Avaxnet

نسخه کامل: * چند نکته ساده ولی بسیار مهم ( سرعت ویندوز *
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2

سلام به کلیه ی عزیزانی که از این پست دیدن می کنند .

متاسفانه در ایران به دلیل اصلی نبودن سی دی های ویندوز ، پس از مدتی سرعت ویندوز کم می شود . در همین راستا بعضی از عزیزان به تعویض ویندوز ، بعضی به استفاده از نرم افزارهای افزایش سرعت و برخی به ترفندهای رجیستری روی می آورند و .... .

اما بهتر است قبل از هر کاری ( که به عواقب آن هم اطمینانی نیست ) به چتد نکته توجه کنیم :

1 - اصلی ترین عامل کاهش سرعت ویندوز ، عدم تمیز کردن به موقع سخت افزار ها و غبار روبی از کیت های درون کیث است که این کار باید حداکثر 6 ماهی یکبار صورت پذیرد .

2 - بعضی نرم افزار ها که ادعای افزایش سرعت را دارند ، خود به خاطر نفوذ به بخش System 32 ویندوز باعث کاهش سرعت می شوند . در کل توصیه من به کابران عزیز اینست که هرگز از این نرم افزار ها به خصوص آنهایی که بدون سریال نامبر معتبر هستند استفاده نکنند .

3 - ویندوز را مانند قفسه ی کتابی در نظر بگیرید که به مرور زمان کتابها نظم خود را از دست داده و از حالت ایستاده به شکل قائم ، کم کم مایل می گردند و بخش وسیع تری را در قفسه ی خود اشغال می کنند . در ویندوز این حجم اضافه توسط برنامه هایی اشغال می گردد که مدتی استفاده نشده و یا بوسیله ی پاک کردن ( و نه Un install کردن ) حذف شده اند . این بقایا بطور 90 % با استفاده از Clean up کردن ویندوز پاک خواهند شد و جانی تازه به سرعت ویندوز می بخشند .

4 - به هیچ وجه از ویندوز های فارسی استفاده نکنید . شرکت های فارسی ، هنگام ویرایش ویندوز به زبان فارسی مجبورند برای تغییر زبان و جلوگیری از eror های مکرر ، بخشی از امنیت داخلی ویندوز را کم کنند که این کم شدن امنیت خود عاملی است برای آسیب پذیر تر شدن ویندوز و در نتیجه کاهش سرعت آن .

5 - استفاده از هرگونه آنتی ویروس مجازی مانند Norton - Casper sky - Mac cofee و ...

تمامی این برنامه ها مستقیما کنترل فایل های ویندوز را در دست می گیرند و چون برای ویندوز بیگانه هستند ، در نتیجه ویندوز سرعت عملکرد آنان را کاهش می دهد تا از هرگونه آسیب احتمالی به محتوای System 32 جلوگیری کند که بدین طریق سرعت پردازش آنتی ویروس پایین آمده و در نتیجه سرعت ویندوز کم می شود .

به جای نصب آنتی ویروس ، از آنتی ویروس جامع و کامل خود ویندوز استفاده نمایید که آموزش فعالسازی آن را در پست بعد خواهم گفت .

6 - به هیچ عنوان از Update برنامه های ویندوز جلوگیری نکنید .

7 - ویندوز را حتما در درایو C نصب کرده و سعی کنید حتی الامکان فضای اولیه ی آن نزدیک به GB 10 باشد .

8 - در درایو ویندوز هیچ برنامه ای نصب نکنید .

9 - حتما پس از نصب ویندوز ، نام درایو های ویندوز را تغییر دهید . برای مثال به درایو C اسم Windows ، به درایو D اسم Programs و ..... اختصاص دهید . این نامگذاری می تواند بر هر اساسی از جمله محتویات درون درایو شما باشد .

10 - تا حد ممکن برای سیستم خود فقط یک User تعریف کنید و حتما برای آن پسورد بگذارید .

11 - از بازی با حجم بالا استفاده نکنید یا اگر این کار را می کنید در درایوی جداگانه آن را نصب کنید .

12 - فرآیند Menu show delay را از 400 به صفر برسانید به صورت زیر :

ابتدا از Start menu گزینه ی Run را انتخاب کرده و دستور REGEDIT را در آن تایپ کرده و سپس Enter را فشار دهید .

در صفحه ای که باز می شود به آدرس زیر بروید :

HKEY_CURRENT_USER / Control Panel / Desktop

حال از گزینه های سمت راست ، گزینه ی Menu Show Delay را پیدا ، انتخاب و آن را با دبل کلیک باز کنید. سپس عدد 400 را که در آن از پیش تعریف شده به صفر تغییر داده و پنجره این منو را ببندید . پس از ReStart ویندوز متوجه نتیجه این تغییر خواهید شد .

