Avaxnet

نسخه کامل: مشكلات ما/شما‌ (هر مشكلي در باره ي كامپيوتر داريد مطرح كنيد)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

سلام
من گفتم يه چيزي تو انجمن كامپيوتر كمه ، كسي كه مي خواد مشكل شو درباره ي كامپيوتر بگه نمي دونه كجا بيان كنه خوب منم گفتم فعلا يه تايپيك اينجا بزنيم تا ادمين محترم يه بخش براي اين كارا درست كنه
پس هر كي مشكل داره بگه. تا جايي كه مي تونم كمكتون مي كنم
.

چرا وقتی با یاهو چت میکنیerrorمیدهد
چه پیغامی میده؟

با سلام

کامپیوتر من یک مشکلی پیدا کرده

وقتی روی هر درایو بجز درایو c دابل کلیک میکنم یک پنجره باز میشود که بالای آن نوشته open with بعد باید روی اینترنت اکسپلولر کلیک کنم تا درایو مورد نظر بازشود

به نظر شما اشکالش چیه؟0

راستش راه کوتاهی براش سراغ ندارم . اما خود من همچین وقتی اگه دیگه راهی نباشه از Windows repair استفاده می کنم .

->> Angel <<-

alibbest59 نوشته شده توسط:

با سلام

وقتی روی هر درایو بجز درایو c دابل کلیک میکنم یک پنجره باز میشود که بالای آن نوشته open with بعد باید روی اینترنت اکسپلولر کلیک کنم تا درایو مورد نظر بازشود

به نظر شما اشکالش چیه؟0

با عرض سلام خدمت دوست عزیز
به شما دوست عزیز باید بگم که کامپیوتر شما ویروس گرفته و راحترین کار اینه که یه آنتی ویروس آبدیت نصب کنی (ترجیها نود 32 ) و بعد از اینکه فایلهایی ویروسی را پیدا و پاک کرد یه ریستارت از کامپیوتر بگیر .
موفق باشید

nakhoda_abbas نوشته شده توسط:
alibbest59 نوشته شده توسط:

با سلام

به نظر شما اشکالش چیه؟0

با عرض سلام خدمت دوست عزیز
به شما دوست عزیز باید بگم که کامپیوتر شما ویروس گرفته و راحترین کار اینه که یه آنتی ویروس آبدیت نصب کنی (ترجیها نود 32 ) و بعد از اینکه فایلهایی ویروسی را پیدا و پاک کرد یه ریستارت از کامپیوتر بگیر .
موفق باشید

به این متن توی عکس نگاه کن و با دقت انجام بده تا مشکلت کاملا حل بشه.

[تصویر: 2dwgf3c.jpg]

با سلام، يکي از دوستام Folder Options نداره. هم توي كنترل پنل هم تو
منو  Tools . تا حالا چند بار هم ويندوز رو هم عوض كرده ولي اثر نكرده.
آيا راهي براي اين مشكل عجيب و غريب وجود داره؟ يك مشكل ديگه هم دار. اونم اينه كه وقتي ميخواد يك پوشه اي رو باز كنه،
روش دوبار کلیک میکنه ولی یک صفحه دیگه باز میشه. به طوری که اگی آدرس اون
چیز یک کمی اون ته ته ها باشه، نمایشگر پر میشه از پنجره. اینم با عوض
کردن ویندوز حل نشده.  و یک چیز دیگه که نباید فراموش بشه، اینکه یک نوار
هر دو دقیقه  ظاهر میشه  و یک پیغامی ،مثل مرگ بر این و اون و غیره میده.
شاید هم همه این مشکلات بر می گرده به ویروس. و البته باید بگم که دوستم
زیاد از کامپیوتر سر در نمیاره و ضد ویروس هم
نداره. براش مک افی با رو با آخرین آپدیت اش روی یک سی دی ریختم تا یکی از
همین روزها براش نصب کنم.
با سلام
تمام مشکلاتی که دارید میتونید با نود 32 آبدیت شده حل کنید.
اگر می خواستید تخصصی تر این مطالب رو باز کنم بگید(یعنی خودتون این ویروس ها رو پاک کنید).

يه سوال داشتم ! ميخواستم ببينم   Windows Media Player 11  رو بعد از نصب ميشه Remove كرد ؟

اگه ميشه توضيحش رو هم بدين ممنون ميشم !

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع