Avaxnet

نسخه کامل: آخرين اخبار سينما
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
لطفا جدیدترین اخبار سینما را از این پس دراین تاپیک قرار دهید.
[تصویر: image-B3EC_4CB1E4DC.jpg]

فيلمبرداري فيلم سينمايي «بدون ‌اجازه» به كارگرداني مرتضي احمدي هرندي و به تهيه‌كنندگي محمود فلاح آغاز شد.

فيلمبرداري فيلم سينمايي «بدون اجازه» با پايان مراحل پيش توليد و تكميل ليست بازيگران سه شنبه (13 مهر) و در خانه‌اي در شهرك غرب آغاز شده و گروه به مدت 10 روز در اين لوكيشن حضور دارند.
تست گريم نهايي بازيگران نيز طي هفته گذشته انجام شده و فيلم براي حضور در جشنواره فيلم فجر سال جاري آماده مي شود.
داريوش ارجمند، مهدي پاكدل، نسرين مقانلو، اميريل ارجمند، حميد طالقاني، باران زماني، زهره حميدي، سولماز آقمقاني، فرج الله گل سفيدي، ساناز كمالوند و... و با معرفي ياسمينا باهر و با حضور محمد كاسبي از بازيگران اصلي اين فيلم هستند كه از اين ميان در روز اول فيلمبرداري كاسبي، مقانلو و باهر مقابل دوربين خواهند رفت.
«بدون اجازه» مضموني اجتماعي دارد و با نگاهي نو به نوعي از جرايم كه در جامعه حال حاضر نيز به وفور يافت مي شود مي‌پردازد.
ساير عوامل اصلي اين فيلم عبارتند از: نويسنده: علي حسيني، سرمايه گذار: داريوش ارجمند، مجري طرح: مجتبي هنرمند پارسا، مدير فيلمبرداري: مسعود كراني، مدير صدابرداري: محمد شاهوردي، طراح چهره پردازي: محسن بابائي، دستيار اول كارگردان و مدير برنامه ريزي: ولي اويسي، جانشين توليد: محسن كرباسيان، مدير تداركات: رحيم بياباني، طراح صحنه: مجيد علي اسلام، طراح لباس: ونوس ابوذري، دستيار دوم كارگردان: حامد پوراسفندياني، منشي صحنه: نسيم ناطقيان، عكاس: مسعود پاكدل و مشاور رسانه اي: امين داداشي
[تصویر: image-5697_4CB1E5CF.jpg]

«تهمينه ميلاني» از موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نسبت به جايگزيني عنوان «اصول‌گرا» به جاي «پرنسيپ» خبر داد.

اين كارگردان سينما در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس كه به تازگي از حضور در جشنواره انجمن ياري سوئد بازگشته، با اشاره به موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نسبت به جايگزيني عنوان «اصول‌گرا» به جاي «پرنسيپ»، گفت: با اين تغيير عنوان موافقت شد و فيلم اكنون در مرحله ميكس است.
براساس اين گزارش، بهرام رادان، السا فيروز‌آذر، همايون ارشادي، دانيال عبادي، آنا نعمتي، الناز فيروزآذر، پيام صالحي (خواننده گروه آريان)، سارا خوئيني‌ها و سمانه پاكدل در «پرنسيپ» بازي كرده‌اند.
اين فيلم، داستان دو آرشيتكت است كه از دو دنياي متفاوت مي‌آيند و به لحاظ فكري و جهان‌بيني با هم متفاوت هستند.
وي درباره تازه‌ترين حضور خارجي‌اش اظهار داشت: در جشنواره انجمن ياري سوئد ‌فيلم‌هاي ايراني چون «تسويه حساب» (به همراه پشت صحنه)، «مي‌ترسم پس دروغ مي‌گويم»، «بي‌پولي»، «ترديد»، «درباره الي...» به نمايش در آمد و استقبال خوبي هم از آن شد.
وي افزود: بازيگراني چون مهناز افشار و بهرام رادان نيز كه در اين برنامه حضور داشتند، هزينه و مخارج برخي از كودكان بي‌سرپرست را به عهده گرفتند.
براساس گزارش فارس، جشنواره ياري متعلق به انجمن خيريه ياري است كه اين انجمن توسط ايرانيان مقيم سوئد از سال‌ها پيش به فعاليت‌هاي عام‌المنفعه براي كودكان ايراني مشغول است و ده سال است كه يك جشنواره غيررقابتي فيلم‌هاي ايراني را در شهر اپسالا برگزار مي‌‌كند. اين جشنواره از 24 تا 26 سپتامبر (سه تا پنج مهر ماه) برپا شد.
[تصویر: 95195565861241601592.jpg]
«این خانه من نیست» یازدهمین فیلم بهروز افخمی 14 مهر ماه ( 5 اکتبر) در شهر نیاگارا در کانادا جلوی دوربین رفت

در نخستین جلسه فیلمبرداری درک تید، بازیگر اصلی این فیلم جلوی دوربین فرهاد صبا رفت.
جدیدترین ساخته بهروز افخمی به صورت دیجیتال و در 20 جلسه فیلمبرداری خواهد شد. به زودی سایت رسمی این فیلم به دو زبان انگلیسی و فارسی راه اندازی خواهد شد.
«این خانه من نیست» اقتباسی وفادارانه از داستان کوتاه «آسمان سیاه شب» نوشته جرمی کین است که در سال 1992 برنده جایزه ادبی (یان سنت جیمز) شده و در ایران توسط مژده دقیقی در مجموعه داستانی با نام «اینجا همه آدم‌ها این جوری‌اند» ترجمه و توسط نشر نیلوفر وارد بازار کتاب شد.
سایر عوامل فیلم «این خانه من نیست» عبارتند از:
نویسندگان:اندیشه مینا، دانیل گاربر، جان اسموک بر اساس داستانی از جرمی کین، مدیر فیلمبرداری: فرهاد صبا، صدابردار: دانیل پالرین، طراح صحنه و لباس: سون مک گروگر، طراح چهره‌پردازی: ملیرا فلوریو، برنامه ریز: ایلایز وایزبام، گروه کارگردانی: علی اقطار، سلیم مدرسی، بازیگران: آنتینا اسمول، درک تید، جان اسموک، دانیل گاربر، دستیار تهیه: پدرام حائری، عکاس: پوریا منجزی، تهیه کننده و سرمایه گذار: فرهاد والی فرهاد، تهیه کننده اجرایی: مهرناز لنتین، مشاور رسانه‌ای: پویا نبی، محصول کشور کانادا.
خلاصه داستان: پیتر مارتین پیرمرد هشتاد و هفت ساله که به بیماری آلزایمر دچار است مرگ همسر خود را باور ندارد، این نبود درک باعث پدید آمدن مشکلاتی برای اطرافیان پیتر شده تا جایی که آنها تصمیم می‌گیرند او را به یک آسایشگاه روانی منتقل کنند، اما این همه ماجرا نیست و حضور پیتر در آن آسایشگاه سبب پدید آمدن مسائل جدیدی می‌شود.
«سن پترزبورگ» آخرین ساخته سینمایی افخمی این روزها در سینماها در حال اکران است
سعید پیردوست و یک رفیق فابریک

سعید پیردوست به فیلم سینمایی «رفیق فابریک»، به کارگردانی «علیرضا نجف زاده» پیوست. تصویربرداری این فیلم روزهای پایانی خود را سپری می کند. گروه تولید هم اکنون مشغول ضبط صحنه های باقیمانده فیلم، در خیابان های تهران هستند. تدوین هم زمان تصاویر «رفیق فابریک»، توسط «شاهین یارمحمدی» در حال انجام است. این فیلم مضمونی اجتماعی و طنز دارد و موضوع رفاقت و دوستی را، دستمایه خویش قرار داده است. به جز سعید پیردوست بازیگران دیگری چون مهران غفوریان، رامین ناصرنصیر، حسین رفیعی، سحر زکریا، سروش صحت، حمید لیقوانی، شهربانو موسوی، کامران علی فیوضات، حلیمه سعیدی، علی کاظمی و حنانه شهشهانی در «رفیق فابریک» ایفای نقش دارند. «علیرضا نجف زاده» با کارگردانی این فیلم، نخستین تجربه ساخت فیلم بلند را تجربه می کند.
رویا تیموریان در خط پایان یک سوت سینمایی

رویا تیموریان بازی در فیلم سینمایی «سوت پایان» به کارگردانی «نیکی کریمی» را به پایان رساند. تدوین این فیلم توسط «مستانه مهاجر» در استودیوی «آوای نفس»، به پایان رسیده است. به زودی مرحله صداگذاری و ساخت موسیقی متن «سوت پایان»، آغاز می شود.در این فیلم که مضمونی اجتماعی دارد، چند تن از ورزشکاران ازجمله هادی ساعی نیز حضور دارند. «سوت پایان» داستان زوج مستندسازی را روایت می کند که درگیر مشکلات سوژه فیلم خود می شوند. به جز رویا تیموریان دیگر بازیگرانی چون شهاب حسینی، آتیلا پسیانی، اشکان خطیبی، رامونا شاه، غزاله رشیدی، نادر فلاح، بهنوش بختیاری، گوهر خیراندیش، مصطفی زمانی و لادن طباطبایی، در «سوت پایان» ایفای نقش کرده اند. رویا تیموریان فیلم «زادبوم» ابوالحسن داوودی را آماده نمایش دارد.
شهرام عبدلی با مسیر آسمان در قاب شیشه ای

شهرام عبدلی با فیلم تلویزیونی «مسیر آسمان»، به کارگردانی «علی عطشانی» میهمان قاب شیشه ای می شود. این فیلم که روزهای پایانی تدوین را، توسط «شاهین یارمحمدی» سپری می کند، در یکی از مناسبت های حج، روی آنتن خواهد رفت. داستان «مسیر آسمان» درباره دو کارگر خدمات فرودگاه حجاج است که بر اثر یک اتفاق، سرنوشت شان با یکی از حجاج گره می خورد. تهیه کنندگی این فیلم را «سیدمحسن طباطبایی» برعهده دارد که پیش از این، فیلم هایی چون «هیولای درون»، «بربال فرشتگان» و «خارج از محدوده» را تهیه کرده است. در «مسیر آسمان» به جز شهرام عبدلی بازیگرانی چون امیرحسین مدرس، خاطره حاتمی، مجید شهریاری، فرحناز اصغری، مرجان سپهر، فرحناز منافی ظاهر، فاطمه طاهری و مهران رجبی به ایفای نقش پرداخته اند.
ترانه علیدوستی پای درس مهرجویی

ترانه علیدوستی در نخستین تجربه تئاتری «داریوش مهرجویی» با عنوان «درس»، به ایفای نقش خواهد پرداخت.داریوش مهرجویی که ساخت آثاری چون «هامون»، «لیلا»، «سنتوری»، «پری»، «بمانی»، «درخت گلابی» و «اجاره نشین ها» را در کارنامه کارگردانی خود به ثبت رسانده است، نمایش «درس» را به عنوان نخستین تجربه کارگردانی تئاتر، درجشنواره فجر امسال به روی صحنه می برد. تاکنون به جز ترانه علیدوستی حضور «صابر ابر» نیز به عنوان بازیگر، در نمایش درس قطعی شده است. ترانه علیدوستی پیش از این در نمایش های «مانیفست چو» و «فنز»، به روی صحنه رفته است. صابر ابر نیز در نمایش های «کالیگولا»، «داستان یک پلکان» و «کرگدن»، بازی کرده است. ترانه علیدوستی که با صابر ابر در فیلم «درباره الی» همکاری داشته است، در نمایش «درس» نیز با وی هم بازی خواهد شد. ترانه علیدوستی فیلم «زندگی با چشمان بسته» رسول صدرعاملی را آماده نمایش دارد.
فيلم سينمايي "اين خانه من نيست" در نياگاراي كانادا هم‌زمان با اكران فيلم "سن‌پطرز‌بورگ" در سينماهاي تهران و شهرستان‌ها، با بازي درك تيد كليد خورد.

يازدهمين فيلم بهروز افخمي كه اين روزها "سن‌پطرزبورگ" را بر پرده سينماهاي تهران و شهرستان‌ها دارد، از 14مهر ماه ( 5 اكتبر) در شهر نياگاراي كانادا جلوي دوربين رفت.

بنا بر اين گزارش، در اولين جلسه فيلمبرداري درك تيد بازيگر اصلي اين فيلم جلوي دوربين فرهاد صبا رفت.

جديدترين ساخته بهروز افخمي به صورت ديجيتال و در بيست جلسه فيلمبرداري خواهد شد.

به زودي سايت رسمي اين فيلم به دو زبان انگليسي و فارسي راه اندازي خواهد شد.

"اين خانه من نيست" اقتباسي وفادارانه از داستان كوتاه آسمان سياه شب نوشته جرمي كين است كه در سال 1992 برنده جايزه ادبي (يان سنت جيمز) شده و در ايران توسط مژده دقيقي در مجموعه داستاني با نام "اينجا همه آدم‌ها اين جوري‌اند" ترجمه و توسط نشر نيلوفر وارد بازار كتاب شد.

عوامل سازنده فيلم «اين خانه من نيست This is not my house» عبارتند از:
كارگردان : بهروز افخمي
نويسندگان: انديشه مينا، دانيل گاربر، جان اسموك (بر اساس داستاني از جرمي كين)
مدير فيلمبرداري: فرهاد صبا،‌
صدابردار: دانيل پالرين
طراح صحنه و لباس : سون مك گروگر
طراح چهره پردازي : مليرا فلوريو
برنامه ريز: ايلايز وايزبام
گروه كارگرداني: علي اقطار، سليم مدرسي
بازيگران: آنتينا اسمول، درك تيد، جان اسموك، دانيل گاربر
دستيار تهيه: پدرام حائري
عكاس: پوريا منجزي
تهيه‌كننده و سرمايه گذار: فرهاد والي
تهيه كننده اجرايي: مهرناز لنتين
مشاور رسانه‌اي: پويا نبي
محصول كشور كانادا

خلاصه داستان: پيتر مارتين پيرمرد هشتاد و هفت ساله كه به بيماري آلزايمر دچار است مرگ همسر خود را باور ندارد ، اين عدم درك باعث پديد آمدن مشكلاتي براي اطرافيان پيتر شده، تا جايي كه آنها تصميم مي‌گيرند او را به يك آسايشگاه رواني منتقل كنند، اما اين همه ماجرا نيست و حضور پيتر در آن آسايشگاه سبب پديد آمدن مسائل جديدي مي‌شود.
فیلم سینمایی "بانوی شهر ما" به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا پنجشنبه شب 15 مهرماه در جنوب شهر تهران کلید خورد.

این فیلم پنج شنبه شب در لوکیشن کارخانه‌ای در جنوب شهر تهران با حضور رویا تیموریان، سیامک صفری و اولدوز منصور کلید خورد. البته این لوکیشن با طراحی و ساخت دکور تغییر شکل داده است.

از بازیگران "بانوی شهر ما" می توان به مریلا زارعی، طناز طباطبایی، بهروز شعیبی، هدی ناصح و... اشاره کرد. البته پیش از این قرار بود امین تارخ نیز در این فیلم بازی کند که حضورش منتفی شده و هنوز بازیگر جایگزین او مشخص نشده است.

فیلمبرداری در لوکیشن کارخانه امشب به پایان می رسد و گروه برای ادامه فیلمبرداری راهی خیابانهای تهران می شوند که بخش زیادی ازصحنه‌ها هم در شب فیلمبرداری خواهد شد.

تعدادی از عوامل تولید فیلم "بانوی شهر ما" عبارتند از:
نویسنده و کارگردان: ابراهیم حاتمی کیا
مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی
صدابردار: آرش برومند
طراح صحنه و لباس: سارا سمیعی
طراح گریم: مهین نویدی
دستیار و برنامه ریز: روزبه سجاد حسینی
تهیه کننده: محمد پیرهادی.
لسلی نیلسن، بازیگر سری فیلم های "اسلحه برهنه" درگذشت
مجله سی نت: لسلی نیلسن که بیش از همه برای بازی در فیلم‌های کمدی مانند "هواپیما!" و سری فیلم‌های "اسلحه برهنه" شهرت داشت، درگذشت.
نیلسن روز یکشنبه بر اثر عوارض ناشی از ذات‌الریه در بیمارستانی نزدیک خانه‌اش در فلوریدا از دنیا رفت. او 84 ساله بود.

خانواده نیلسن در بیانیه‌ای که از طریق مدیر برنامه‌های او منتشر شد، گفت: "درگذشت لسلی نیلسن بازیگر دوست‌داشتنی ما را غمگین کرد، کسی که شاید بیش از همه به خاطر نقش ستوان فرانک دربین در سری فیلم‌های «سلاح عریان» شهرت داشت، اما او بیش از 60 سال در سینما و تلویزیون فعال بود."

لسلی نیلسن 11 فوریه 1926 در رجینا در ساسکاچوان در کانادا به دنیا آمد. پدرش از نیروهای پلیس سوار کانادا بود. او در دوران جنگ جهانی دوم مدتی در نیروی هوایی سلطنتی کانادا خدمت کرد و بعدها گوینده و مجری برنامه‌های رادیویی شد.

او در مدرسه بازیگری در تورنتو شرکت کرد و بعد به نیویورک رفت و در اکتورز استودیو به تحصیل پرداخت. دوران بازیگری نیلسن چند دهه طول کشید و از سال‌های 1950 با بازی در اپیزودهایی از سریال‌های تلویزیونی مختلف مانند "قصه‌‌هایی از فردا" آغاز شد.

نیلسن اواسط دهه 1950 وارد هالیوود شد. او با چهره‌ای زیبا، موی طلایی و قد بلند تمام ویژگی‌های یک بازیگر اصلی را داشت. او به سرعت نام خود را به عنوان یک بازیگر جدی مطرح کرد، اما پشت دوربین اهل مسخره‌بازی بود.

خیلی‌ها از این ویژگی او بی‌خبر بودند تا اینکه در 1980 "هواپیما!" که هجو فیلم‌های "ساعت صفر!"، "فرودگاه" و دیگر فیلم‌های با موضوع پرواز بود، به نمایش درآمد و به موفقیتی بزرگ دست پیدا کرد.

بعد از موفقیت "هواپیما!"، سه کارگردان این فیلم - جیم آبراهامز، دیوید زوکر و جری زوکر - تصمیم گرفتند سبک اسلپ‌استیک فیلم را به تلویزیون ببرند. آنها از نیلسن خواستند نقش اصلی سریال جدیدشان «جوخه پلیس!» را بازی کند.

