آخرين update إ McAfee رو لطفا بذارید.قبلا از سایتp30download.com دانلود کرده بودم،
ولی الان لینکش کار نمی کنه حتی با پراکسی. هر ماه آخرین آپدیت رو میذاشتند توی این لینک :
اگر شما جای دیگه ای سراغ دارید، لطفا معرفی کنید.
مرسی
دوست عزیز چرا McAfee؟؟؟؟
یا از آنتی ویروس Kaspersky و یا NOD 32 و AVG استفاده کن که هر روز خودش Update میشه.
درضمن McAfee خیلی وقت هست از دور آنتی ویروس های قوی و کاربردی فاصله گرفته.
نه بابا ، بقبه مزخرفند بابا ! فقط مک آفیته داداش !
حالا چی کارکنم؟
بهترین کار اینه که مک آفی رو Unistall کنی و Kaspersky رو نصب کنی.
اما واسه لینک آپدیت مکافی واست دنبابش می گردم.
سلام اینم اولین آبدیت های بروز در سال 2008:
خوب، عالی شد.
ولی به نظر من بقیه آنتی ویروس ها دوستان جوجونی ویروسایند.هر وقت روی خط هستید ویروسا به دوستانشون میگند :
هی بچه ها حمله ! نگهبان خودیه! ولی مک آفی، ٱه نگو ، ویروسا از صد کیلو متری راهشون رو کژ می کنند و به هم اطلاع میدند که وضعیت قرمزه
و خطر مرگه! خوب آقای قاضی این دفاعیات من بود دیگر حرفی ندارم
robertchatty نوشته شده توسط:خوب، عالی شد.
ولی به نظر من بقیه آنتی ویروس ها دوستان جوجونی ویروسایند.هر وقت روی خط هستید ویروسا به دوستانشون میگند : هی بچه ها حمله ! نگهبان خودیه! ولی مک آفی، ٱه نگو ، ویروسا از صد کیلو متری راهشون رو کژ می کنند و به هم اطلاع میدند که وضعیت قرمزه و خطر مرگه! خوب آقای قاضی این دفاعیات من بود دیگر حرفی ندارم
دوست عزیز واست با مدرک ثابت می کنم نه اینکه با مثالی بچه گانه
البته هر کس نظر و ایده خودش رو داره.
تو اين سايت مي توني رده بندي بهترين آنتي ويروسهاي جهان رو ببینی, اين سايت تنها مرجع رسمی بررسی نرم افزار های مختلف در دنیا toptenreviews هست که حتی توی مجله های معتبری چون pcworld هم از اون مرجع برای رنکینگ نرم افزار ها استفاده میکنه این هم لینک به بهترین آنتی ویروس هایی که برای سال 2008 ریلیز شدند:
خوب ببین، هیچ آپدیتوری برای کسپراسکای مثل مک آفی جونم هسته؟
چون وقتی آدم ویندوز رو عوض میکنه تمام آپدیتا از بین میره، و تمام وقت و پولی که برای آپدیت موندن گذاشتی از بین میره.
ها، اینجا یک آپدیتور فقط بدرد میخوره.آدم میتونه هر دو یا سه ماه یک آدیتیش بکنه و برای همیشه داشته باشدش.
اگر آپدیتوری برای کسپر اسکای باشه شاید اونو امتحانش بکنم. من تام آنتی ویروس های معرف رو دارم ، ولی آخرین آپدیت شون
مال شش ماه پیشه. پس اگی یک لطفی بکنی و یک جستجو برای آپدیتور کسپر اسکای بکنی ممنون میشم.
راستی رده بندی رو دیدم، قبلا هم یک چیزایی مثال این رو از دوستام شنیده بودم.ولی واقعا این نامردیه، مک آفی شیشمه !
رلیز not رلیس By the way, the true pronunciation of "release" is
اين آپديت مك آفي خطا ميده. ميگه اين فايله پيدا نميشه
SDStbRes.dll: the specified module could not be found
يك ساعت و ربع هم وقتم تلف شد.اگي ميشه يك لينك ديگه بذلريد يا لينك آپديت كسپر اسكاي رو لطفا بذاريد.
من اين لينك رو ديدم ولي نتونستم بالاخره لينك كسپر اسكاي يا مك آفي رو پيدا كنم. بي زحمت شما يك امتحانش بكنيد.
مچكّرم
سلام
من واسه کاسپرسکی خودم از این استفاده می کنم.
می دونی دیگه باید اون قسمت که نیاز به Active داره، گزینه 3 بری و این فایل که از لینک زیر می تونی دانلودش کنی اونجا قرار بدی و Next رو بزنی و خودش Active میشه.
خوشحالم تونستم یکی رو در زمینه آنتی ویروس هدایت و به راه راست هدایت کنم. (شوخی)