Avaxnet

نسخه کامل: برای اولین بارفرستادن smsو افتادن هر شمارهای که دلت میخواد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2

شما می توانید باگوشیهای سونی اریکسون این کارو انجام بدین .روش کار عین روش فرستادن sms بدون افتادن شماره هست

messaging.setting.text message.Email gateway.New email gatew

سپس شماره هر کسی را که دوست دارید و مطمئن هستید گوشی سونی اریکسون (یکی از مدلهای k.w.z) دارد بنویسید وبرگشته write new و در text massage هرچی دوست دارید بنویسید و سپس دکمه continue را فشار دهید ودر ادامه روی Enter email addr. وارد شوید و به جای آدرس ایمیل شماره هر کسی را که میخواهید بیفتاد را بنویسد و حتما در اول ا ین طوری عمل کنید 98+ ,شماره مثل :989173048147+

خودت ازمایش کردی؟
اره والا
dusky
منم هر چی میزارم شما میگی خودت آزمایش کردی
گیر دادی حسابی به من
راستی امضاء جدیدت مبارک (دلم گرفت از آسمون....................)
جرقه این امضا از من بوده ها

dadash_ari نوشته شده توسط:اره والا dusky منم هر چی میزارم شما میگی خودت آزمایش کردی گیر دادی حسابی به من راستی امضاء جدیدت مبارک (دلم گرفت از آسمون....................) جرقه این امضا از من بوده ها

گیر کجا بود، میگم اگه واقعا جواب میده، ما هم از فردا بریم حالشو ببریم

این دلم گرفته اسمون، تقریبا  2 هفته میشه که کنار ای دی من هست، این اهنگ رو هر روز پشت سر هم گوش میکنم. شما هم که توی اون پست گفتی منم گفتم که معین میخونه

حالا چون دلت نشکنه میگم باشه، جرقش شما بودی

حدا عمرت بده آخر شبی باعث شده با دل نشکسته برم بخوابم
شبت بخیر داسکی جان
و شبتون بخیر آواکس نتی ها

کار کرد0

آریا جان دستت درد نکنه

خیلی باحال بود0

البته حواستون باشه چون بعضی گوشی ها ( بیشتر گوشی های سامسونگ , بعضی از گوشی های موتورولا و نوکیا) وقتی با این روش بهشون اس ام اس بدید شمارتون رو نشون میده
من با سیم کارت ir-mci ازمایش کردم کار کرد ولی با irancell ازمایش کردم کار نکرد... (ولی نمیدونستم فرق میکنه، بدجوری ضایع شده بودم)
من از tci به ایرانسل دادم کار کرد , احتمالاً گوشی طرف از همون گوشی هایی بوده که این ترفند روش جواب نمیده!!
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع