران)
15: ملوان بندرانزلى - مس کرمان (تختى انزلي)
14: سپاهان اصفهان - استقلال اهواز (نقش جهان اصفهان)
* شنبه 26 اسفندماه
16: پرسپوليس - پاس تهران (آزادى تهران)
کوتاه و خواندنى از تمرين پرسپوليس
عصبانيت دنيزلى از خستگى بازيکنان حتى داد و بيداد هم بر سر اولادى بىانگيزه تأثيرى ندارد!
دنيزلى پس از پشت سر گذاشتن دو روز مرخصى خود در ترکيه، از ديروز دور جديد تمرينات تيم را آغاز کرد تا فرصت کافى براى آمادگى تيم در ديدار مقابل پيکان داشته باشد. با آنکه گفته مىشد با نظر دنيزلي، پرسپوليسىها از اين پس در ورزشگاه شرکت واحد تمرين خواهند کرد اما ديروز تمرين پرسپوليس کماکان در کارگران پىگيرى شد.
در تمرينات ديروز بيشتر بدنسازى در دستور کار قرار داشت که حدود يک ساعت طول کشيد و در تمام مدت دوهاى سرعتى و استقامتى تمرين شد. کارهاى تاکتيکى تيم با مرور حمله به دفاع آغاز شد و سپس پاسهاى تکضرب در فضاى محدود در دستور کار قرار گرفت. قسمت پايانى تمرين هم به بازى دستگرمى در قالب دو تيم سبز و سفيد گذشت و در اين بخش زياد شعبو، کريم باقرى (دو گل)، حسين بادامکى و نيما قويدل گلزنان تيم سبز بودند و تيم سفيد هم توسط نيکبخت واحدى به گل رسيد.
در حاشيه...
* الونگ، حقيقي، خرسندي، نورى و محمد پروين غايبان تمرين ديروز بودند که دو نفر به خاطر مصدوميت غيبت داشتند و بقيه هم جزو نفرات تيمملى اميد به امارات رفتهاند.
* محمدرضا مامانى و مهرزاد معدنچى کماکان با مشکل مصدوميت دست و پنجه نرم مىکنند به همين دليل در جريان تمرين ديروز به صورت جداگانه در کنار زمين دويدند و سپس تمرين را به پايان بردند.
* بحث محل تمرين تيم و تغييراتى که قرار بود در اين زمينه انجام بگيرد، نقل ديروز بازيکنان بود و هرکدام از حاضران در اين زمينه اظهارنظر مىکردند.
* به دليل سنگين بودن تمرينات بدنسازي، بازيکنان در قسمت کارهاى تاکتيکى ديگر توان دويدن نداشتند و همين خستگي، عصبانيت دنيزلى را در پى داشت. اينکه سرمربى پرسپوليس توقع دارد بعد از چهار روز تعطيلى تمامى بازيکنان بدوند و نفس هم داشته باشند، شايد توقع بيجايى باشد. البته حساب نفراتى که در ديدار مقابل استقلال اهواز به ميدان رفتند، از اين جمع جداست.
* هواداران به محل تمرين تيم آمده بودند اما انگار به دليل کسب نتيجه ضعيف تيم مقابل استقلال اهواز حال و حوصله تشويق نداشتند و فقط نظارهگر تمرين بودند.
* اولادى در طول تمرين ثابت کرد به دليل مسائل اخير، اصلاً انگيزه کار کردن ندارد. بىانگيزگى اولادى داد و بيداد دنيزلى را در پى داشت اما باز هم در رفتار اولادى تغييرى حاصل نشد، البته نمىتوان زياد در اين مورد به اولادى ايراد گرفت.
* دنيزلى در ايام تعطيلاتش در ترکيه برنامه تمرينى مدونى براى پرسپوليسىها تدارک ديده بود که از ديروز تمرينات پرسپوليس بر اساس همين برنامه انجام گرفت.
* در طول بازى دستگرمى سرمربى پرسپوليس روى شوت از راه دور بيش از پيش تأکيد داشت. او از تعدادى بازيکنان مىخواست به محض رسيدن به محوطه هجده قدم حريف، اقدام به شوتزنى کنند.
