MASOOD OK نوشته شده توسط:چون این فضا برای جمع کردن و آرشیو کردن ارسالات و آلبوم شما نیست .. فقط برای ارسال پیغام خصوصی هست که باید هر کاربری بعد از مطالعه و خواند آن سریعاً به حذف آن اقدام نماید
من از ادمین پرسیدم نه شما .
MASOOD OK نوشته شده توسط:چون این فضا برای جمع کردن و آرشیو کردن ارسالات و آلبوم شما نیست ..
من هم نگفتم واسه ایناست .
MASOOD OK نوشته شده توسط:فقط برای ارسال پیغام خصوصی هست که باید هر کاربری بعد از مطالعه و خواند آن سریعاً به حذف آن اقدام نماید
حالا چرا میزنی ؟!
در ضمن شما نیازی نیست این چیزا رو یاد من بدی .
من در یه فروم عضو هستم که حجم box دریافت و ارسالش دقیقا 1000 برابر این تالار هست یعنی من تا 2000 نامه رو میتونم توش ذخیره کنم .
به نظر شما در اون تالار ادمین سایت واسه جمع کردن و آرشیو کردن ارسالات و آلبوم من این فضا رو قرار داده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!
با تشکر .
major-physics نوشته شده توسط:من از ادمین پرسیدم نه شما .
دوست من، اینجا هر کسی کمکی از دستش بیاد انجام میده
major-physics نوشته شده توسط:حالا چرا میزنی ؟!
این اسمایل شما بیشتر حالت زدن داشت تا حرف MASOOD OK :
major-physics نوشته شده توسط:من هم نگفتم واسه ایناست .
major-physics نوشته شده توسط:در ضمن شما نیازی نیست این چیزا رو یاد من بدی
شما سوال کردی و دوست ما هم جواب شما رو دادن
major-physics نوشته شده توسط:من در یه فروم عضو هستم که حجم box دریافت و ارسالش دقیقا 1000 برابر این تالار هست یعنی من تا 2000 نامه رو میتونم توش ذخیره کنم .
به نظر شما در اون تالار ادمین سایت واسه جمع کردن و آرشیو کردن ارسالات و آلبوم من این فضا رو قرار داده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!
ولی همه ی سایتها و فروم ها که قانونشون یکی نیست. اون فروم حتما فضای بیشتری داشته که این امکان را داده. در اینده ای نه چندان دور شاید همین سایت هم این امکان رو به شما داد
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید و به عنوان دوست به شما میگم، لطفا زود از حرف دیگران ناراحت نشید. سعی میکنیم تا جایی که امکانش هست با هم صمیمی باشیم. امیدوارم بحث جدیدی شروع نشه
موفق باشید
DUSKY نوشته شده توسط:major-physics نوشته شده توسط:من از ادمین پرسیدم نه شما .
دوست من، اینجا هر کسی کمکی از دستش بیاد انجام میده
major-physics نوشته شده توسط:حالا چرا میزنی ؟!
این اسمایل شما بیشتر حالت زدن داشت تا حرف MASOOD OK :
major-physics نوشته شده توسط:من هم نگفتم واسه ایناست .
major-physics نوشته شده توسط:در ضمن شما نیازی نیست این چیزا رو یاد من بدی
شما سوال کردی و دوست ما هم جواب شما رو دادن
major-physics نوشته شده توسط:من در یه فروم عضو هستم که حجم box دریافت و ارسالش دقیقا 1000 برابر این تالار هست یعنی من تا 2000 نامه رو میتونم توش ذخیره کنم .
ولی همه ی سایتها و فروم ها که قانونشون یکی نیست. اون فروم حتما فضای بیشتری داشته که این امکان را داده. در اینده ای نه چندان دور شاید همین سایت هم این امکان رو به شما داد
![]()
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید و به عنوان دوست به شما میگم، لطفا زود از حرف دیگران ناراحت نشید. سعی میکنیم تا جایی که امکانش هست با هم صمیمی باشیم. امیدوارم بحث جدیدی شروع نشه
![]()
موفق باشید
![]()
چی بگم . با این پاراگراف آخر باعث شدی زبونم قفل کنه .
ببین دوست من من که با کسی دعوا ندارم . تهنا قصد من اینه که اینجا یه چیزی یاد بگیرم اما یه نکته :
هر کسی باید به وظیفه خودش عمل کنه .
این خیلی مهمه و اگر این نکته مد نظر قرار بگیره هرگز مشکلی پیش نخواهد اومد .
من وقتی چنین تاپیکی ایجاد می کنم انتظار دارم یه نفر که دست اندرکار سایت هست و دیتا بیس سایت رو نوشته یا میدونه جوابم رو بده .
درسته شما میگی هر کسی به اندازه خودش کمک میکنه جواب بده اما لااقل جواب درست بده . یعنی چی که به من توهین می کنه ؟! ؟!؟!
شما قاضی :
آخه من به کسی که میگه " چون این فضا برای جمع کردن و آرشیو کردن ارسالات و آلبوم شما نیست " چی بگم ؟!
ول کن بابا . بی خیال ...............
------------------------------
خطاب به ادمین عزیز :
آقا نمیخواید جواب ما رو بدبد ؟!؟!؟!؟
Ashkan نوشته شده توسط:در حال بررسی هست. چنانچه تصویب بشه همینجا به اطلاع می رسونیم.
با سپاس فراوان از حسن نظر شما .
در پناه ایزد منان .....
Ashkan نوشته شده توسط:در حال بررسی هست. چنانچه تصویب بشه همینجا به اطلاع می رسونیم.
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت .
چی شد ؟!؟!
هنوز در حال بررسی هست ؟!
با تشکر از شما .
پیروز باشید
لا اقل من یکی مشکل دارم
به ایمیل من هر روز چند پیام تکمیل ظرفیت ارسال میشه در صورتیکه هیچ پیامی داخل صندوق دریافت و ... وجود نداره.
ممنون میشم رسیدگی کنید.
تا به حال 2 بار اعلام شده و یک روز پس از اعلام سوم این عملیات انجام خواهد شد
و فقط به این دلیل که شاید کسی اطلاع نداشته باشد و پیغام خصوصی مهمی هم در باکس خود داشته باشد سعی داریم با تاخیر و اعلام مکرر این عملیات را انجام دهیم
پیروز باشید