Avaxnet

نسخه کامل: خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

کار های زیر
را انجام دهید :

برای
انجام این کار به 
control panel برید و power option را
باز کنید. در این پنجره به تب
Hibrnate رفته و گزبنه Enable
Hibernating
را تیک بزنید.

حالا از منوی Start گزینه ی Turn off computer رو انتخاب کنید.

وقتی پنجره Turn off باز
شد کلید
shift را بگیرید . می بینید که گزینه Standby به Hibernate
تبدیل میشه .

در همین
حالت بر روی
Hibernate کلیک کنید. کامپیوتر خاموش می شه . البته
این خاموش شدن فرق داره .

فرقش اینه
که موقع خاموش کردن به این روش هر برنامه ای که در حال اجراست بسته نمیشه . و
هنگام روشن کردن مجدد کامپیوتر همون برنامه ها  بالا هستند و ادامه ی فعالیت
میدن

مثلا اگه Winamp داره یه موسیقی رو پخش می
کنه و شما در همون حالت بدون اینکه
Winamp رو ببندید ، کامپیوتر رو

Hibernate کنید وقتی دوباره
کامپیوتر رو روشن کنید ادامه ی همون موسیقی از
Winamp  پخش میشه

از مطلب خوب شما نهایت تشکر را دارم . اما بد نیست نکته ای در راستای تکمیل آن اضافه شود .

حافظه های اصلی کامپیوتر سه دسته اند :

1 - Ram

2 - Rom

3 - CMos

از طرفی بهتر است بدانیم که کامپیوتر در هنگام خاموشی کامل چه روندی را می گذراند .

وقتی سیستم خود را Turn Off می کنید ، کلیه ی اطلاعات از Ram خارج شده و پاک می شود . چون Ram حافظه ای است که به بوت شدن کامپیوتر در هنگام روشن شدن و خالی شدن اطلاعات در هنگام خاموشی کمک می کند و نقش اصلی را دارد .

به عبارت دیگر هنگامی که سیستم را روشن می کنید ، این Ram است که اطلاعات بوت شدن ویندوز را از درایور ویندوز بازیابی می کند و باعث روشن شدن آن می شود . و در هنگام خاموش شدن نیز همینگونه است . اطلاعات را از دست می دهد تا سیستم خاموش گردد . این روند طبیعی روشن و خاموش شدن سیستم است .

اما وقتی که از Hibernate استفاده می کنیم چه می شود ؟

اطلاعات از Ram خارج شده و به جای پاک شدن به Rom می رود و ذخیره می گردد و Ram در روشن شدن بعدی دستگاه ، به جای اطلاعات گیری از هارد سستم ، به سراغ Rom رفته و از آنجا اطلاعات می گیرد .

از آنجا که Rom کار اصلی اش فقط خواندن اطلاعات است و کمتر به نگه داری آن می پردازد ، در طولانی مدت این امر سبب ایجاد مشکل برای Rom و بعضاً Power سیستم می گردد که حتی ممکن است به تعویض آنها نیاز پیدا کنیم  .

پس بهتر است تا حد ممکن از این فرآیند استفاده نشود . چون خاموشی سیستم را در بر ندارد بلکه حالت بیهوشی به سیستم می دهد .

->> Angel <<-

درسته A Max عزیز من بابت همین موضوع مجبور شدم ROM رو عوض کنم
ROM کار می کرد هااا اما سازگاریش با Motherboard و از دست داده بود.
مرسی از توصیه که واسه کاربران گذاشتی.
لینک مرجع