Avaxnet

نسخه کامل: بهترین بازی از دید شما
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
این پست را ایجاد کردم تا دوستانی که اهل بازی هستن، بهترین بازیی که تا حالا بازی کردن رو معرفی کنند تا دوستان دیگر برای خرید بازی یک بازی خوب را خریداری کنند
3

متاسفانه خودم اصلا اهل بازی نیستم، حتی 1دونه بازی هم توی کامپوترم نصب نیست. خودتون شروع کنید 3
به نظر من بازي مافيا ، با اين كه خيلي قديميه اما واقعاً جالبه
با تشکر از The Undertaker
باید به این نکته هم اشاره کنم که لطفا در مورد بازیهایی که معرفی میکنید مقداری توضیح بدهید.
بله مافیا یک بازی تقریبا قدیمی و جالبی هست مخصوصا فارسی هم هستو متاسفانه خودم در یک مرحلش مونده بودم که اخرش مجبور شدم بازی رو پاک کنم.

ولی اگه خودمم بخوام نظر بدم بازی Gta San Andress یک بازی خیلی قشنگی بود که من دیدم. تمامیه وسیله های سواری در اون موجود هست و به هر شکلی که خودتون دوست داشته باشین میتونید ار بازی لذت ببرید.

بهترین بازی ها از نظر من عبارت اند از :

سه گانه شاهزاده ی ایرانی : 

Prince of Persia : The Sand of Time 

این بازی اولین نسخه از سری بازی های شاهزاده ی ایران هست و می تونم بگم بهترین و کمیاب ترین بازی .

در این بازی شما کنترل جوانی را در دست دارید که می تونه حرکات آکروباتیک زیادی رو انجام بده ، رو دیوار ها راه بره و ....

این بازی یکم قدیمیه . ساخته شده توسط Ubisoft  1998-2003 

-------------------- 

Prince of Persia : Warrior Within

این بازی دومین نسخه هستش و در بین سه گانه بهترینه .

داستان بازی از اونجایی شروع می شه که شاهزاده دروازه زمان رو باز می کنه ، و Dahaka ، نگهبان زمان به دنبال شاهزاده برای کشتنش می ره ، 

پیشگو به او می گه : تو نمی تونی سرنوشت خودتو تغییر بدی ، هیچ بشری نمیتونه !

در این نسخه هم ، مثل نسخه قبلی  ، حرکات زیبای و آکروباتیک به کار رفته .

-------------------- 

Prince of Persia : The Two Thrones

فقط اینو در مورد این بازی میتونم بگم که کامل شده دو بازی قبلی هست و خیلی زیبا و ماهرانه ، روی آن کار شده .

-------------------- 

بازی Just Cause : هدف عادلانه

این بازی با گرافیکی عالی برای مثال آب ها و دریاها بسیار واقع گرایانه کارشده و حتی از Farcry نیز قشنگتره

سبک بازی مانند سری بازی های GTA است و کاملأ آزادانه می باشد ، 250000 جریب کوهستان ، جنگل ، ساحل ، مناطق شهری و روستایی و ....

در این بازی ، تقریبأ با یک کشور مواجه هستید ، 10 برابر شهرهای بازی GTA San Andreas

-------------------- 

Need For Speed : Underground 2

بازی ای بسیار زیبا با گرافیکی نسبتأ خوب ، سبک Free Run و Racing ، شهرهای بزرگ و ماشین های عالی 

ساخته شده توسط شرکت Electronic Arts 

-------------------- 

Grand Theft Auto III

بازی که تحول عظیمی در سری بازی های GTA ایجاد نمود . اولین بازی 3 بعدی از سری بازی های GTA ، گرافیک : نه خوب خوب ، نه بد بد 

-------------------- 

No One Lives Forever 2 : مأمور مخفی Cate Archer 

بازی : عالی ، گرافیک : عالی ، داستان : عالی ، هر چی بگم کمه ، سبک مخفی کاری عالی 

نسخه فارسیش تو بازار هست ، مثل بازی James Bond 

-------------------- 

Tomb Raider : Anniversary

لارا کرافت شخصیت معروف و محبوب سری بازی های Tomb Raider ، این بازی توسط شرکت Eidos ساخته شده و محصول سال 2007 هستش ، 

با گرافیکی باور نکردنی ، داستانی عالی ، سبک اکشن توپ و ....

-------------------- 

بازی Assassin's Creed 

بازی بسیار عالی ، 

گرافیکی بسیار بالا ، 

داستان بازی تکیه بر یکی از فدائیون خداوند الموت : حسن صباح ، بنام الطیر دارد که برای ترور شخصیت های مختلف به جاهای گوناگون سفر کرده و شخص مورد نظر به قتل می رساند .

من در همین جا اعلام می کنم که حسن صباح و افرادش به هیچ عنوانی حشیش مصرف نمی کردند و کلمه حشاشین به معنی دارو سازان و دارو فروشان است ،

این مطلب و جریان بهشت مصنوعی همه و همه داستان و افسانه است و اینجانب خواهشمندم این داستان های را باور نکنید .

منبع : کتاب خداوند الموت نوشته پل آمیر

به نظر من بهترين بازي رزيدنت اويل هستش كه تا حالا 4 تاش رو من بازي كردم . پنجش هم جديد اومده هنوز بازي نكردم.

اين هم عكس رزيدنت اويل 4 با نام بايوهرز كه دوبله شده و  در بازار هست بهترين هاي رزيدنت است

لینک مرجع