13 - هرگز چندین برنامه را با هم باز نکنید . مگر اینکه سبک باشند ، مانند Word .

14 - حتی الامکان از برنامه هایی استفاده کنید که توسط شرکت مایکروسافت تولید شده است ، زیرا سازگاری بیشتری با ویندوز دارند بخصوص برای ویندوز Vista .

15 - سعی کنید فاصله ی بین دو خاموشی سیستم شما بیشتر از 45 دقیقه باشد .

16 - پس از هر چند روز که از اینترنت استفاده می کنید ، از قسمت Internet Options  در Control Panel  ، قسمت History  ویندوز را پاک نمایید  .

در آخر امیدوارم که از مطالب فوق استفاده ی لازم را بهره مند شوید .

اگر در ارتباط با مطالب فو.ق با مشکل و یا سوالی مواجه شدید ، در نظرات همین پست مطرح نمایید .

با تشکر

شاد باشید و ایام به کام

آرش شکوهیان  

نقل قول : متاسفانه در ایران به دلیل اصلی نبودن سی دی های ویندوز ، پس از مدتی سرعت ویندوز کم می شود .

اصلاً همچین چیزی نیست ! این اشتباهی هست که خیلی از کسانی که  ازکامپیوتر و دنیای اون بیخبر هستند مرتکب میشوند.

مشکل اصلی استفاده مردم از ورژنهای بتا و نسخه های آزمایشی ویندوز هست که باعث ایرادها و خرابی های مکرر میشود و ناسازگاری های مختلف با سخت افزارها میشود .

سی دی ویندوزی اصلی که در خود شرکت ماکروسافت تولید میشود با سی دی ای که از آن کپی یا ایمیج گرفته اند هیج تفاوتی ندارد .!!!

ا پولی که بایت ویندوز میدهید در اصل هزینه لایسنس و شماره سریال معتبر از طرف شرکت ماکروسافت هست . و بابت ساخت سی دی و پشتیبانی و آپدیت گرفته میشود .

پس اگر از ویندوز هایی که با سریال معتبر اکتیو شده باشند یا اینکه از ویندوزی که null شده باشه هیچ تفاوتی ندارد .