سايپا 2
گلها: احمد مؤمنزاده (18) و حسين کريمى (84)
اخطار: اميد شريفىنسب، على عشورىزاد على دايى
غايب بزرگ: امير وزيرى
بهترين بازيکن: ابراهيم صادقى
بازيکنان سايپا: ارشاد يوسفى (3) سيدجلال حسينى (3) محمدعلى عشورىزاد (5/2) حميدرضا فرزانه (5/3) کاظم برجلو (5/2) -35 امير هوشنگ سعادتى (2) جواد آشتيانى (2) -77 حميدرضا رجبي، اميد شريفىنسب (2) -40 حسين کريمى (3) ابراهيم صادقى (5/3) داريوش يزدانى (5/2) احمد مؤمنزاده (5/2) و على دايى (5/2)
سرمربي: على دايى
پرسپوليس 2
گلها: عليرضا نيکبختواحدى (6) و مهرزاد معدنچى (2 90)
اخطار: شيث رضايى
غايب بزرگ: الونگ
بهترين بازيکن: مهرزاد معدنچى
بازيکنان پرسپوليس: فرشيد کريمى (2) کريم باقرى (5/2) شيث رضايى (5/3) ابوالفضل حاجىزاده (5/2) مسعود زارعى (3) روبرت ساها (3) غلامعباس آشوبى (2) -85 محمدرضا ماماني، پژمان نورى (2) -83 ابراهيم اسدي، غلامحسين بادامکى (2) -40 زياد شعبو، مهرزاد معدنچى (5/3) و عليرضا نيکبختواحدى (3)
سرمربي: مصطفى دنيزلى
داور: خداداد افشاريان
کمکها: اسماعيل صفيرى و داود رفعتى
داور چهارم: منصور نورى
تماشاگر: 70 هزارنفر
ورزشگاه آزادى
O پرسپوليس براى آنکه عرصه را بر تيم سايپا از کنارهها تنگ کند، بدون نوک حمله به ميدان آمد. آنها که در همان ثانيه 25 توان گلزنى را داشتند، روى تيزچنگى معدنچى و فرصتطلبى نيکبخت گل اول را زدند.
آنها که شيث را 90 دقيقه مأمور مهار دايى کرده بودند، آنقدر به سرمربى 38 ساله سايپا توجه کردند که چند دقيقه بعد با غفلت از مؤمنزاده، گل دوم را دريافت کردند.
پرسپوليس، اشکالات خط دفاعى را در نيمه دوم رفع کرد و با فرستادن زيادشعبو به جاى بادامکى کمتحرک از دقيقه 65 به بعد، رفته رفته برترى خود را روى حملات جناح چپ معدنچى پايه گذاشت. درحالى که در نيمه اول با قدرت مردان جناح راست خود به سوى دروازه حريف حملهور بود. بر طبق قانون هميشگى فوتبال اگر نزني، مىخورى و پرسپوليس که 2 موقعيت گل تک به تک را توسط معدنچى و شعبو خراب کرده بود، غفلتاً گل دوم را خورد تا تنها روى يک اتفاق، گل مساوى را در لحظات پايانى از روى نقطه پنالتى به ثمر برساند.
لحظات ديدنى
دقيقه 6: همکارى ديدنى شيث رضايى و معدنچى و پاس خوب او، نيکبخت را تک و تنها روانه دروازه کرد و او با بغل پا توپ را به تور چسباند.
دقيقه 18: ضربه کاشته سايپا را از چپ داريوش يزدانى ارسال کرد و پشت سر على دايى که چند نفر او را گرفته بودند، احمد مؤمنزاده با آسودگى کامل دروازه حريف را گشود.
دقيقه 67: ارسال خوب معدنچى و تأثير زيادشعبو، مسعود زارعى را در موقعيتى خوب صاحب توپ کرد که او سراسيمه ضربهاش را به بالاى دروازه زد.
دقيقه 82: حالا نوبت مهرزاد معدنچى بود که توپ را در يک موقعيت تک به تک به خارج بزند.
دقيقه 84: روى دو، سه پاس عرضى پشت محوطه هجده قدم، ضربه عالى حسين کريمي، در حالى که فرشيد کريمى به اشتباه يک قدم جلو آمده بود به زيبايى در قعر دروازه قرار گرفت.
دقيقه 2 90: پرسپوليس صاحب يک ضربه پنالتى مشکوک شد، معدنچى پنالتى را به ديرک زد، داور به درستى اعلام تکرار کرد و معدنچى ضربه را به گل بدل کرد.
اتفاقات ويژه
* جواد خيابانى گزارش را با جمله «مرسى فرهاد» شروع کرد، احتمالاً او براى اشراقى پيغام فرستاد.
* 70 هزار تماشاگر براى بازى تيم اول و پنجم ليگ! و 3 هزار تماشاگر براى بازى تيمملى اميد! راستى مشکل کجاست.
آرىهان: باختهاى پرسپوليس به من ربط ندارد بهتر است پرسپوليسىها جواب فيفا را شفاف بدهند
آرى هان به اتفاق مدير برنامههايش از طريق شبکه جام جم ديدار پرسپوليس و پيکان را ديد و از باخت اين تيم بسيار ناراحت شد. او که تمايل ندارد در خصوص پرسپوليس حرف بزند فقط چند جمله گفت:
* پرسپوليس تيم باکيفيتى است آنها اگر کمى دقت داشته باشند، مىتوانند نتايج بهترى کسب کنند. من قصد ندارم راجع به ترکيب و ارنج حرف بزنم چون در حيطه اختيارات مربى است.
* مىگويند اين باخت به من ربط دارد. هرگز چنين نيست، باخت به من ربط ندارد من فقط چند بازيکن را به اين تيم آوردم سه بازيکن خارجي، آشوبي، نيکبخت و بادامکى را من آوردم بقيه نفرات را من نياوردم. دنيزلى يک مربى حرفهاى است روز اول بايد با مطالعه پرسپوليس را انتخاب مىکرد.
