Avaxnet

نسخه کامل: یک سوال مهم در باره نصب سی دی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
بانام خدا

مژدگانی میدهم هر که جواب دهد

خدمت تمام سروران عزیزی که این پیام را میخوانند سلام عرض میکنم.

اینجانب مدت یک سال هست که به یک مشکل برخورده ام و واقعاً نمدانم چه کنم .

و به چه کنم ، چه کنم افتادم لذا خواهشمندم در صورت امکان هرکس

اطلاعی دارد کمک کند و مژدگانی دریافت کند.

و مشکل این هست که  سی دی دارم که برنامه مخصوص کار خودم می باشد 

مشکل اینجاست که این سی دی را وقتی بر روی یک کامپیوتر نصب شود دیگر نمی توانی بر

سیستم دیگر و یا کامپیوتر دیگر نصب کنی . چون به روی سیستم دیگر که نصب میشود کد

فعال سازی و رمز آن عوض می شود وکد و رمزی را که دارم مربوط به کامپیو تر قدیمی میباشد .

و در حال حاضر سیستم قدیمی خراب شده و این سی دی را نمی توانم در کامپیوتر دیگر نصب

کنم.

لطفاً کمک کنید .

با تشکر از تمامی دوستان
خب اگه سی دی شما از شرکت خاصی باشه باید به شماره پشتیبانیشون زنگ بزنید و درخواست کد فعال سازی جدید کنید
 در زمان نصب سیستم نمیتوان روی سی دی چیزی بنویسد که بخواهد کد رمز یا هر چیز دیگری را تغییر دهد
پس با همان کد قبلی براحتی میتوانید مجددا برنامه را نصب کنید
البته برخی رمزگذاری ها بر اساس تاریخ و یا از طریق کد دریافتی از شرکت سازنده میباشد ولی اینطور که شما نوشتید این برنامه از این دسته نیست و اگر مشکلی در هنکام نصب دارید باید در جایی دیگر دنبال ان باشید و ربطی به رمز تغییر یافته روی سی دی ندارد
سلام
منم با نظر مدیریت سایت موافقم. دنبال مشکل اصلی بگرد.
علاوه بر دلیلی که آقای زارع اشاره کردند، راه دیگری که زیاد هم استفاده می شود این است که از شماره ها و ID های سخت افزارهای سیستم شما برای ثبت استفاده می شود، در این روش برنامه نویس بر اساس الگوریتم خاص خودش همان شماره سخت افزار شما را رمز می کند و از آن به عنوان رمز فعال سازی استفاده می کند.
پس هنگام نصب برنامه بر اساس همان الگوریتم چک می کند آیا رمز وارد شما با رمز ساخته شده از شماره سخت افزارتان برابر هست یا نه.
هنگام تغییر سخت افزار مسلما با تغییر ID سخت افزاری، رمز هم باید بر اساس آن تغییر کند. نمونه برنامه های کوچک (بعضی Crackها) که با اجرا شدنشان شماره رمزی را به شما می دهند اغلب از این روش استفاده می کنند.
فکر نمی کنم راهی غیر از این داشته باشید که با شرکت ارائه کننده تماس بگیرید و برای گرفتن رمز مطابق با سخت افزارتان اقدام کنید.
لینک مرجع