Avaxnet

نسخه کامل: جوک،جوک،جوک
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5

اول از همه باید بگم اگه تکراری و بی مزه بودن شرمنده ام.

حیف نون با زن و بچه اش میرن خونه میبینه بوی گاز میاد.بر میگرده میگه: هیچ کس چراغ روشن نکنه من کبریت دارم.

به غضنفر میگن چرا باسنت اینقدر بزرگه؟

میگه: خدا بیامرز مادرم بجای اینکه پودر بچه بهم بزنه پکینگ پودر بهم میزد.

زن: بازم جلو جمع به من گفتی احمق

مرد: ببخش نمیدونستم این موضوع باید بین من و تو بمونه

یارو میره خواستگاری به دختره یه بلیط اتوبوس میده!بابای دختره شاکی میشه میگه : مردتیکه ی خر این چیه؟ یارو میگه: احمق ارائه ی بلیط نشان دهنده شخصیت شماست

بچه غضنفر به باباش میگه ماه نزدیکتره یا اصفهان؟ غضنفر میزنه پس گردنش و میگه: اخه پدرسگ،معلومه دیگه،مگه تو از اینجا میتونی اصفهان رو ببینی.

قبل از ازدواج

مرد: اره دیگه نمی تونم بیش از این منتظر بمونم.

زن: می خوایی من از پیشت برم؟

مرد: نه فکرش رو هم نکن.

زن: منو دوست داری؟

مرد: البته.

زن:  ایا تا به حال به من خیانت کردی؟

مرد: نه،چرا این سوال رو می کنی.

زن: منو،مسافرت می بری؟

مرد: مرتب!

زن: ایا منو میزنی؟

مرد: به هیچ وجه،من از این ادما نیستم.

زن می تونم بهت اعتماد کنم؟

بعداز ازدواج

همین متن رو این دفعه از پایین به بالا بخونین.

یارو به زنش میگه خوشحالم که مادر شدی.زنش میگه:ان شالله تو هم یه روز پدر میشی........

گاو نر افتاد دنبال گاو ماده. گاو ماده فرار کرد تا رسید به بن بست برگشت گفت: از جون من چی می خوایی؟

گاو نر گفت:مااااااااااااااااااااااااچ.

از مهندس عمران می پرسن نظرت درباره ساختمان بدن چیه؟

میگه: نماکاریش عالیه حرف نداره

!!! فقط یه عیب داره اونم این که پذیرایی و دستشویی باهمه. 

اولی : من حافظ کل قرآن هستم!
دومی : از این قرآن کوچیکا یا بزرگا؟!!!!
غضنفر باباش آتیش میگیره میره ملاقات میگه: بخش پدرسوخته ها کجاست؟
به غضنفر میگن دوست داری بچه ات پسر باشه یا دختر؟ میگه فرقی نمیکنه ، سالم باشه ، سگ باشه!
غضنفر اسم نویسی میکنه برای موبایل میگه خدا کنه نوکیا درآد.
حیف نون میره خواستگاری ازش می پرسن چکاره ای؟ روش نمیشه بگه قصاب میگه لوازم یدکی گوسفند دارم.
میدونی چینی ها به دوقلو چی میگن؟! این چون اون ، اون چون این!
حیف نون میخواسته بره شهرک آزمایش برا امتحان رانندگی ، صبح ناشتا میره.
غضنفر میره خارج یه موتور میدزده صاحبش داد میزنه : No . No غضنفر میگه نو یا کهنه می برمش.
به غضنفر میگن اسم دکترت چیه؟ میگه ترابی میگن اسم کوچیکش چیه : میگه فیزیو!
یارو 1000 تومنی پیدا میکنه میبینه وسطش سوراخه میگه بخشکی شانس وسطش گوشه نداره!
غضنفر میاد تهران تو ترافیک گیر میکنه میگه : ها ماشاالله! به این میگن عروسی!
به غضنفر میگن سه تا فوتبالیست نام ببر میگه : علی دایی ، علی کریمی ، فرار مهدوی کیا!
طرف نصف قرص خوابشو میخوره شب یه چشش باز میمونه.
معلم ورزش به دانش آموز گفت : بخوابید رو زمین و رکاب بزنید.
یکی از دانش آموزان پایش را بالا گرفته بود ولی تکان نمی داد معلم از او پرسید چرا رکاب نمی زنی؟ جواب داد: چون دوچرخم تو سرازیری افتاده.
وصیت غضنفر : دور قبرم آب و صابون بریزید تا هرکس رد شد بیفته من سیر بخندم روحم شاد بشه.
به یارو میگن قبض آب و برق خونتو چطور پرداخت میکنی؟ میگه میذارم پشت برف پاک کن ماشین غضنفر فکر میکنه قبض جریمست پرداخت میکنه!
دکتر به یارو میگه: دوتا خبر بد دارم.
اولیش اینه که تو فقط بیست و چهار ساعت زنده می مونی.
یارو میگه دومیش چیه؟
دومیش اینه که دیروز یادم رفت اینو بهت بگم!!!
***************************** اولی: آقا این همسایه مون ساعت 2 نصفه شب هی با مشت می کوبید به دیوار خونمون!
دومی: عجب آدم های مردم آزاری پیدا می شن. حتماً نذاشت بخوابی؟
اولی: نه، خوشبختانه خواب نبودم، داشتم شیپور تمرین می کردم!
یکی یه روباه مرده می بینه به خودش میگه خوب شد مرده وگرنه گولم می زد !
یه نفر می خواسته خودکشی کنه با یه ظرف غذا میره روی ریل می خوابه. بهش میگن تو اگه میخوای خودکشی کنی دیگه واسه چی غذا برمی داری ؟ میگه اومدیم و قطار یه هفته دیگه امد
یه روز یکی میره بقالی، میگه: آقا صابون داری؟ میگه: آره . مرده میگه: پس لطفا دستات رو بشور، به من یه کیلو پنیر بده
حیف نون سوار تاکسی می شه راننده تاکسی می گه پول خرد ندارم، حیف نون می گه به جاش برام بوق بزن
یه پیرزن خودشو تو آینه می بینه می گه آینه هم آینه های قدیم
میخواسته غضنفر ضایع کنه می‌برتش تو آمریکا و بهش میگه: زمین را بکن. غضنفر بعد از100متر کندن به یک سیم میرسه، آمریکاییه بهش میگه: ببین ما از100سال پیش تلفن داشتیم!
غضنفر هم یارو رو می‌برتش تو شهرشون و بهش میگه: بکن، آمریکاییه بعد از100متر کندن به چیزی نمیرسه، غضنفر بهش میگه ببین ما از100سال پیش موبایل داشتیم!
غضنفر دوتا کراوات زده بود که بره عروسی، بهش میگن چرا دوتا کراوات زدی؟
میگه: آخه عقد و عروسی با همه!
غضنفر به زنش میگه: زن مهریه‌ات را بگذار اجرا تا با پولش خونه بخریم!
قاضی: چرا با سر زدی توی صورت دوستت؟
غضنفر: جناب قاضی! خودش می‌خواست، هر وقت من را می‌دید،
می‌گفت یک سری به ما بزن