* نامه فيفا به دست پرسپوليسىها رسيد، اگر آنها مىخواهند در فيفا با مشکل روبهرو نشوند بهتر است شفاف حرف بزنند رقم آنها کاملاً دروغ است من 600 هزار دلار از پرسپوليس طلبکارم نه 60 هزار دلار!
انصارىفرد يک عدد را فراموش کرده بهتر است جواب فيفا را شفاف بدهند وگرنه آنها به بنبست مىرسند.
نقد داورى سايپا - پرسپوليس پنالتى بود، تکرار پنالتى هم درست بود
ديدار پرسپوليس و سايپا را خداداد افشاريان قضاوت کرد.
در دقيقه 4 تصميم صفيرى براى ادامه بازى و قبول گل نيکبخت منطقى بود. در دقيقه 39 لگد شيث رضايى به دايى از سوى داور تنبيه نشد، اين جدالها را داور نتوانست مديريت کند تا اينکه بالاخره دايى در دقايق پايانى نيمه اول با سر به صورت شيث کوبيد اما داور باز هم اين صحنه را نديد.
در دقيقه 2 90 واقعاً روى «روبرت ساها» پنالتى شد زيرا پاى راست او را زدند و درون محوطه جريمه سرنگون شد و خواندن فيلم بازى نيز سخت بود اما قبل از پنالتي، نيکبختواحدى با دست چپ خود سيدجلال حسينى را خواباند و مانع شد که در مبارزه شرکت کند.
درخصوص تکرار پنالتى بايد گفت طبق قانون 14 اگر دروازهبان حرکت کند و توپ گل نشود بايد ضربه را تکرار نمود، تصميم کمک داور بازى براى تکرار درست بود.
باتوجه به اينکه در پايان مسابقه فرزانه و مؤمنزاده به کمک داورى که صحنه پنالتى را تکرار کرد، حملهور شدند، امکان دارد به همراه على دايى که ضربه سر زيدانى به شيث زده بود به کميته انضباطى احضار شوند.
خونسردى غيرقابل تحمل داور در اين بازى اگرچه در بعضى مسابقات يک امتياز است اما در اين بازى کارساز نبود. صفيرى و رفعتى بايد گفت که روز خوبى داشتند.
الونگ: به زور مىخواهند قرارداد مرا تمديد کنند جاسوسها اطرافيان دنيزلى هستند!
الونگ مدافع کامرونى پرسپوليس آنقدر از دنيزلى و پرسپوليس عصبانى است که اگر کارد به وى بزنى و خونش درنمىآيد، او که در ليست 18 نفره پرسپوليس نبود، فقط گفت همه چيز را خواهم گفت، اينها با من لجبازى مىکنند، به خاطر همين بد نديديم پيش از هر چيز کمى از حرفهاى او را به اطلاع خوانندگان برسانيم:
* دنيزلى و اطرافيانش با من لج کردند، آنها خواهان تمديد قرارداد با من هستند، به من گفتند اگر قرارداد خودت را تمديد نکني، خرابت مىکنيم نيمکتنشستن و مشکلات من به خاطر همين است.
* قصد ندارم فعلاً حرف بزنم اما به زودى نام همه اين افراد را مىبرم اينها همه جاسوسها هستند که دنيزلى مىگويد وگرنه بازيکنان تيم همه تابع شرايط هستند دقيقاً مثل خود من!
* من هرگز نگفتم قراردادم را تمديد نمىکنم حاضرم قراردادم را با پرسپوليس تمديد کنم اما به شرطى که باشگاه درخواست خود را کتباً به من بدهد و من شرايط ويژه دارم.
* مىگويند من به خاطر اينکه مىخواهم به استقلال بروم اين کارها را مىکنم در حالى که هرگز چنين نيست من هرگز به استقلال نمىروم اگر قرار باشد در ايران بازى کنم با پرسپوليس مىمانم وگرنه در خارج باشم دنبال تيمهاى ايرانى نيستم.
* با انصارىفرد مشکل ندارم مشکل من با اطرافيان دنيزلى است که براى من حاشيه درست مىکنند، دنيزلى بيلان بازيها را مىبيند که متوجه شود من چه مهرهاى بودم.
اين ديدار يکى از بهترين بازيهاى پرسپوليس بود دنيزلي: نمىتوانم خودم لباس بپوشم و براى پرسپوليس گل بزنم
مصطفى دنيزلى پس از پايان ديدار ديروز تيمش بدون توجه به سئوالات بيشمار خبرنگاران حاضر خيلى خودخواهانه هم خودش سئوال کرد و هم خودش پاسخ گفت. خبرنگاران حاضر اعتقاد داشتند خدا رحم کرده پرسپوليس به تساوى رسيده وگرنه معلوم نبود سرنوشت اين کنفرانس مطبوعاتى به کجا مىانجاميد!
به هر حال دنيزلى در ابتدا با اشاره به سرعت بالاى بازى مقابل سايپا مىگويد: اين بازى يکى از بهترين بازيهاى پرسپوليس از ابتداى فصل بود. من نمىتوانم به خاطر تساوى ديروز به شاگردانم انتقاد کنم و از عملکردشان ناراحت باشم.
سرمربى پرسپوليس مىافزايد: فوتبال ورزش بيرحمى است. در بسيارى از موارد مىشود يک تيم حاکم زمين باشد اما پيروز نشود. پرسپوليس ديروز به همين معضل گرفتار شد.
دنيزلى در پايان خاطرنشان مىکند: من نمىتوانم خودم لباس بپوشم و بروم براى پرسپوليس گل بزنم. توى اين بازى توپ ساده ما جلوى دروازه حريف با بىدقتى به اوت زده شد اما حريف از 30 مترى به گل رسيد.
اگرچه خداداد افشاريان قاضى ديدار پرسپوليس- سايپا رفتار مهربانانهاى با شيث رضايى و على دايى بازيکنان دو تيم داشت اما حرکات آنها از سوى دوربينهاى تلويزيونى به تصوير کشيده شد و کميته انضباطى نيز در جريان امر قرار گرفت.
نمايندگان رسانههاى گروهى به تصور اينکه شيث رضايى و على دايى 24 ساعت بعد از پايان مسابقه در کميته انضباطى حضور مىيابند، ديروز به فدراسيون فوتبال رفتند اما از حضور اين دو بازيکن در کميته انضباطى خبرى نشد. به هر صورت شيث رضايى و على دايى تا زمان رسيدگى به پروندهشان، حق همراهى تيمهاى خود را ندارند.
هنوز کارتITC من نرسيده است کعبي: امروز يا فردا در تمرينات پرسپوليس حاضر مىشوم!
حسين کعبى بازيکن جديد پرسپوليس و کاپيتان تيمملى اميد در ديدار مقابل تيم اميد استراليا موفق به گلزنى نشد، با اين حال بازيکن ريزنقش براى قرارگرفتن در ترکيب تيم پرسپوليس بىتابى مىکند.
کعبى درخصوص اينکه چه زمانى مىتواند در ترکيب تيم پرسپوليس به ميدان برود گفت: مدير برنامههايم در امارات حضور دارد تا پس از مذاکره با مسئولان باشگاه الامارات، کارتITC مرا به تهران ارسال کند تا براى همراهى تيم پرسپوليس مشکلى نداشته باشم که فکر مىکنم ظرف سه روز ديگر مجوز بازى من برسد.
کعبى افزود: از نظر بدنى مشکلى ندارم و در آمادگى خوبى بهسر مىبرم، ضمن اينکه امروز يا فردا (دوشنبه) در تمرينات تيم پرسپوليس شرکت خواهم کرد.
وى در خاتمه پيرامون ديدار پرسپوليس مقابل سايپا گفت: پرسپوليس در اين ديدار تيم برتر ميدان بود و نسبت به ديدار مقابل پيکان متحول شده بود و حتى در نيمه دوم اين بازى مىتوانستيم برنده اين ميدان باشيم اما شانس با سايپايىها يار بود.
در پى شکايت رسمى آرىهان باشگاه پرسپوليس به فيفا پاسخ داد
پس از آنکه هيأت مديره باشگاه پرسپوليس مدعى شد نامههاى ارسالى از سوى آرى هان براى رسيدگى به مطالبات مالى اين مربى چندان جدى نيست، بالاخره چندى پيش نامه رسمى فيفا در اين خصوص به باشگاه پرسپوليس ارسال شد تا مسئولان اين باشگاه ملزم شوند به اين نامه پاسخ دهند.
ديروز در اين ارتباط شنيديم پرسپوليسىها براى آنکه يک بار ديگر مواجه با محروميت جديد نشوند چند روز پيش از اتمام مهلت پاسخگويى به اين نامه فيفا، نسبت به ارسال پاسخ خود اقدام کردهاند تا دچار مشکل مجدد نشوند.
از قرار معلوم پرسپوليسىها در متن نامه ارسالى به فيفا مبلغ دقيق مطالبات مالى آرى هان را مشخص کردهاند تا فيفا پيش از رسيدگى نهايى به اين پرونده در جريان ادعاى باشگاه پرسپوليس قرار بگيرد.
گويا پرسپوليسىها در اين پاسخنامه مدعى شدهاند مدارک مستدلى در جهت روشن شدن وضعيت مطالبات مالى اين مربى و اثبات مبلغ دقيق قرارداد آرىهان دارند که در صورت لزوم حاضرند اصل اين مدارک را در اختيار کميته قضايى فيفا قرار دهند.
لازم به ذکر است که مبلغ مورد ادعاى آرىهان درخصوص مطالبات مالىاش از باشگاه پرسپوليس با مبلغ اعلام شده از سوى مسئولان باشگاه، تفاوت فاحشى دارد که هر دو طرف مدعى هستند براى اثبات حرف خود مدارکى دارند، به همين خاطر بايد تا حصول نتيجه نهايى صبر کرد تا مشخص شود کداميک از طرفين دعوى درست مىگويند.