==
دوستان عزیز در این موارد اشتباه فکر کنید
موفق باشید

اما تا اونجا که من اطلاع دارم سی دی ویندوز اصلی اصلا کپی نمیشه و همون اورجینال شرکت مایکروسافت سی دی اصلی ویندوز محسوب میشه.
و این سریال و کرک معتبر همه فرمالیته هستن.
در اصل سی دی ویندوزی که خود مایکروسافت بیرون میده دارای کپی رایت بوده و به جز ترفند های قفل گشایی به صورت دیگه ای رایت نمی شن و اگه هم رایت بشن دچار مشکلاتی میشن.
از شرکت کاربران عزیز در این بحث واقعا متشکرم . اما اجازه می خوام که نکته ای رو بگم .
در پاسخ اول ، آقا مسعود این مورد رو که سی دی های ویندوز با رایتی شدن هم اصل می مانند را رد کرده و دلیل کاهش سرعت را استفاده از ورژن های آزمایشی در نظر گرفته اند و در پاسخ دوم نیز آقا حسام گفته اند که سی دی اصل وجود ندارد و خود مایکروسافت هم سی دی رایتی تولید می کند .
اگه بخوام جواب کامل رو بدم ، باید وارد بحث بزرگ Copy Right بشم که این خودش نیاز به فرصت و یه پست جدید دارد . اما کوتاه جواب می دم .
شرکت مایکروسافت برای جلوگیری از ضرر مالی ، سی دی های خودش رو قفل دار و با سریال نامبر معتبر اینترنتی تولید و به بازار عرضه می کند . می دونیم که قفل نرم افزاری به دسته های مختلف تقسیم می شود . اما دو دسته ی اصلی که نرم افزار های مایکرو سافت بر آن تکیه دارد عبارتند از :
1 - قفل کامل فایل Exe
2 - نیمه قفل فایل Exe
در مورد 1 ، اگر کاربری که قصد شکستن قفل را دارد نتواند قفل را بصورت کامل بر طرف کند ، نرم افزار پس از نصب اجرا نشده و با eror از برنامه خارج می گردد .
اما مورد دوم قفلی است که در صورت رفع ناقص آن ، نرم افزار اجرا می شود و کارایی هم دارد اما بخش مهم و اصلی برنامه که معمولا شامل Update و سریال نامبر دائمی است از بین می رود .
سی دی های ویندوز شرکت مایکروسافت از قفل دوم استفاده می کنند ، بخصوص Microsoft Windows XP Peroffessional , Service Pack 2 . قفل سی دی ویندوز هرگز بطور کامل شکسته نخواهد شد چون ریشه در جای جای فایل های متعدد اجرایی آن دارد و نمی توان تمام آن مکان ها را شناسایی و برطرف نمود .
حال باید بدانیم که انواع به روز رسانی ویندوز به چند دسته تقسیم می شود تا پس از آن به نکته ای دیگر پاسخ گوییم .
انواع به روز رسانی ویندوز شرکت مایکروسافت شامل 3 دسته است :
1 - Programs Updating
2 - Registry Updating
3 - Security Updating
با شکستن قفل ویندوز به روز رسانی های دسته ی اول و سوم صورت می پذیرد اما از به روز رسانی دسته ی دوم جلوگیری می شود . پس ویندوز همیشه دارای رجیستر یکسان است . از طرفی می دانیم که تمام مجموعه ی ویندوز بر پایه ی رجیستری آن قرار دارد . زیرا هسته ی ویندوز از رجیستری آن فعال می گردد . پس هنگامی که رجیستر به روز رسانی نشود و سرعت آن کم گردد ، قطعا سرعت ویندوز نیز کاهش می یابد .
در مورد اینکه فرمودید سی دی های خود مایکروسافت هم رایتی هستند باید تصدیق کنم که همینگونه است . اما رایت سی دی توسط شرکت مایکروسافت دارای یک مرحله ی اضافی است که در آن عمل سریال نامبر گذاری اختصاصی برای هر سی دی صورت می پذیرد و این سریال نامبر برای دیگر سی دی ها نا آشناست و این کار عملا از دست دیگر افراد ساخته نیست چون کسی به جز خود شرکت تولید کننده به سریال نامبر های از پیش تعیین شده و کد خورده در سرور های مایکروسافت دسترسی ندارد . به همین دلیل سی دی های خود شرکت مایکروسافت را اصلی و دیگر سی دی ها را رایتی می نامند .
امیدوامر تونسته باشم که رفع ابهام کرده باشم
باز هم از آقا مسعود و آقا حسام عزیز به خاطر مشارکت در بحث تشکر می کنم .
آرش شکوهیان

ArasH-El3mENT نوشته شده توسط:

1 - اصلی ترین عامل کاهش سرعت ویندوز ، عدم تمیز کردن به موقع سخت افزار ها و غبار روبی از کیت های درون کیث است که این کار باید حداکثر 6 ماهی یکبار صورت پذیرد .

5 - استفاده از هرگونه آنتی ویروس مجازی مانند Norton - Casper sky - Mac cofee و ...

يعني آنتي ويروس استفاده نكنيم

اينم از اون حرفا بودا

پس براي چي از هر كي سوال ميكنم ميگه آنتي ويروس نصب كن [تصویر: 4907.gif]

به جای نصب آنتی ویروس ، از آنتی ویروس جامع و کامل خود ویندوز استفاده نمایید

8 - در درایو ویندوز هیچ برنامه ای نصب نکنید .

من خودم تو درايو ويندوز هيچ برنامه اي نصب نميكنم

حتي آفيس و نرو و ....

ولي ديگه آنتي ويروس رو تو درايو ويندوز نصب نكينم كه خوب تموم روزنه ها رو پوشش نميده

11 - از بازی با حجم بالا استفاده نکنید یا اگر این کار را می کنید در درایوی جداگانه آن را نصب کنید .

يه دفه بگو بازي نصب نكنيد ديگه

دوست عزیز منم نگفتم مایکروسافت سی دی کپی تولید می کنه منم منظورم این بود که این شرکت ها برای جلوگیری از ضرر مالی قفل دار سی دی های ویندوز رو بیرون میدن که شما کامل اشاره کردین بهش.

اما اینکه گفتین از آنتی ویروس خود ویندوز استفاده کنیم؟ اونو میشه بیشتر توضیح بدی؟
من باید چیزی که میدونستم میگفتم ...
دوستان عزیزی که میگن نمیشه و غیر ممکن هست و تا به حال ویندوز بطور کامل هک نشده ....
لطفاً یه مقدار در باره مهندسی معکوس تحقیق کنین ..

میکروسافت با اون همه ادعا میگفت که ویندوز ویستا هک نخواهد شد و تنها سی دی های رسمی شرکت میکروسافت هستند که میتونه روی سیستم ها نصب بشن . اما به چهار روز نکشید برادران همیشه در صحنه ما ترتیب این ادعای ماکروسافت رو دادند . و تا به الان که دیگه قضیه نصب ویستا بطور کامل و جنیون کردن آن کاملاً حل شده ...
==
شرکت اپل گوشی iphone مخصوصی رو وارد بازار کرد که با کلی تبلیغات که هک آن غیر ممکن هست و امکان نداره کسی بتونه اینو هک کنه ... خیلی روش سرمایه گذاری کردند و بسیار هم تبلیغ کردند . میلیونها دلار سرمایه گذاری کردند و این گوشی رو در تمام دنیا پخش کردند و ساعت عرضه آن را هم در آمریکا و یک کشور اروپایی اعلام کردند . تنها سه ساعت بعد از عرضه گوشی در فروشگاه ها خبر تکان دهنده هک شدن گوشی در سایتهای خبری اعلام شد . و کل پروژه تعطیل شد و مجبور شدن ادعای خودشون رو پس بگیرن ! و تمامی آنها را مجبور شدند جمع آوری کنند !! فکرش رو بکنید وقتی شرکت قدرت مندی مثل اپل که اینچنین ادعایی میکنه خیلی باید مطمئن باشه . اما باید بدونید برادارن همیشه در صحنه ای وجود دارند و واقعاً به کارشون وارد هستند . این کار توسط یک تیم 3 نفره انجام شد
حالا دیگه حسابش رو تا آخر بکنید باید وارد این داستانها بشوید تا بفهمید که چه خبره ...!!
==
H-E-S-A-M عزیز بحث این تاپیک جلو گیری از کم شدن سرعت در ویندوز هست . خوب ویروس یابها بخاطر مانیتور کردن و بررسی فایلهایی که وارد RAM میشوند و چک کردن فایلها باعث کند شدن سرعت اجرا میشوند . که طبیعی هم هست
اما نصب نکردن ویروس یابها باعث مشکلات بیشتری میشود.
در ضمن یکی دیگه اینکه همینجوری که ورژنهای جدید نرم افزار وارد میشود شما باید همزمان سیستم خود را ارتقا دهید و از تجهیزات بهتر و قدرت مند تر استفاده کنید
به عنوان مثلاً اگر شما کاربر برنامه ای خاص مثل فتوشاپ 6 بوده اید و حالا فتوشاپ 10 را نصب کرده اید و از سرعت فتوشاپ 10 رضایت ندارید
مشکل از کندی فتوشاپ نیست مشکل اصلی از کهنه بودن قطعات شماست . و باید از سیستمی با سخت افزارهای بالاتری بهره بجویید .
این مهمترین عامل در بالا بردن سرعت کامپیوتر شما در گذر زمان است
موفق باشید
خوب . الان که ساعت 10 شب هستش فکر کنم تا 11 باید تایپ کنم . اول دوست عزیزم Milamorta . غلط های خیلی زیادی ازم گرفتی . لطف کردی . اما کاش واقعا بهشون هم فکر کرده بودی . اول مسئله ای که لازم شد بگم اینه که خود من این روش ها رو امتحان کردم . پس در درستیش لااقل واسه خودم شکی نیست . هم این مطلب و هم مطلب های قبلی همه امتحان شده هستند .
جواب سوالات Milamorta عزیز :
1 - کیث کامپیوتر از قطعات مختلف تشکیل شده که همگی از نوع کیت های دارای مدار هستند . در واقع اگه به یه کیت نگاه کنین ، زمینه ای سبز رنگ می بینید که در آن خطوط زردی ، پایگاه های مختلف رو بهم وصل کردند و ریز قطعات الکترونیکی روی این پایگاه ها نصب گشته . در واقع این خطوط وظیفه ی حمل اطلاعات رو به صورت مورازی یا سری بر عهده دارند . حال کیتی را در نظر بگیرید که لایه ای از غبار بر آن قرار دارد . این کیت در این شرایط مانند یک سیدی است که لایه ای غبار بر آن نشسته . آیا سی دی رام این سی دی را می خواند ؟ اگر بخواند با چه سرعتی این کار را می کند ؟ کیت هم در برابر غبار همین حالت را دارد .
2 - دلیل اینکه چرا نباید از آنتی ویروس استفاده کرد رو در بالا گفتم . به دلیلش فکر کنین و هر کجاش که غیر منطقی بود بهم بگین . خوشحال می شم ازتون یاد بگیرم . اما یه نکته ی کوتاه . استفاده از آنتی ویروس برای جلوگیری از فایل های مخرب به سیستم هست . حتما در مورد آنتی ویروس و بخصوص مک آفی که چطور کار میکنه پستی خواهم گذاشت . خوب آقای Milamorta ، حالا یه سوال از شما دارم . ترجیح می دین ویندوز براتون کار آنتی ویروس رو انجام بده یا یه برنامه خارجی ؟ من بنا بر جواب شما بهتون آنتی ویروس معرفی می کنم . همچنین اشکال سومی هم که وارد کردین با پاسخ اولیه شما و پاسخ بعدی من رفع خواهد شد .
3 - گفتم در درایو ویندوز برنامه ای نصب نکنید . اول اینکه حتما می دونین هر چی ویندوز بیشتر جای خالی داشته باشه سرعتش بیشتر می شه . طبیعیه چون فضای بیشتری داره . اینو هم می دونین که با نصب هر برنامه ای در هر درایوی ، حتما بخشی از آن وارد درایور ویندوز می شود و د بخش System 32 جای می گیرد . علاوه بر آن کلیه ی علاقه مندی های اینترنت اکسپلورر ( Faverites ) و تمام آپدیت ها نیز به درایو ویندوز منتق می گردد . به علاوه بر آن تمامی حافظه ویندوز برای استارت ویندوز از درایو ویندوز خواسته می شود ، پس در آن ذخیره می گردد . همچنین تغییرات رجیستری هم وضعی مشابه موارد قبل دارند . و خیلی موارد دیگر . پس نتیجه می گیریم که به مرور زمان حتی با پرهیز از نصب برنامه در درایو ویندوز ، خود به خود بر اثر فعالیت سیستم ، جای آن پر تر می گردد .
پس بهتر اینست که درایوی رو مخصوص ویندوز با حجم 10 گیگا بایت کنار گذاشته و از قرار دادن هر چیز خارجی در آن اجتناب کنیم .
4 - در مورد بازی باید بگم که تمام بازی ها حتی کانتر استرایک که از بازی های سبک محسوب می گردد ، برای پردازش شدن حجم بالایی از Ram & CPU را اشغال می کند . برای اینکه به صحت این کطلب پی ببرید یکبار در حین اجرای یک بازی ، از Task manager و درصد CPU اشغال شده دیدن کنید . بهترین درایو ها برای نصب بازی درایو E & F هستند که بهتر است فضای خالی زیادی داشته باشند . از طرفی بازیها گرافیم بالایی هم نیاز دارند و این هم از عوامل پایین آمدن سرعت توسط بازی هاست . من به هیچ عنوان از اجرای بازی توسط سیستم انتقاد نکردم ، اگر دقت کنید گفتم در درایو جداگانه . در واقع باید سعی شود کامپیوتر وسیله بازی نگردد . چون عملا برای این کار طراحی نشده و اجرای بازی ها از کارهای فرعی سیستم است . امیدوارم تونسته باشم جواب اشکالات رو داده باشم . باز هم هر سوالی داشتید من در خدمتم .
در جواب سوال آقا حسام باید بگم که یکی از قسمت هایی که مطمئنا همه ازش خبر دارن دستور drwtsn32.exe در Run هست که در صورت فعال شدن هرگونه خطا و فایل غیر مجاز رو شناسایی می کنه و در صورت تمایل شما تمامی این مطالب در فایلی با آدرس مورد نظر شما ذخیره می شوند . این یکی از امکانات پیش فرض ولی غیر قعال ویندوز هست که در جهت امنیت سیستم به شما کمک می کند که حتما در یک پست تمامی نکات امنیتی ویندوز را که می دونم درست هستند در اختیارتون قرار می دم . سعی می کنم تا فردا آماده بشه .
از شما هم متشکرم آقا حسام و باز هم اگه سوالی بود حتما پاسخ می دم .
با تشکر
آرش شکوهیان
نقل قول :حال کیتی را در نظر بگیرید که لایه ای از غبار بر آن قرار دارد . این کیت
در این شرایط مانند یک سیدی است که لایه ای غبار بر آن نشسته . آیا سی دی
رام این سی دی را می خواند ؟ اگر بخواند با چه سرعتی این کار را می کند ؟
کیت هم در برابر غبار همین حالت را دارد .

!!!
سلام خدمت مدیریت محترم بخش گفتگوی ازاد . بعد از اینکه با پست بالا که از طرف شما گذاشته شده بود مواجه شدم ، سوالی برام پیش اومده که ازتون خواهش می کنم راهنمایی کنید .
چرا دفاتر خدمات کامپیوتر و سخت افزار از وسیله ی بادگیر برای بادگیری و تمیز کردن محفظه ی درون کیث استفاده می کنند ؟ اصلا چه دلیلی داره که کیث رو تمیز کنند ؟ لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
آرش شکوهیان
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع