Avaxnet

نسخه کامل: ای طفلک نازنین(تا حدودی طنز!)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3

طفلک من..!!
میپرسین چرا ؟؟؟ به زودی میفهمین:
عارضم خدمتتون که تا حالا حتما شنیدین که میگن " فلانی یک سر داره و هزار سودا" اگر به مفهموش پی نبردین،همین الان بهترین فرصته که کشف کنیدش..چون حکایته من..قصه ازاونجایی شروع میشه که،شعر افریده میشه....!

وقتی بچه بودم و دوستان کوچولو میخواستن ازم دعوت به بازی بنمایند،میسرودند: "نازی میای بازی؟! -چه بازی؟! _خاله بازی"!!!!!!!

همون موقع ها هم بود که پدرم،که به گفته خودشون جوون بودن برام میخوندن: " نازی ناز کن که نازت یه سرونازه..." (البته این دلیلش این بود که مادر شکایتم رو میکردن که  گاهی اصلا تفاهمی با اسمم ندارم..اینجوری میخواستن تشویقم کنن!!!!)

البته بعدها ؛یعنی همین اواخر، پدر میدون رو به جوانان واگذار نمودند بر اساس این بیت: " نازنینا ما به نازت حوانی داده ایم،حال دیگر با جوانان ناز کن با ما چرا" (اینم چون زیادی تشویق شدم قدیما میخواستن دیگه ادامه ندم!!)

ولی خوب اقایون جوان خیلی وقت پیش قبل از اجازه پدر میدون رو به دست گرفته بودند و البته هرکدوم به شیوه خودشون!!

" نازنین من،همه عمر من،فدای احساس قشنگت...." یا " نازنین! من اگر تاریکم غمی نیست ،تو به فردا به روشنی بیندیش.." یا " نازی جون بیا دردت به جونم..."
اینجا بود که من متوجه روحیه ایثارگری این دوستان شدم
..اما چه ایثار گری..چون:

" نازنین بدجوری من خاطرخواتم،حالیته؟!"

در این مواقع من باید حواسم باشه که سرعت عمل داشته باشم و جاخالی بدم و الا
105....(خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه!!!!103
25 )

"نازنین سمند رو زین کن..." 

45
قدیما شاهزاده قصه خودش اسب سفیدش رو زین میکرد و بعد خیلی ماهرانه دختر مورد علاقه اش رو میدزدید ..اما طفلک من..آخه انصافه؟!7 هم دزدیه بشم هم اسب رو زین کنم!!! ای بابا دخترای مردم شانس دارن به خدا

حالا بقیه اش..چیه خسته شدین..هنوز ادامه داره.
78

همیشه یادمون باشه همه نوع آدمی وجود داره..مردای لیبرال هم از این دست خارج نیستن..مثلا:

"کروات زدم تا خوشت بیاد همه میگن کروات به من میاد،نازی نازی به من بگو کروات چه رنگیش بهم میاد؟" همین الان بگم که بعدا حرفی توش نباشه،من از این سوسول بازیا خوشم نمیاد..

68
نمونه دیگه " ای نازنین،ای نازنین،در آینه من را ببین..." خوب الان وقتی خودت حی و حاضری،چرا باید تو آینه ببینمت..مگر فرق داره؟! پیر هم که بشم سر از کار اقایون در نمیارم..

گاها هم دوستان بنده رو از احوالات خودشون و آب و هوا و زمان بی خبر نمیذارن
76 (نه اینکه خیلی هم برام مهمه!!) مثلا:

" دوباره کنار دریام نازنین،دوباره تنهای تنهام نازنین.."
خوب خوش بگذره..بپا غرق نشی!

یا " اینجا غروبه نازنین، دنیا دروغه نازنین،تو شهر غربت زندگی چه بی فروغه نازنین.." کسی باور میکنه این هم راست بگه؟!
39

یا " روزگار غریبی است نازنین " موافقم و البته هوا هم بس ناجوانمردانه سرد است.بی زحمت بخاری ها رو روشن کنید!
78

از نمونه دیگر ، دوستان یکرنگ و صمیمی هستند که من رو محرم اسرارشون میدونن..وقتی که میفرمایند: "نازنین از تو چه پنهون،آتیش افتاده به جونم" خوب پسر جان زنگ بزن 115
،چرا به من میگی،مگر من آتش نشانم؟ 13شاهکار کنم بتونم یک شمع رو خاموش کنم...

آخه وقاحت تا به کجا

14.. بعضی وقتا از آدم یک کارایی میخوان که (استغفرالله)
63 : " با من بمون نازنین،با من برقص نازنین " آخه عزیز جان خوشگلم یا رقصم قشنگه که بخوام بمونم و برقصم...
39

ویا این وسط نباید از معلمین اخلاق و ادب هم غافل موند وقتی که بنده رو به قناعت هم دعوت میکنند " من آخرین تو اولین واسه تو بس نیست نازنین " بخدا من به آخر بودن هم قناعت دارم فقط بیخیال شین!

10220

بعضیا هم مثل مادربزرگا برام دعاهای خوب خوب میکنند: " گل من ای نازنینم (تو عزیز دلمی،عزیز دلمی،تو عزیز دلمی) تو چشات نشینه شبنم...." الهی امین،انشالله خدا اشک و اندوه رو برای هیچ کس نیاره،شاد باشن،لباشون خندون،شما هم اجر دنیا و آخرت رو ببری..

67.

آقا جون از قدیم گفتن ارزو بر جوانان عیب نیست..کسی مخالفه؟! مثلا ارزوی این جوون عیب نیست وقتی میگه که: " نازنینم با تو بودن واسه من خواب و رویاست،بیا پیشم تو نباشی، این دل من خیلی تنهاست..." خدا همه پسرا رو به ارزو یا رویا برسونه..حالا نازنین هم نشد عیبی نداره...

" نازی تو که یار نداشتی،قصد فرار نداشتی،چرا رفتی و بی خبر باز داغ رو دلم گذاشتی؟"

به خدا من هیچ جا نرفتم،نونم کمه،آبم کمه ،فرار کیلو چنده..!!

" نازی پاشو با من بریم بازی کنیم،پیش من بشینی پیشیه ناز منی"

تو رو قران؟!!! جک و جونور دیگه ای نبود که من رو بهش تشبیه کنی!!!! اصلا مگر من هم قد و قواره تو ام که بیام باهات بازی کنم؟! اصلا ببین تو باخودتم درگیری داری،بالاخره بشینم یا پاشم؟!! (عاشقیه دیگه دوستان ازش به دل نگیرین)

" با پسری دروغکی به من میگی میری پیش نازی ولی.."

از همه اینا بدتر اینکه...خانومااااااا

104 خواهش میکنم،استدعا میکنم وقتی میخواین دودر بنمایید،یا بپیچونید پارتنر گرامیتون رو،من طفلک رو شریک جرمتون قرار ندین،من آدم این حرفا نیستم به خدا..آخه این چیه؟! آخه من چه گناهی کردم که باید پرونده ام خراب بشه..؟!

اما از همه همه همه بدتر اینکه، آقایی در یک آلبومشون خوندن: "نازی جون مال منی،نازی،نازی جون دل میبری" بعد که من محل ندادم،تو البوم بعدی رفت انگشت گذاشت رو ابجیم و خوند: "آلاله من، گل لاله من،تو چرا نمیشنوی آه و ناله من.."
میبینین تو رو خدا؟؟؟ حیای گربه از این بیشتره..

43

پ.ن 1: اینایی که نوشتم،واقعیت هست..اکثر دوستان اعم از دختر و پسر وقتی میخوان از بنده گله کنن یا ابراز محبت کنند،از این شعرها استفاده میکنن..

پ.ن 2: اصلا به نظرتون اگر من نبودم، شاعران و خوانندگان محترم،تو ترانه هاشون به کی فحش میدادن،یا ابراز محبت میکردن یا احساسات رقیقشون رو به نمایش میذاشتن؟! خدایا من رو از این جامعه هنری نگیر..!!!!!!

پ.ن 3: از غزل و پیمان و هلیای عزیز که بهم کمک کردن که ترانه های حاوی اسم خودم رو پیدا کنم تشکر میکنم(مطمئننا اگر میدونستن واسه چی میخوام هیچ وقت این کارو نمیکردن..)