کريمي: ساشا ايليچ سالى يک بار از اين گلها مىخورد! شيث کاملاً حرفهاى رفتار کرد
اکثر کارشناسان معتقدند که فرشيد کريمى روى شوتهاى از راه دور خيلى زياد از دروازه خارج مىشود و ضعيف عمل مىکند اما خودش دلايل ديگرى دارد. بخوانيد حرفهايش را:
* من انتقادات را قبول دارم و حرفى ندارم اما آنهايى که مىگويند من زياد از خط دروازه فاصله مىگيريم بايد بدانند وظيفه دروازهبان تنگکردن زاويه شوت است و گرنه من در محاسبات اشتباه نکردم.
* آنقدر هم بدشانس هستم که توپ مىرود جايى که دست هيچ کس به آن نمىرسد. من هر چقدر بدنم را کش دادم به توپ نرسيدم، اين هم شانس من است.
* ساشا ايليچ هم سالى يک بار از اين گلها مىخورد اما من چهار بازى است که اين طورى گل مىخورم اين برمىگردد به شانس من و پرسپوليس! ببينيد ما نسبت به سايپا موقعيتهاى بهترى داشتيم اما شانس نداريم که توپهاى ما گل نمىشود.
* مربى اصلاً مقصر نيست ديگر بايد چه کار کند. پرسپوليس عالى بازى کرد شما اين ديدار را نسبت به بازى با پيکان نگاه کنيد. ما فقط بدشانس هستيم.
* دايى و شيث از اول بازى با هم بودند، وظيفه شيث مهار او بود. به نظر من در کارش هم حرفهاى عمل کرد و حرکات دايى را خنثى کرد. روى درگيرىها هم من متوجه نشدم اما در فوتبال اين مسائل طبيعى است.
* راجع به داورى حرفى ندارم، کارشناسان بايد نظر بدهند.
کوتاه و خواندنى از تمرين سرخپوشان انتقاد بازيکنان از بىبرنامگى تمرينات پرسپوليس [/size]
تمرين ديروز پرسپوليسىها رأس ساعت چهار بعدازظهر در ورزشگاه کارگران آغاز شد. در ابتداى کار مصطفى دنيزلى با حضور در رختکن حدود ده دقيقه در خصوص برنامه تمرينى و حواشى ديدار با سايپا براى بازيکنان تيمش صحبت کرد و سپس هدايت تمرين را به نورالدين سپرد و پس از آن ورزشگاه کارگران را ترک کرد.
بازيکنان کار را با دويدن آغاز و با سپکتاکرا ادامه دادند. سپس بازى دستگرمى در دستور کار قرار گرفت و تمرين پايان يافت. با توجه به عدم حضور دنيزلى در جريان تمرين هر چند که گفته مىشد وى برنامه تمرينى را در اختيار نورالدين قرار داده اما بىبرنامگى در تمرين موج مىزد و هيچ کس هدف خاصى را از حضور در تمرين ديروز تعقيب نمىکرد. دويدن، سپکتاکرا و بازى دستگرمى هم برنامه هر روز پرسپوليسىهاست.
در حاشيه...
* غايبان تمرين کريم باقري، مهرداد اولادى و پزشک تيم بودند که اصلاً در کارگران آفتابى نشدند.
* دنيزلى پيش از آغاز تمرين در رختکن حاضر شد و پس از صحبت در خصوص بازى با سايپا به بازيکنان گفت من کار دارم و بايد بروم چون قرار قبلى دارم.
* دنيزلى علت ترک ورزشگاه را رسيدگى به امور شخصى اعلام کرد اما مترجمش گفت که او مريض است و وقت دکتر دارد اما چند تن از بازيکنان در اين مورد به خبرنگاران گفتند: گويا چک باشگاه پاس نشده و دنيزلى دلخور است!
* عليرغم شايعات اخير در مورد اختلافات الونگ با باشگاه پرسپوليس و شخصى دنيزلى اين بازيکن کامرونى ديروز با تيم تمرين کرد.
* مترجم دنيزلى هم پس از اتمام حجت با سرپرست تيم به خاطر عدم دريافت مطالباتش تمرين را ترک کرد تا نورالدين در ادامه کار تک و تنها تيم را تمرين دهد.
* در طول تمرين بازيکنان يکسره به همديگر غر مىزدند که در فلان صحنه توپ را خراب کردى وگرنه بازى را برده بوديم و نکته جالبتر اينکه هيچ کس اشتباهش را نمىپذيرفت.
* ابراهيم اسدى با لباس شخصى در کنار زمين نظارهگر کار بقيه نفرات بود و همراه سايرين تمرين نکرد.
* در پايان تمرين بازيکنان ضمن انتقاد از روزهاى تمرين خطاب به سرپرست تيم گفتند کار ما اصلاً معلوم نيست يک بار بعد از بازيهاى رسمى دو روز تعطيل مىکنيم و گاهى اوقات روز بعد از بازى تمرين مىکنيم. انگار برنامه تمرينى ما بر اساس برنامه شخصى دنيزلى تنظيم مىشود تا اصول صحيح تمرينات فوتبال!
در حاشيه تمرين ديروز و پس از درگيرى صلاححسن با روبرت ساها اين بازيکن بدون توجه به دستور دنيزلى تمرين را رها کرد و ورزشگاه کارگران را ترک نمود.
در اين ارتباط شنيديم دنيزلى به خاطر سرپيچى صلاححسن از دستور سرمربى تيم، اين بازيکن را در اختيار باشگاه قرار داده تا در مورد آيندهاش تصميمگيرى شود.
از قرار معلوم صلاححسن فعلاً حق شرکت در تمرينات پرسپوليس را ندارد تا توضيح قانعکنندهاى در مورد رفتار ديروزش ارائه دهد. در واقع اين بازيکن عراقى به صورت موقت از تيم اخراج شده است.
البته صلاححسن در مورد رفتار ديروزش مصاحبه کرده و دليل قهر خود را به مسائل مالى ارتباط داده است، ولى به هر صورت اين توضيح از نظر دنيزلى قانعکننده نيست تا در اولين فرصت در اين خصوص تصميمگيرى شود.
کوتاه و خواندنى از تمرين پرسپوليس دنيزلى براى آخرهفته برنامه خاصى دارد
بازيکنان پرسپوليس پس از يک روز تعطيلي، دور جديد تمرينات خود را با حضور مصطفى دنيزلى آغاز کردند تا آماده ديدار آخرهفته مقابل برق تهران شوند. بديهى است در صورت عبور پرسپوليسىها از سد برق تهران، اين تيم به نيمهنهايى رقابتهاى جامحذفى صعود خواهد کرد به همين دليل تمرينات اين چند روز بسيار جدىتر از گذشته پىگيرى خواهد شد تا تيم در آمادهترين وضعيت ممکن به مصاف حريف يکچهارم نهايىاش برود.
به هر حال تمرين ديروز با دويدن نرم آغاز شد و در ادامه حرکات کششى در دستور کار قرار گرفت. حدود 30 دقيقه بدنسازي، دوهاى سرعتى و استقامتي، قسمت بعدى تمرين بود و کار با سپکتاکرا و پنج به دو دنبال شد. سپس بنا به صلاحديد دنيزلى بازيکنان به سه گروه تقسيم شدند و بازى دستگرمى در قالب تيمهاى سبز و سفيد و قرمز انجام شد تا تمرين به اتمام برسد. دنيزلى در حاشيه تمرين به طور مرتب از بازيکنان مىخواست از ارسال پاسهاى اشتباه خوددارى کنند تا حرکت تيمى دچار توقف نشود، حتى در چند مرحله با عصبانيت بازيکنان عامل اشتباه را توبيخ کرد تا اين قضيه بيش از پيش جدى گرفته شود.
ارسال پاسهاى قطرى به پشت دفاع و سانترهاى تند و تيز لب خط براى استفاده مهاجمان نوک، برنامهاى بود که در صدر امور تاکتيکى تمرين ديروز قرار گرفته بود. دنيزلى به طور مرتب روى اين دو اصل تأکيد مىکرد و از پرسپوليسىها مىخواست بدون اشتباه، اين حرکات را به صورت مداوم تکرار کنند تا ملکه ذهنشان شود. از قرار معلوم دنيزلى براى ديدار آخر هفته برنامه خاصى دارد.
در حاشيه...
* ابراهيم اسدى و کريم باقرى از ديروز تمرينات خود را آغاز کردند تا هيچ بازيکنى به صورت جداگانه تمرين نکند.
* مهرداد اولادى تنها غايب تمرين ديروز بود. اگر حسين کعبى را هم بازيکن پرسپوليس به حساب بياوريم، او را بايد دومين غايب تمرين به شمار بياوريم.
* مترجم دنيزلى پس از دلخورى به خاطر عدم پرداخت مطالباتش و ترک زودهنگام کارگران، روز دوشنبه (ديروز) در محل تمرين حاضر شد و پابهپاى بقيه اعضاى کادر فنى به ترجمه صحبتهاى مربيان ترک پرسپوليس پرداخت.
* نورالدين پس از مدتها بالاخره به ياد دستکشهاى تمرين دروازهبانىاش افتاد و با پوشيدن اين دستکشها خرج دروازهبانها را از سايرين جدا کرد تا به تمرين اختصاصى با سنگربانان پرسپوليس بپردازد.
* چند بازيکن در قسمت مرور کارهاى تاکتيکى تيم، ضريب اشتباهات بالايى داشتند و همين قضيه باعث شد حتى بقيه بازيکنان هم به اين چند نفر اعتراض کنند. ديروز معلوم شد دنيزلى حق دارد که تعدادى از بازيکنان را به طور مداوم به سکوهاى ورزشگاه تبعيد کند.
* احسان خرسندى زودتر از ساير بازيکنان تمرين را ترک کرد تا به تمرينات تيمملى اميد برسد.
* دنيزلى در اواسط تمرين براى دقايقى بازيکنان را مورد خطاب قرار داد و با تشريح وضعيت حساس تيم، از آنها خواست تمرينات چند روز آينده را بيش از پيش جدى بگيرند تا حداقل شانس تيم براى کسب مقام در جامحذفى از بين نرود.
