Avaxnet

نسخه کامل: یک برنامه ی خوشگل برای چت کردن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
امروز یک برنامه ی خوشگل براتون دارم که توی چت کردن بدردتون میخوره
نمونه ای از محیط کار با این برنامه

-----------
برخی لینکهای دانلود در این تاپیک مشکل دارند و از بین رفته اند ، لطفا قبل از ثبت نام به این مورد دقت فرمائید

مدیریت انجمن
(فارسی شده توسط DUSKY)
لطفا میشه بیشتر توضیح بدین، اینکه اصلا این چیزارو نشون نمیده

lotfan mishe bishtar tozih bedin inke aslan chiziro neshon nemide
سلام دوست عزیز
نمیدونم چیجری توضیح بدم چون توی عکس همه چی معلومه.
بعد از دانلود این برنامه این برنامه رو اجرا میکنین. البته اتوماتیک همیشه اجرا میشه. بعد یاهو رو لوگین میکننین. اگه login هستین signoute کنین و دوباره login بشین. بقیه از رو عکس واضحه که یه قسمت به کارکردهای یاهو اضافه میشه.
بازم نتونستم خوب توضیح بدم.
(فارسی شده توسط DUSKY)
سلام، من از این موضوع اصلا سر در نمیارم، معلوم نیست باید کلیک راست کرد یا نه، یا اینکه اصلا روی مسنجر ایکون جدیدی تشکیل میشه یا نه، اصلا این جدولی که تو شکل دیده میشه چیرو نشون میده، لطفا بیشتر راهنمایی کنید

salam man aslan az in mozu sar dar nemiaram malo nist bayad kilik rast kard ya na ya inke aslan roye massenger ikone jadidi tashkil ide  ya na aslan in in jadvali ke to in shekl dide mishe chiro neshon mide lotfan bishtar rahnamai konin
هرکسی هر سوالی داره به ای دی من پی ام بده

جالبه که با 30تا دانلود فقط 1نفر تشکر کرده!
(فارسی شده توسط DUSKY)
بابا جون چرا کسی متوجه نیست، اخه اونم همینو میگه

baba jon chera ke30motevaje nist akhe onam hamino mige
اقا لطفا اگه سوال داری به ای دی یاهوی من پی ام بده تا بهت توضیح بدم

سلام single جان

فكر كنم فايلي كه آپلود كرديد مشكل داشته باشه ، آخه هم حجمش خيلي كمه ، هم وقتي كه مي خوام از حالت فشرده در بيارم ، ميگه آرشيو خراب است. من دوباره هم دانلود كردم اما بارهم پيغام خطا ميداد.

حالا خودتون يه چكش بكنيد.

با تشكر

درست شد
بسيار ممنون از زحمات شما
(فارسی شده توسط DUSKY)
سلام من mon4223438 هستم، ازتون مچکرم، حالا شد، واقعا برنامه جالبیه
ولی یکمی حق با ما بود، اخه فکر میکنم برنامه شما مشکل داشته بود، به هر حال مچکرم، خیلی جالبه

salam man mon4223438 hastam azeton mochakeram hala shod vaghan barname jalebie
vali ye kami hagh ba maha bud akhe fekr mikonam barname shoma eshkal dashte bud ba har hal michakeram khili jalebe
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع