نامه ي يه دختر به دوست پسر گيرش
سلام
بي مقدمه ميرم سر اصلش چون وقت ندارم....
ببين من هرچي بهت گفتم دروغ بود من يه بچه فقير پايين شهر بدبختم كه هيچي ندارم جز يه مامان مريض بجز يه پدر پير كه سرايدار يه مدرسه است يه داداش معتاد و يه خواهر بيچاره ...
ما به شام شبمون هم نياز داريم داداشم دوسال زندان بود من خودم قاچاق مواد مي كنم از سر بدبختي و بي پولي پسراي پولداري مثل تو رو تيغ ميزنم داداشم هرروز كتكم ميزنه كه پول جنساشو حاضر كنم بابام كارگره و خواهرم تو خونه نون ميپزه ببين ما دهاتيم مال دهاتاي اونور شهر ماراتو نازي آباد تهران هم با زور راه دادن ما نميتونيم با هم باشيم حالا چه از سر عشق و يا هر چيز ديگه ...
مي دوني چرا گوشيم بيشتر مواقع خاموشه؟
چون من تو خونه يه پيرزن غرغرو كار ميكنم سرو صدا براش سمه دستام ديگه پينه بسته از درد .
مامانم بايد تا آخر ماه عمل بشه اما پول نداريم .
ما خيلي فقيريم.
ما بدرد هم نمي خورم.
من تورو دوست دارم اما سرنوشت مارو دوست نداره حالا هم جنگ نكني باهاشا راهتو بكش برو...
از آشناييت خوش حال شدم راستي به اون خونه هم كه گفتم ماله ماست نري صاحبش همون پيرزنست كه من پرستارشم.
ديگه كاري بات ندارم واسه هميشه خدافظ
ایول به این میگن دوس پسر پرونی. حقش بوده با همه پسرای سمج باید اینجوری رفتار کرد.
khele jalebe ama emroze hame chi bar aks shode dokhtara bayad menate pesararo bekeshan bavar kon:D
خیلی جالبه اما امروزه همه چی بر عکس شده, دخترا باید منت پسرا رو بکشن باور کن
ویرایش: MoonLover
دوست عزیز طبق قوانین انجمن تنها فارسی تایپ کنید
اره عزیزم راست میگی همشون لوس شدن. ولی تنها راهش بیمحلی بهشونه اونوقت ببین چطوری منت میکشن. ولی بیمحلیکاردست خودم داده و الان که ازدواج کردم هنوزهم طرف ولکن من نیست. به نظرت راهش چیه؟ میترسم همسرم بفهمه. لعنتی یه بیمار روانیه.
آخه من که قاتل نیستم تازشم اصلانمیدونم کجاستو کیه که بکشمش فقط مزاحم تلفنی همه خونوادم شده
خوب مگه باهاش دوست بودی ؟
اگه نبودی برای چی به خودت شک میکنی؟
مزاحه دیگه ... کارشم مزاحمته ...
این که ناراحتی نداره
فقط يه ماه باهاش تلفني حرف ميزدم و سادگي كردم و همه اطلاعات خونوادم رو بهش دادم حتي شماره تلفنامون و آدرس خونمون . بخاطر همين ميترسم. به نظرتون چطوري ميشه از اين چاه بيرون اومد. ككككككككككككككممممممممممممممممممممممكككككككككككككككككككككككك.
بهترین کار اینه که همه چی به مامانت بگی یا به شوهرت اگه ببینه باهاش صادق هستی میبخشتت
اما بنظر من دوران جووني يه دوران جداست و تو اصلا بهش فكر نكن شمارتو عوض كن و اگه شوهرت گفت بگو لابد از اين آدم هاست كه ميخواد زندگي آدم هاي خوشبخت رو خراب كنه.