* تعدادى از بازيکنان با اتمام تمرين اضافه بر سازمان، در زمين چمن ماندند تا به تمرين اختصاصى بپردازند.
* درگيرى بازيکنان استقلال در تمرين روز يکشنبه، سوژه پرسپوليسىها بود و بازيکنان اين تيم در اين مورد به اظهارنظر پرداختند.
کوتاه و خواندنى از تمرين پرسپوليس ناراحتى بازيکنان سورى از باخت الاتحاد
پرسپوليسىها ديروز آخرين جلسه تمرين خود را براى مقابله با برق تهران در ورزشگاه کارگران برگزار کردند. اين تمرين سبک حدود يک ساعت به طول انجاميد که بازيکنان در جريان تمرين حسابى سرحال و پرنشاط به نظر مىآمدند.
گزارشى کوتاه و خواندنى از تمرين ديروز پرسپوليس را مىخوانيد:
صلاححسن تمرين نکرد
صلاححسن که قرار بود به عراق برود، ديروز در تمرين حاضر شد ولى به خاطر کمر درد نتوانست تمرين کند به همين خاطر به سالن ورزشگاه رفت و استراحت کرد.
تمرين، غايب نداشت
ملىپوشان اميد غايب ديروز پرسپوليس بودند که غيبت آنها هم به خاطر همراهى آنها با تيمملى اميد است.
نورالدين، سوژه دروازهبانها
روز گذشته دروازهبانها زيرنظر على نورالدين به تمرين پرداختند که يکى از دروازهبانها سانتر مىکرد و نورالدين شوت مىزد که اکثر توپهاى مربى پرسپوليس بيرون از چارچوب بود. البته يکى از توپها به صورت مربى جوان پرسپوليس برخورد کرد که باعث خنده سنگربانان تيم شد.
ناراحتى بازيکنان سورى پرسپوليس از
باخت الاتحاد
قبل از شروع تمرين بازيکنان پيگير نتيجه بازى الاتحاد مقابل سپاهان بودند. البته زيادشعبو و طارق جبان هم با ايما و اشاره پيگير نتيجه بازى بودند و وقتى متوجه شدند نتيجه به نفع سپاهان تمام شده است، از باخت تيم الاتحاد ناراحت شدند.
کرى اسدى و باقرى
بازيکنان در جريان اين تمرين سرحال بودند به همين خاطر شيث رضايى و محمدرضا مامانى از اين فرصت استفاده کردند و در حين تمرين صداهاى عجيب و غريبى از خود درآوردند! البته در جريان فوتبال با چهار دروازه، ابراهيم اسدى و کريم باقرى هم براى هم کرى مىخواندند.
مراحل تمرين
تمرين ابتدا با دويدن و گرمکردن شروع شد و پس از آن بازيکنان به کارهاى سرعتى و استقامتى پرداختند. در مرحله بعد هم بازيکنان زيرنظر کادرفنى کار با توپ و هندبال را در دستور کار قرار دادند و مراحل پايانى هم حفظ توپ و فوتبال با چهار دروازه بود.
پرسپوليسىها در هتل المپيک
پس از پايان تمرين، کادرفنى در جمع بازيکنان اعلام کرد بازيکنانى که در ليست هستند راهى هتل المپيک شوند و بقيه مىتوانند به خانه بروند و استراحت کنند.
| کلاس داورى صد در صد پنالتى بود اما ناحق | |
|
|
تغييرات مديريتى پرسپوليس بىفايده است مقصر حذف استقلال از آسيا، من هستم پروين: در تيم اميد بگوويچ، بازيکن 30 ساله وجود دارد! |
على پروين اعتقاد دارد تيم فوتبال سپاهان اصفهان نمىتواند نماينده خوبى براى ايران در مسابقات آسيايى باشد. او اعتقاد دارد مقصر حذف استقلال از آسيا، خودش است. پروين حرفهاى جالبى زده که خواندنش را به شما توصيه مىکنيم.
علىآقا به نظر شما حضور يونگ در استقلال تأثيرى براى اين تيم داشته که اين همه سروصدا به پا کرده است؟
استقلال اگر تا الان دوم شده، خودش موفق بوده و خوب نتيجه گرفته و يونگ هيچ تأثيرى در نتيجهگيرى اين تيم نداشته است. ضمناً اگر سايپا يک باخت بدهد، همه اين اختلاف هم از بين مىرود.
به نظر شما مقصر حذف استقلال از آسيا چه کسى است؟
بنويس پروين مقصر است! با اين آبروريزى که به وجود آمد، ديگر دردى دوا نمىشود که بگوييم چه کسى مقصر است...
سپاهان امروز به عنوان نماينده ايران اولين بازى آسيايى خود را انجام خواهد داد.
سپاهان نمىتواند در آسيا کارى بکند. اين تيم در طول مسابقات اين فصل، پرفراز و نشيب بوده و نشانى از يک تيم مدعى نداشته است.
تغييرات جديد در هيأت مديره پرسپوليس چقدر تأثير خواهد گذاشت؟
شنيدم دو عضو جديد آمدهاند و يکى هم کنار رفته است. اگر تيم نتيجه نگيرد و 10 نفر هم در هيأت مديره عوض شوند باز دردى دوا نمىشود. اين بازىهاى سياسى استقلال و پرسپوليس فقط مردم را سرگردان مىکند، چون هيأت مديره دو تيم در زمين فوتبال است و اگر دو تيم نتيجه بگيرند همه فکر مىکنند که هيأت مديره خوب کار کرده است و بهترين مديرعامل را دارند و برعکس.
عملکرد انصارىفرد از ابتداى فصل تاکنون را چگونه ارزيابى مىکنيد؟
همه چيز به توپ گرد داخل زمين و رفتن توپ به داخل دروازه بستگى دارد. مديرعامل اگر توانايى داشته باشد به باشگاه پول بياورد، شقالقمر کرده و مىگويند موفق بوده است.
اعضاى جديد هيأت مديره تاکنون با شما تماسى نگرفتهاند؟
نه. هيچ تماس و صحبتى با من نشده است.
شنيده مىشود حميد استيلى با حبيب کاشانى بازخواهد گشت.
تا پايان فصل نبايد کارى کرد، چون وضعيت بدتر مىشود.
افشين پيروانى هم گفته کوپن سرمربيگرى پرسپوليس را دارد!
او جوان است و آينده درخشانى خواهد داشت. اين طبيعى است که در سالهاى آينده افرادى امثال او نبض فوتبال کشور را در دست بگيرند.
شايعاتى درخصوص آمدن فرهاد کاظمى به پرسپوليس شنيده مىشود که کارشناسان مىگويند منطقى نيست.
مشکل اين تيم آنقدر بزرگ است که با اين اسمها درست نمىشود. با اين حال از اين موضوع خبرى ندارم.
ساها و الونگ را چطور ديدهايد؟
ساها بهتر و تأثيرگذارتر بوده و حاشيه کمترى داشته است. البته الونگ هم به درد تيم خورده ولى بايد باشگاه مشکلات حاشيهاى او را حل کنند.
چرا گلرهاى پرسپوليس در نيمفصل دوم زياد گل خوردهاند؟
در برنامه اين هفته نود از پنج گل زيبايى که نشان داده شد، سه گل را پرسپوليس خورده بود. همين مسأله نشان مىدهد که واعظى و کريمى بدشانس هستند. مگر گلرهاى ديگر ليگ که به تيمملى هم رفتهاند، از اين دو نفر بهتر بودهاند؟!
محمد پروين چرا در تمرينات تيمملى اميد شرکت نکرد؟
به من گفت اگر بروم جايگاه خودم را در پرسپوليس از دست مىدهم! حداقل بايد يک جا را حفظ کنم.
اما او در پرسپوليس هم جايگاهى ندارد.
شما عجله نکنيد. محمد فقط 18 سال دارد. آن هم 18 سال واقعي. در همين تيم المپيک وينگو بگوويچ بازيکن 30 ساله وجود دارد!
انتقاد ناصر ابراهيمى از پرسپوليس چقدر درست است؟
اتفاقاً ديروز او در دفتر من بود. اين همان مربى باسابقهاى است که زمان من، خيلىها مىگفتند هيچى بلد نيست و از علم روز دنيا دور است اما الان به عنوان مربى تيمملى موفق عمل کرده تا نشان بدهد همه اين حرفها بىاساس است.
پرسپوليس روز پنجشنبه در جامحذفى با برق تهران بازى دارد.
نبايد اين تيم را دستکم گرفت چون چيزى براى از دست دادن ندارد. در تمام دنيا رسم است که تيمهاى گمنام در جامحذفى شگفتى خلق مىکنند |
با پيدا شدن كارت پايان خدمت:مدارك كعبي بالاخره تكميل شد
بالاخره طلسم شكست و مدارك حسين كعبي تكميل شد! حسين كعبي كه گفته مي شود به
خاطر كامل نبودن مداركش اجازه همراهي پرسپوليس را ندارد بالاخره اين مشكل را هم پشت سرگذاشت تا با يك قدم ديگر به پرسپوليس نزديك تر شود· كه البته در اين ميان گم شدن كارت پايان خدمت كعبي هم مي توانست آغاز مشكلاتي تازه باشد· اما به هر شكل مدارك او بالاخره تكميل شد و ملي پوش تكنيكي پرسپوليس روز گذشته مدارك خود را به باشگاه پرسپوليس فرستاد تا اقدامات لازم براي صدور كارت بازي وي انجام شود·
| پيغام دنيزلى به الونگ: به فکر تيم جديد باش | ||||||
|
| دنيزلي: بازى با برق سختتر از سپاهان بود من به بازيکنانم نمىگويم کشتى بگيرند | ||||||
|
| پرسپوليسىها کماکان پيگير تغيير زمان ديدار با پاس | |||||||||||||||||
|
| دنيزلي: يک عده دوست ندارند پرسپوليس آرامش داشته باشد هر کس از راه مىرسد ما را با چوب مىزند! | |
|
|