Avaxnet

نسخه کامل: d500
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2

با سلام و خسته نباشید خدمت............

من یک گوشی d500 دارم و می خواهم برنامه رویش بریزم.از طریق روش

ریختن برنامه بر روی گوشی سامسونگ از طریق کابل

که در درون سایت بود امتحان کردم ولی موقعی که کد آخر وارد می کنم به جای اینکه برنامه بر روی گوشی  نصب شود وارد قسمت بازیهایش می شود؟

من چه کار کنم؟

خواهش می کنم راهنماییم کنید

با تشکر

كدهاي شماره ي 1و2 رو احتمالا اشتباه وارد كردين
ابتدا گوشي رو خاموش روشن كنيد ، به كامپيوتر متصل كنيد و كد # بعد * بعد 536963 بعد # رو وارد كنيد،
حالا كد # بعد * بعد 5737425 بعد # رو وارد كنيد ، منوي مربوط به نصب باري باز ميشود(همانند آمورش قبل عمل كنيد)
بعد از اتمام نصب كد # بعد * بعد 536961 بعد # رو وارد كنيد.
نتيجه كار رو اعلام كنيد اگه مشكلي بود در خدمتم

سلام دوست عزیز

من این کدها که وارد می کنم به جای اینکه برنامه شروع به نصب شدن بر روی گوشی کند وارد قسمت بازی هایش می شود.

برنامه به روی گوشی نصب نمی شود که من بخواهم این کد

سلام من این روش شما را باز امتحان کردم اما وقتی کد 5737425 وارد می کنیم و گزینه ی Serial download می زنم وارد قسمت بازیهایش می شود ؟ چه کنم؟
قبل از اینکه serial download رو انتخاب کنید باید بازی یا نرم افزار مورد نظر رو در برنامه uploader انتخا کنید
جواب داد دستت درد نکنه
خواهش می کنم , حواستون باشه نصب برنامه که تموم شد کد #536961*# رو حتماً وارد کنید

سلام  گوشي من به كامپيوتر متصل نميشود(usb) مدل گوشي D500 لطفا راهنمايي كنيد

با تشكر

سارا2000 نوشته شده توسط:

سلام  گوشي من به كامپيوتر متصل نميشود(usb) مدل گوشي D500 لطفا راهنمايي كنيد

با تشكر

مشکلتون رو واضح تر بگین.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع