Avaxnet

نسخه کامل: 8 آنتی ویروس برای موبایل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3

NetQin

Size : 87 Kilobytes

Kaspersky

Size : 146 Kilobytes

Symantec Security

Size : 409 Kilobytes

Disinfector

Size : 69 Kilobytes

Anticommwarrior

Size : 25 Kilobytes

AntiCabir

Size : 26 Kilobytes

McAfee

Size : 240 Kilobytes

Simworks Antivirus

Size : 45 Kilobytes

لینکها:

نگفتی این ها کرک شده هست یا نه ؟

سلام : گوشي من N70 هست. .............بهترين انتي ويروس به نظر شما براي اين گوشي N70 چي هست؟ ..........چه برنامه هايي براي اين گوشي مناسب هست؟ .....همه برنامه هاي سري 60 نوكيا قابل استفاده در اين گوشي هست؟

..نرم افراز سري 60  با نرم افرازهاي سري 60 3rd edition چه فرقي با هم داره؟

الان گوشي من N70 هست  ميشه نرم افزار سري 60 معمولي بريزم؟

.......................

....................................خيلي ممنون0

<!--

--><!-- -->

MC afee و Kasper sky از آنتي ويروس هاي قوي هستند ، نرم افزار هاي سري 60 و سري 60 ويرايش سوم ، هر كدام براي گوشي با سيستم عامل سيمبين مربوط به خود مناسب هستند و فقط بر روي همان سيستم عامل قابل نصب هستند ، نرم افزار هاي سري 60 بر روي گوشي شما قابل نصبند.
موفق باشيد
سلام اقاي taker :
منهم مثل شما طرفدار پروپاقرص taker هستم خيلي دوسش دارم مخصوصا از اون كلاسش كه وقتي وارد رينگ ميشه .
....توضيحي درباره { سيستم عامل سيمبين هر گوشي } يعني چه؟
......و چند تا مثال هم بزند ؟
................................................سپاسگذارم از شما و مديران محترم..............
سيستم عامل سيمبين تقريباً مثل ويندوز براي كامپيوتر ميمونه ، بيشتر گوشي هاي جديد نوكيا و چند سري از گوشي هاي سوني اريكسون از اين تكنولوژي بر روي گوشي هاي خودشون استفاده مي كنند ، سيستم هاي سيمبيني كه گوشي هاي نوكيا استفاده مي كنند عبارتند از:
سيمبين 6.1  ، سيمبين 7.1  ، سيمبين 8.1 ، سيمبين 9.1
سه گروه اول به نام سري 60 معروف هستند( 6600 ، 7610 ، N70 ، N90 ، ...) و تقريباً همه ي نرم افزار هاشون روي همديگه قابل نصبند ، ولي نرم افزارهاي گوشي هاي سيمبين 9.1( اولين گوشي كه با اين سيستم عامل ساخته شد 3250 بود ، N80 , N93 , N73 , ... نيز از اين گرو هند) كه به سري 60 ويرايش سوم معروفند قابليت نصب روي گوشي هاي سري 60 رو ندارند ، همينطور بالعكسش غير ممكنه ، گوشي شما داراي سيستم عامل سيمبين 7.1  است كه جزو سري 60 محسوب ميشه. البته سيستم عامل سيمبين سري 90 هم وجود داره كه فقط شامل گوشي 7710 است و نرم افزارهاش با 2  سري ديگه متفاوته. در ضمن تمام گوشي هاي نوكيا سري 60 و سري 60 ويرايش سوم قابليت نصب فايلهاي جاوا رو دارند.
گوشي هاي قديمي نوكيا به سري 40 و سري 30 تقسيم بندي مي شوند كه سيستم عامل سيمبين ندارند و فايل هاي sis بر روي آنها قابل نصب نيستند ، اين گوشي ها داراي سيستم عامل nokia os مي باشند كه بيشتر گوشي هاي سري 40 قابليت نصب فايل هاي جاوا رو دارا مي باشند.
البته بايد بگم كه نرم افزار هاي سيمبين قابليت هاي بيشماري دارند اما نرم افزار هاي جاوا بسيار محدودتر هستند.
سلام:
اقاي taker اگر نرم افزاري كه مربوط به اون گوشي نباشه اشتباها وارد كنيم چي پيش مياد؟
ايا اون گوشي قبول ميكنه ويا علامت اخطار ميده؟
مثلا گوشي من N70 {سيستم عامل سيمبين 7.1 است }هست من نرم افزار گوشي هاي سيمبين 9،1 را وارد كنم چي اتفاقي مي افته؟ ايا گوشي من قبول ميكنه ويا نه؟
دو احتمال در نظر ميگيرم : اگر وارد بشه ان برنامه در گوشي كار نميكنه كه بايد حذف كنيم ؟
ولي اگر وارد بشه به گوشي اسيب ميرسونه ؟
..........اگر گوشي خراب بشه قابل درست شدن هست؟

..............................................................................................................
.......بهترين نرم افزار فارسي ساز به نظر شما چيه؟همراه بااسم و ادرس برنامه؟
.............................................................................................................
خيلي سوال ميكنم وخيلي هم اذيت ميشيد :::::::::: شرمنده شما و ...
دوست عزيز اگه برنامه اي مخصوص گوشي شما نباشه و به سيستم عامل گوشي شما نخوره پيام خطا ميده و نصب نميشه
shire_ziba123 نوشته شده توسط:سلام:
اقاي taker اگر نرم افزاري كه مربوط به اون گوشي نباشه اشتباها وارد كنيم چي پيش مياد؟
ايا اون گوشي قبول ميكنه ويا علامت اخطار ميده؟
مثلا گوشي من N70 {سيستم عامل سيمبين 7.1 است }هست من نرم افزار گوشي هاي سيمبين 9،1 را وارد كنم چي اتفاقي مي افته؟ ايا گوشي من قبول ميكنه ويا نه؟
دو احتمال در نظر ميگيرم : اگر وارد بشه ان برنامه در گوشي كار نميكنه كه بايد حذف كنيم ؟
ولي اگر وارد بشه به گوشي اسيب ميرسونه ؟
..........اگر گوشي خراب بشه قابل درست شدن هست؟

..............................................................................................................
.......بهترين نرم افزار فارسي ساز به نظر شما چيه؟همراه بااسم و ادرس برنامه؟
.............................................................................................................
خيلي سوال ميكنم وخيلي هم اذيت ميشيد :::::::::: شرمنده شما و ...

همانطور كه دوست خوبم dadashi_ari گفتند ، فايل به هيچ وجه نصب  نميشه و پيغام خطا ميده .
براي نرم افزار فارسي ساز هم ، من خودم زماني كه نوكيا داشتم فارسي ساز نصب نكرده بودم ، چون سرعت گوشي رو مياره پايين ، اما ميگردم برات يه فارسي ساز خوب پيدا مي كنم.
سلام:
.............فارسي ساز برام پيدا كردي؟
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع