Avaxnet

نسخه کامل: روش نصب نرم افزار و بازي بر روي گوشي هاي سوني اريكسون
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
براي نصب نرم افزار و بازي روي گوشي هاي سوني اريكسون ، ابتدا فايل مورد نظر رو از اينترنت دانلود مي كنيم ، كه ممكنه فرمت فايل jar يا rar يا zip باشه ، اگر zip يا rar بود با استفاده از نرم افزار winrar از حالت فشرده در مياريمشون تا به فايل jar برسيم ( حواستون باشه فايل jar هم با نرم افزار winrar از حالت فشرده در مياد ، كه شما نبايد اين كار رو بكنيد) سپس گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و فايل jar رو در شاخه other در گوشي بريزيد ، بعدش گوشي رو از كامپيوتر جدا كنيد ، و سپس از داخل مديريت فايل گوشي به شاخه other رفته و از اونجا بازي يا برنامه مورد نظرتون رو نصب كنيد.
اميدواروم كه خوب توضيح داده باشم.
با اجازه جناب The Undertaker
من این پست رو زدم فقط یه خورده از نظر لغوی و متن مرتب تر هست واسه کاربران تازه وارد
طریقه نصب نرم افزار بر روی گوشی ای جاوا .

ابتدا فایل مورد نظر خود ( پسوند JAD OR JAR ) را به داخل گوشی خود ریخته . سپس وارد فایل منیجر شده و فایل خود را انتخاب کنید . پس از اینکه فایل خود را باز کردید از شما می پرسد که آیا می خواهید این برنامه را نصب کنید ؟ شما ها قبول می کنید . سپس به شما 2 فولدر را نشان می دهد . اگر در حال نصب بازی هستید گذینه Game را انتخاب نمائید و یا اگر درحال نصب برنامه هستید گذینه Applications را انتخاب نمائید .

پس از اتمام کار نصب از شما می پرسد که آیا می خواهید این برنامه را ببینید ؟ اگر شما قبول کنید در حمان لحظه برنامه ای که نصب کرده اید باز می شود و اگر هم قبول نکنید پنجره نصب برنامه بسته می شود .

اگر مشکلی بود اعلام کنید .

با تشکر.

The Undertaker نوشته شده توسط:براي نصب نرم افزار و بازي روي گوشي هاي سوني اريكسون ، ابتدا فايل مورد نظر رو از اينترنت دانلود مي كنيم ، كه ممكنه فرمت فايل jar يا rar يا zip باشه ، اگر zip يا rar بود با استفاده از نرم افزار winrar از حالت فشرده در مياريمشون تا به فايل jar برسيم ( حواستون باشه فايل jar هم با نرم افزار winrar از حالت فشرده در مياد ، كه شما نبايد اين كار رو بكنيد) سپس گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و فايل jar رو در شاخه other در گوشي بريزيد ، بعدش گوشي رو از كامپيوتر جدا كنيد ، و سپس از داخل مديريت فايل گوشي به شاخه other رفته و از اونجا بازي يا برنامه مورد نظرتون رو نصب كنيد. اميدواروم كه خوب توضيح داده باشم.

سلام

یک سال بعد

یه هفته ای هست که دنبال نحوه نصب نرم افزار روی گوشیم میگردم تا اینجا رو پیدا کردم. اما هنوز مشکل دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید. گوشی من k550im هست.

فایل jar رو توی پوشه other ریختم. وقتی وارد پوشه میشم و گزینه more رو انتخاب میکنم چند تا گزینه داره که هیچکدومش نصب نیست.

manage file

new folder

delete

mark

view mode

memory status

information

من چیکار کنم؟؟؟؟

کمک0 0

دوست من فايل جار شما  به احتمال زياد خراب شده و درست دانلود يا كپي نشده !

ممنون از پاسخ سريعتون

اما من هرچي فايل داشتم حتا از روي سي دي هم اين مشكل رو داره0

جسارتاً حدود 120 تا نرم افزار رو روي w300 نصب كردم و مشكلي نداشت اما روي k550im نصب نميشه 0 0 0 0

دوستان سلام

من هم مشکل نصب دارم منم برنامه هارو تو other می زارم اما اونا رو نصب نمی کنه گوشیمم مدل s500i هستش

آموزش فلش كردن گوشي K850 رابه من آمزش بده ممنون ميشم
xxxxxxxxxxxx نوشته شده توسط:

دوستان سلام

من هم مشکل نصب دارم منم برنامه هارو تو other می زارم اما اونا رو نصب نمی کنه گوشیمم مدل s500i هستش

دوست عزيز شما ميتونيد از طريق USB هم نصب كنيد اگر برنامه ها ي مخصوص خود گوشي رو كه بر روي يك CD OR DVD داده شده است نصب كنيد

و در هنگام نصب USB به گوشي از شما پرسيده خواهد شد كه مخواهيد انتقال اصلاعات يا اين كه شناخت كامپيوتر شما با انتخاب گزينه دوم با اجرا همون برنامه در كامپيوتر همزمان در گوشي شروع به نصب خواهد شد

با سلام خدمت دوستان عزیز:

من الان یک بازی را دانلود کردم و آنرا با Rar باز کردم فولدرهای آن عبارتند از:

a

b

c

gfx

META-INF

sound tennis

سعی کردم که داخل پوشه other کپی کنم پیغام  it is not possible to send files to phone می آید لطفا راهنماییم کنید

صفحه ها: 1 2
لینک مرجع