Avaxnet

نسخه کامل: به من بیچاره کمک کنید....
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

سلام

من باید تا 8 تیر یه پروژه برای پاسکال تحویل بدم که توش حتما تابع و فایل استفاده شده باشه(مثل ماشین حساب و یا تقویم). و متاسفانه خودم هیچی بلد نیستم.0

میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟0 

ممنون0

برای دلفی که پیشرفته پاسکال هست ، میتونم کمکت کنم
برنامه های کاربردی در این زمینه چند تا دارم که میتونم بهتون بدم اما مشکل اینجاست که برنامه اموزشی و نمایشی نیست ، سالها در برخی ادارات داشته کار میکرده ، ایا میتونید استادتون رو قانع کنید که خودتون اون رو نوشتید ؟
البته حدود 85 هزار خط کل برنامه ها هست و از هر تابعی که فکرش را بکنید هزاران بار در اون استفاده شده
حتی میتونید بخش هایی از اون رو استفاده کنید
ضمنا فقط روی شبکه کار میکنه و نیاز هست راه اندازی شبکه را بلد باشید تا بتونید برنامه رو راه بندازید
پس تخقیق کنید ببینید بنامه ای که با کامپایلر دلفی نوشته شده براتون مناسبه

مرسی از کمکتون ولی من یه برنامه ساده در حد دانشجوی ترم اولی میخوام.

بازم ممنون0

به هر حال اگر به دردتون بخوره میتونم بهتون بدم ، چون الان 3 ساله که دیگه اون اداره خاص ازش استفاده نمیکنه و جوری هم نوشتمش که قابل دستکاری هم  نیست چه برسه به فروش یا نسخه برداری 
و فقط میشه از سابروتین ها استفاده کرد و یا الگو گرفت
البته زیاد به دلیل محافظت نبوده این پیچیده گی چون 2 سال طول کشید تا تمومش کردم و 5 سال هم زیر بار تغییر و ویرایش  و همچنین به روز رسانی شده این برنامه 85 هزار خطی ،  که خیلی وقتا خودمم توش گم میشم

سلام
من ماشین حساب رو دارم اما به زبان سی!
اگه آمادش کنم بهتون میدم
تا 8 تیر دیگه؟
سلام گلم خوبی
من از اینایی که میگی سر در نمیارم اما دعا میکنم با کمک دوستام موفق بشی

با آرزوی موفقیت
لینک مرجع