نیلسن در این مجموعه نقش فرانک دربین یک افسر پلیس کاملا کلیشه‌ای را داشت، پلیسی که از شخصیت‌های سریال‌های پلیسی قبلی الگو گرفته شده بود. این نمایش تنها شش اپیزود دوام داشت، اما برای نیلسن یک نامزدی جایزه امی در بخش بهترین بازیگر مرد مجموعه‌های تلویزیونی کمدی به همراه داشت.
شش سال بعد و در 1988، نیلسن این نقش را در نسخه سینمایی سریال "جوخه پلیس!" تکرار کرد. "سریال عریان: از پرونده‌های جوخه پلیس!" به کارگردانی آبراهامز و برادران زوکر فیلمی موفق از کار درآمد و دو دنباله -"اسلحه برهنه 2 2/1: بوی ترس" (1991) و "اسلحه برهنه 33 3/1: آخرین اهانت" (1994) - به همراه داشت.

از دیگر نقش‌های مطرح لسلی نیلسن می‌توان به "سیاره ممنوع" 1956 و مجموعه‌های تلویزیونی "پیتن پلیس" و "دکتر کیلدار" در دهه 1950 اشاره کرد.

او سال 1997 نقش اصلی فیلم "آقای ماگو" را بازی کرد و در کمدی‌های "دراکولا: مرده یا دوستدار آن" (1995)، "فیلم ترسناک 3" (2003)، "فیلم ترسناک 4" (2006) و "فیلم ابرقهرمان" (2008) هم ظاهر شد.

راجر ابرت منتقد آمریکایی به خاطر جدیت نیلسن در نقش‌آفرینی او را "لارنس اولیویه هجو" لقب داده بود.

هالیوود ریپورتر / 28 نوامبر

میرباقری سرانجام، چهره حضرت ابوالفضل را در سریال مختارنامه حذف کرد

به دلایل مختلف و از مدتی پیش بنا بر نظر مخالف معاون سیما جناب آقای دارابی در خصوص نمایش چهره حضرت ابوالفصل (ع)...
به رغم تلاش‌های کارگردان سریال مختارنامه در خلق صحنه شهادت حضرت ابوالفضل (ع)، این تصاویر در سریال به نمایش در نمی‌آیند.
به گزارش فارس، رئیس مرکز سیما فیلم گفت: صحنه‌های مربوط به چهره نورانی حضرت ابوالفضل (ع) از سریال مختار نامه حذف شده و عدم نمایش چهر‌ه ایشان از مدت‌ها قبل به تیم سازنده اعلام شده است.
حسن اسلامی مهر درباره دلایل حذف این تصاویر گفت: به دلایل مختلف و از مدتی پیش بنا بر نظر مخالف معاون سیما جناب آقای دارابی در خصوص نمایش چهره حضرت ابوالفصل (ع)، به تیم سازنده اعلام و پیشنهاد شد که در نشان دادن چهره آن حضرت همان‌گونه عمل شود که با نمایش چهره معصومین (ع) عمل می‌شود

جزئیات تازه‌ای از فیلم حاتمی‌کیا فاش شد

شاید نقش صفدر چندان در مسیر قصه اصلی حضور پررنگ نداشته باشد ولی شخصیت پردازی کاملی دارد که مهم ترین ویژگی های بارزی اش همان...
سیامک صفری در گفت وگو با کافه سینما گفت؛ در «بانوی شهر ما» من نقش فردی به اسم صفدر را بازی می کنم که سرایدار یک موسسه ی ازدواج است. صفدر انسان تنهایی است و در این تنهایی، دنیای مخصوص به خودش را دارد. دنیایی که غرق در آن زندگی می کند و از حضور در آن موسسه...
سیامک صفری یکی از بزرگترین بازیگران تئاتر امروز ایران، بیش از بیست سال است که به عنوان بازیگر در سینما-تئاتر و تلویزیون فعالیت دارد. از آخرین بازی های سیامک صفری می توان به نمایش های "مرگ فروشنده" - "رومولوس کبیر" - "شکار روباره" و جن گیر" و همین طور فیلم های "ماهی ها عاشق می شوند"به کارگردانی دکتر علی رفیعی و "اشکان انگشتر متبرک و چند داستان دیگر "به کارگردانی شهرام مکری و "آدمکش" به کارگردانی رضا کریمی اشاره کرد.
بازی وی در فیلم «بانوی شهر ما» به کارگردانی "ابراهیم حاتمی کیا"سه روز پیش به اتمام رسید و بهانه ی این اتفاق گفتوگوی کوتاهی با او در مورد فیلم بانوی شهر ما، شخصیت او در فیلم، ابراهیم حاتمی کیا و... انجام دادیم.

آقای صفری، میشه درباره ی نقشی که در فیلم بانوی شهر ما بازی کردید توضیح بدید؟
صفری: من نقش فردی به اسم "صفدر" را بازی می کنم که سرایدار یک موسسه ی ازدواج است. صفدر انسان تنهایی است و در این تنهایی، دنیای مخصوص به خودش را دارد. دنیایی که در غرق در آن زندگی می کند و از حضور درآن موسسه احساس آرامش می کند. شاید نقش صفدر چندان در مسیر قصه اصلی حضور پررنگ نداشته باشد ولی شخصیت پردازی کاملی دارد که مهم ترین ویژگی های بارزی اش همان تنهایی اش است. صفدر که سر در درون خود دارد، به جز اینکه سرایدار آن موسسه است مجسمه سازی هم می کند و ارادت خاصی به شخصیت مدیر آن موسسه دارد.

آقای حاتمی کیا در اغلب فیلم هایشان با وجود حضور بازیگران حرفه ای و حتی پیشکسوت از بازیگردان استفاده می کردند چون معتقد بودند در بعضی شاید بازیگردان بهتر بتواند منظور او را به بازیگر برساند، ولی در این دو فیلم آخرشان از بازیگردان استفاده نکردند، شما هدایت حاتمی کیا رو در بازی بازیگر ها چه طور دیدید؟
صفری: به نظر من آقای حاتمی کیا کارگردانی هستند که پرسوناژ هایشان را دقیق به خوبی می شناسند و چون خودشان می دانند دقیقا چه چیزی از نقش و بازیگر می خواهند بازیگر هم به راحتی می تواند هدف و حرف ایشان را بفهمد. برای من که کار ساده و لذت بخشی بود. هرچند که در بعضی از صحنه ها به بازی خودم شک کردم، ولی از کسانی که پیش از این با آقای حاتمی کیا همکاری داشتند شنیده بودم که ایشان تا به نتیجه ی مورد نظر خودشان نرسند برداشت ها را تائید نمی کنند و ادامه می دهند، به همین دلیل وقتی ایشان تائید نهایی را اعلام می کردند، من هم مطمئن می شدم که توانستم به آن بازی مطلوب در آن صحنه ی خاص دست پیدا کنم.

شما در تئاتر یک بازیگر فعال و حرفه ای هستید و همین طور پرکار. شاید نمایش های نسبتا ضعیف هم بازی کرده باشید ولی در سینما خیلی گزیده کارید! نقش های خوبی به شما پیشنهاد نشده و یا برای ادامه ی مسیر حرفه ای تان در سینما و تئاتر برنامه ی خاصی دارید؟
راستش...نه! نمیتوانم بگویم مسیر خاصی دارم! (می خندد) این بر می گردد به همان "دست خدا" ی معروف...فکر می کنم که من بیشتر غریزی عمل کرده ام و شاید بعضی از کارهای ضعیفم به خاطر حواس پرتی ام باشد! (می خندد). ولی در هر حال من خودم را مدیون تئاتر می‌دانم و تئاتر را هنری‌ می‌دانم که صاحب شعور و درک عمیقی است ولی به نظرم کارهای تصویری در اغلب اوقات در قد و قواره ی تئاتر این ویژگی را ندارد

صفحه ها: 1 2
لینک مرجع