Avaxnet

نسخه کامل: كمك فوري
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

سلام كدي هست كه من بتونم با اون يك فايل رو تو يه درايو پيدا كنم؟

سلام

ميشه يكم اين مطلب رو باز كني ؟

خب راحت ميشه با سرچ ويندوز همين كار رو بكني ديگه !!!!

لازم به كد خاصي نيست؟!

دوست عزيز منظور من اينكه يه برنامه رو تو ويژوال بيسيك نوشت كه تو اون برنامه يك درايوي رو مشخص كرد و اين برنامه بتونه يكسري فايل هاي كه قبلاً معرفي شده را پيدا و آدرس اون رو نمايش بده .

البته من مي تونم اين كارها رو انجام بدم ولي تو قسمت جستجوي فايل كمي مشكل دارم .

متشكرم

دوست  عزیز  من  زیاد  متوجه  حرفت  نشدم  ولی  بخوای  فایلی  رو پیدا  کنی  که  این  فایل  مربوط  به  برنامها  باشه  میتونی  فرمت  فایلهارو  تو ویندوز  ظاهر  کنی  و  تو  قسمت  سرچ  اسم  فرمت  فایلی رو  که  میخوای بنویسی  تا  سریع پیدا  بشه 

دوست عزيز سلام

من روي يه آنتي ويروس كه با ويژوال نوشته شده باشه دارم كار مي كنم .

اين آنتي ويروس قراره فايلهاي TXT,INF رو بررسي كنه و اگه كلمات خطرساز رو تشخيص بده اسم و آدرس فايل را در يك ليست باكس نمايش بده و ادامه  كار ...

سلام

دوستان كسي نيست بتونه در مورد به من كمكي كنه ؟

دوستان كسي نمي تونه ؟
مدير بخش شما چي؟
سلام. من حضور ذهن درستی از این برنامه ندارم ولی داداش خب می تونی تو یه کتاب کد نویسی ویژوال این رو خیلی راحت پیدا کنی.

این کار رو توی VB نمی تونم انجام بدم ولی اگه می خواستم توی C# این کار رو انجام بدم با کلاس هایی که هس، لیستی از نام تمام فایل ها و دایرکتوری های یه درایو می گرفتم بعد دونه دونه فایل هاش رو بررسی می کردم. حالا شما با کجاش مشکل دارید؟ نمی تونید کدی پیدا کنید که نام و اطلاعات فایل ها رو براتون برگردونه؟ اگر ویژوال بیسیک رو در محیط .NET کار می کنید (VB.Net)، کلاسهای System.IO به دردتون می خوره و اون کارایی که گفتم رو با کمی آزمون و خطا می تونید انجام بدید...

اگر مشکلتون حل نشد این فروم رو پیشنهاد می کنم بهتون :

لینک مرجع