در پناه حق
وای نازی خیلی خندیدم.مردم.آره راست میگیا.دختر تو شانس نیووردی از بابت این مطلب.ولی من خوب قصر در رفتم چون تا حالا کسی برای اسمم شعر نخونده.(چشمک-خنده)فدات بشم.همه دوست دارن.من که نگو.عاشقتم......................................(وای خودمو لو دادم؟.........خنده)
0 0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0 0

عجب اعتماد به نفسی ...
از غرب تا شرق .. از لس آنجلس تا تهران همه خواننده ها برا نازنین آهنگ می خونن و آلبوم میدن ... راس راسی چقد هوادار داریا...
خیلی با مزه بود نازنین ... بازم از نوشته های کمدیت بذار...
با این متن منو خندوندی... پس می تونی حدس بزنی چه کار سختی انجام دادی...
وقتی کسی هم خودش خوب باشه و هم اسمش قشنگ باشه، باید انتظار همچین چیز هایی رو هم داشته باشه(چشمک)
ممنون. خیلی زیبا و خنده دار بود
نازی جون بعد از کلی وقت یه خنده درست و حسابی نشست رو لبام خیلی خوشگل نوشتی

راستی نازیییییییییییییییییی این دو تا ترانه رو یه خواننده خونده اما شاعراش دو نفرن!!!! می دونی که منظورم چیه!!!!!!!
شاعر"N" : نازی جون مال منی،نازی،نازی جون دل میبری... و شاعر"R" : آلاله من، گل لاله من،تو چرا نمیشنوی آه و ناله من..
آبجی غش نکنی از خنده ؛ من که ریسه رفتم =)) =)) =))
الهییییییییییییییی من فداتون شم
جون نازنین خندیدین؟ راستش اخه فکر میکنم خیلی خوب نشده..یعنی من از طنزای خودم (که برای دوستان میگم)خندم میگیره..ولی این یکی زیاد باعث خنده خودم نشد..
البته شاید جون خاطرات نه چندان خوبی  برام درست کرده همین اشعار

ولی واقعا بگم ذوق ذوقم حسابی شاید باورتون نمیشه..خیلی خوشحالم که خندیدین..
(ذوق ذوق)

نه نمیدونستم آبجی آلاله که شاعرش متفاوته..باز جای شکرش باقیه..ولی هرچی..این از عمق فاجعه کم نمیکنه..(دیدی پای تو رو هم کشیدم وسط ماجرا)

سحر الکی خودتو قایم نکن..خودم شنیدم یکی از شاعرا میگه: "نیست کس که گوید با من،اندکی صبر سحر نزدیک است"
تازه به پرنده ات هم گیر دادن: " مرغ سحر ناله سر کن..داغ مرا تازه تر کن"
(حالا باز بگو نیست.)

پیمااااان؟ بده با همچین آدم مشهوری دوستی؟

محمدرضا جونم فدای تو بشم عزیزم، تو خودت خیلیم خوبی و مهربون

داداش امین و روشنک هم فکر کنم دلدرد شدن فدای خنده هاتون

واسه سحر تونستي شعر پيدا كني اما اسم من عمرا اگه بتوني!!!!!0
شاعر میگه:
"یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره از خوشگلی تا نداره...."

نگاه کن این شان نزولش از ذهن شاعر به دفتر تو بودی..نیت تو بودی..چرا چون خیلی قشنگ میشه اسمت رو جای گزین کرد:

"یه هلی دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره....."
و اینکه کلا این مطلب راجع به تو صدق میکنه (و خداوند توجیه را آفرید همان طور که نازنین را با آستینی پر جواب آفرید!!!!)

اصلا دختر جان،خوبه که نیست این شعری با نامه تو،چرا که به عاشقت اجازه میده از ذهن خودش استفاده کنه و تو بفهمی که واعا دوستت داشته که تونسته برات شعر بگه..
اما من طفلک چییییییییییییییییییییی؟!! همه دنیا شعر میگن واسم..تازه اونم چی؟ هم فحش هم لطف!!!

صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع