سلام دوستان عزیز
خیلی ساده میگم :
می خوام بدونمچطوری با آواکس نت آشنا شدی؟
کسی بهتون معرفی کرد؟
از طریق سرچ باهاش آشنا شدید؟
و..................
سلام .
من توسط خود شما ( غزل جان ) با تالار آشنا شدم !!!
من توسط pm در یاهو مسنجر با سایت آشنا شدم , تبلیغ سایت بود
باسلام من ارطریقه(Aria)باآواکس نت آشناشدم که مدتی هست پیداش نیست امیدوارم هرچه زودتربه آواکس نت برگرده.
سلام دوستان من از شما در خواست می کنم نحوهی آشنایی خودتون رو با سایت آواکس نت توضیح دهید ( البته همش راست باشه ).
-------------------------------
اولم از خودم شروع می کنم.
من در روز شنبه درون سایت گوگل در حال جستجو برای دانلود چند نرم افزار بودم که در یکی از سایت ها به طور تصادفی لینگ آواکس نت رو انتخاب کردم وقتی وارد شدم اول فکر کردم زیاد سایت به درد بخوری نیستش بعد که یه خورده صبر کردم صفحه که به طور کامل بالا اومد و زیبایی صفحه اصلی و تیتر های پر مغز که در این صفحه بود منو مجذوب خودش کرد.
واقعا توی این چند سالی که توی اینترنت در حال گشت و گذارم سایتی به خوبی سایت آواکس نت ندیدم .
با تشکر از مدیریت سایت و کاربران انجمن
حالا من و امثال من که حافظه یاری نمیکنه و یادشون نمیاد باید چه کار کنن ؟ چی بگن ؟
من تازه افتاده بودم تو خط نرم افزار. گاهی وقت ها نرم افزاری رو دانلود می کردم ولی کرکش نبود. تو گوگل هم می گشتم ولی پیدا نمی شد. بعد فهمیدم که یک سایت هایی هست که میتونی درخواست بدی بعد اونا جوابتو رایگان میدن. تو چند تا انجمن ثبت نام کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادن. تا اینکه یک روز از گوگل آواکس نت رو دیدم و درخواستم رو نوشتم و بعد ناخداعباس خیلی سریع جواب منو دادن. منم خیلی خوشم اومد و هی تند تند درخواست میدادم و ناخداعباس هی تند تند جواب میدادن. بعد کم کم تصمیم گرفتم تا منم نرم افزارهایی رو که دارم به بقیه معرفی کنم. تا اینکه یه روز دوست عزیزم ناخداعباس پیشنهاد همکاری در سایت رو دادن و منم باورم نمیشد و با خوشحالی قبولش کردم.
يادم نمي ياد چه طور شد
فقط ديدم كه از سايت گوگل وارد سايت AvaxNET شودم و عضو شدم بعد از مدتي فهميدم كه تو يه سايت خيلي جالب عضو شدم و تصميم گرفتم فعاليت كنم
خدا AvaxNET رو از رو سر ما كم نكنه
من هم در سایت گوگل رمزهای بازی stronghold legends را search کردم و بعد در سایت آواکس نت عضو شدم و بعداً هم با pc mekannik آشنا شدم و تصمیم گرفتم که در این سایت فعالیت کنم و حالا هم دوستان زیادی در این سایت دارم
با سلام
داشتم ایمیل هام رو چک می کردم که دیدم یه دعوت نامه برای همکاری در سایت برام اومده!
منم اومدم یه چند روزی فعالیت کردم و دیدم سایت باحالیه ...
خدا خیرش بده اون کسی که برای من دعوت نامه فرستاد دی:
آخرش هم نفهمیدم این یارو ما رو از کجا می شناخت !!!!
ولی خدا خیرش بده ....