کار های زیر
را انجام دهید :
برای
انجام این کار به control panel برید و power option را
باز کنید. در این پنجره به تب Hibrnate رفته و گزبنه Enable
Hibernating را تیک بزنید.
حالا از منوی Start گزینه ی Turn off computer رو انتخاب کنید.
وقتی پنجره Turn off باز
شد کلید shift را بگیرید . می بینید که گزینه Standby به Hibernate
تبدیل میشه .
در همین
حالت بر روی Hibernate کلیک کنید. کامپیوتر خاموش می شه . البته
این خاموش شدن فرق داره .
فرقش اینه
که موقع خاموش کردن به این روش هر برنامه ای که در حال اجراست بسته نمیشه . و
هنگام روشن کردن مجدد کامپیوتر همون برنامه ها بالا هستند و ادامه ی فعالیت
میدن
مثلا اگه Winamp داره یه موسیقی رو پخش می
کنه و شما در همون حالت بدون اینکه Winamp رو ببندید ، کامپیوتر رو
Hibernate کنید وقتی دوباره
کامپیوتر رو روشن کنید ادامه ی همون موسیقی از Winamp پخش میشه
از مطلب خوب شما نهایت تشکر را دارم . اما بد نیست نکته ای در راستای تکمیل آن اضافه شود .
حافظه های اصلی کامپیوتر سه دسته اند :
1 - Ram
2 - Rom
3 - CMos
از طرفی بهتر است بدانیم که کامپیوتر در هنگام خاموشی کامل چه روندی را می گذراند .
وقتی سیستم خود را Turn Off می کنید ، کلیه ی اطلاعات از Ram خارج شده و پاک می شود . چون Ram حافظه ای است که به بوت شدن کامپیوتر در هنگام روشن شدن و خالی شدن اطلاعات در هنگام خاموشی کمک می کند و نقش اصلی را دارد .
به عبارت دیگر هنگامی که سیستم را روشن می کنید ، این Ram است که اطلاعات بوت شدن ویندوز را از درایور ویندوز بازیابی می کند و باعث روشن شدن آن می شود . و در هنگام خاموش شدن نیز همینگونه است . اطلاعات را از دست می دهد تا سیستم خاموش گردد . این روند طبیعی روشن و خاموش شدن سیستم است .
اما وقتی که از Hibernate استفاده می کنیم چه می شود ؟
اطلاعات از Ram خارج شده و به جای پاک شدن به Rom می رود و ذخیره می گردد و Ram در روشن شدن بعدی دستگاه ، به جای اطلاعات گیری از هارد سستم ، به سراغ Rom رفته و از آنجا اطلاعات می گیرد .
از آنجا که Rom کار اصلی اش فقط خواندن اطلاعات است و کمتر به نگه داری آن می پردازد ، در طولانی مدت این امر سبب ایجاد مشکل برای Rom و بعضاً Power سیستم می گردد که حتی ممکن است به تعویض آنها نیاز پیدا کنیم .
پس بهتر است تا حد ممکن از این فرآیند استفاده نشود . چون خاموشی سیستم را در بر ندارد بلکه حالت بیهوشی به سیستم می دهد .
->> Angel <<-
درسته A Max عزیز من بابت همین موضوع مجبور شدم ROM رو عوض کنم
ROM کار می کرد هااا اما سازگاریش با Motherboard و از دست داده بود.
مرسی از توصیه که واسه کاربران گذاشتی.