خوب بیییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه آقایی که دکترای ریاضی محض داشته، هر چقدر دنبال کار می گرده بهش کار نمیدن!! خلاصه بعد از کلی تلاش، متوجه میشه شهرداری تعدادی رفتگر بی سواد استخدام می کنه!!
میره شهرداری خودش رو معرفی می کنه و مشغول به کار میشه...!
بعد از دو سه ماه میگن همه باید در کلاسهای نهضت شرکت کنید! این بنده خدا هم شرکت می کنه!!
یه روز معلم محترم در کلاس چهارم، ایشون رو می بره پای تخته تا مساحت یک شکلی رو حساب کنه! تو این فکر بوده که انتگرال بگیره یا نه که می بینه همه دارن داد می زنن:
انتگرال بگیر...!!!
غشنفر یتیم خونه میزنه جهت هماهنگی بیشتر جلسه اولیا و مربیان میذاره
=============
پیام شیطان به مناسبت هدفمند کردن یارانه ها: گناه کنید ، بی خیال ، یارانه گاز جهنم قطع شده از آتیش خبری نیست
=============
خر غضنفر از روی تپه شروع می کنه به خرپل زدن و غلت خوردن یه دفه از شیب تپه سرعت غلت خوردنش زیاد می شه غضنفر می گه یا جرجیس خودت دونی که من فقط این یه خرو دارم بدادم برس! اما خبری نمیشه. دوباره می گه یا جرجیس خودت کمک کن اما خبری نمیشه و... آخر لره می گه جرجیس برو کنار زیر خر نمونی!!
=============
روز قیامت فرشته ها می گن هر کی یه آدم خوب بیاره می تونه باش بره بهشت! حیف نون یه شهید میاره باش میره بهشت! قل مراد یه جانباز میاره باش می ره بهشت! غضنفر یه گاری خالی میاره میگن این چیه؟ این که خالیه! می گه مگه کوری؟!مفقودالاثره
=============
13 شاهکار تلفظ غضنفر: منمون، شصخی، تاسکی، تلیفون، نیکانیک، کرمیت، سوف، قلف، تشکیل جنازه، کالواکس، بشقه، احمدنجات!
=============
غضنفر رفته بود مسجد برا نماز بعد از نماز که خواست بره دید کفشاش نیست. می گه : 4 حالت داره :1 نیامدم :2بدون کفش اومدم :3 اومدم رفتم 4 : بعدا میام !!
=============
از غضنفر می پرسن امتحان شهری دادی قبول شدی؟ جواب داد هنوز معلوم نی من ماشینو کوفتم به دیوار جناب سروان تو کماست. منتظرم به هوش بیاد بینم قبولم یا نه!!
=============
دیروز جمعی از اقوام غضنفرحهت پیوستن به مختار عازم کوفه شدند!!
=============
شلوار در خاندان دست و دلباز از بین نمی رود بلکه از حالتی به حالت دیگر تبدیل می شود: شلوار- شلوارک- شورت- دم کنی- دستگیره- دستمال گردگیری-.... نخ دندان!!
=============
به غضنفر می گن مولکول چیست؟ اونم می گه موهای روی کول را مولکول گویند!!
=============
غضنفر انقدر خورده بود که داشت می ترکید. بهش گفتند انگشت بزن انگشت بزن ته حلقت تا بیاری بالا. اونم گفت اگر جای انگشت زدن بید که یه خیاری میخوردم!!

+++++++++++لبخند فراموش نشه+++++++++++++
معلم کلاس اول از ساسان کوچولو می پرسه ..اگه تو 10 تا شکلات داشته باشی 2 تاشو بدی به سمیرا..3 تاشو بدی به مریم و یه دونه هم بدی به شراره اونوقت چی خواهی داشت؟؟؟ ساسان میگه .خوب معلومه 3 تا دوست دختر جدید
استاتوس دختره : واااي امروز چه اسهال بدي گرفتم !!!
کامنت پسره : خيلي زيبا بود با اجازه شر ميکنم
یارو واسش قبض آب میاد قاط میزنه میگه من اگه تو توالت خودمو با رانی میشستم انقدر نمیشد
عزیزم ! یارانه ام برای تــــــــــــــــو ( جدیدترین جمله عاشقانه )
تابلو هلال احمر رو به یارو نشون میدن میگن علامت چیه ؟ میگه : ماه رمضان نزدیک است .
تابلو مغازه یارو : مکانیکی برادران مرادی بجز یحیی
53
53
53
به غضنفر میگن:ازچه جور لبی خوشت میاد؟ میگه :لب جوب!
دختره به بابا نوئل نامه میده که برام یه داداش بفرست

بابا نوئل جواب میده که اول مامانتو بفرست بعدا چشم
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع