Avaxnet

نسخه کامل: حذف ID خود از Add list دیگران ، بدون اجازه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2

سلام . داشتم گشتی توی قسمت مسنجر سایت می زدم ، دیدم جای این برنامه خالی مونده . واسه همین من می ذارمش . خیلی به درد بخور هست . استفادش هم راحته .

بازم دانلود کنین ، اگه سوالی بود در همین پست مطرح کنید ، در خدمت هستم .

->> Angel <<-

ولي بعد از دانلو نورتون پيغام مي ده كه اين فايل آلوده است و ويروس Hacktool.flooderداره؟موضوع چيه؟
مرسی بابت برنامه، خیلی دنبال این برنامه بودم.
تورو خدا بازم راپیدشیر :)

حسام جون . اول اینکه اصلاً قابل شما رو نداشت . دوم اینکه نمی دونم این راپید شار چه هیزم تری به شما فروخته که باهاش بد هستید ؟ تا حالا من ازش بد ندیدم با همه ی اینکه جاهای زیادی هم آپلود کردم . اگه مشکلی باهاش دارین بگین شاید قابل حل باشه .

در مورد نسترن خانم هم باید بگم که بیشتر برنامه های کرک مسنجر ، در سیستم به عنوان فایل مخرب شناسایی می شن در صورتی که اینگونه نیست . دیدید که آقا حسام بدون مشکل استفاده می کنند و حتی من . از جهت فایل مشکلی وجود نداره ، من تضمینش می کنم . نهایتا ً می تونید موقتاً آنتی ویروس سیستم را غیر فعال کنید و برنامه رو Hiden کرده و سپس آنتی ویروس رار راه اندازی کرده و اجازه ی سرچ به آن ندید . مگر اینکه نسخه ای خارج از سیستم از آن داشته باشین که در صورت پاک شدنش نیازس به دانلود مجدد نشه .

->> Angel <<-

آقا این سایت با ما لجه
هر وقت میریم واسه دانلود میگه 82 دقیقه دیگه بیا.
دیگه منم تصمیم گرفتم دور و برش نرم.
.
.
واسه این سایت rapidshare. باید پول داشته باشی تا اکانت بخری که تنها چیزی که من ندارم پوله
خيلي برنامه ي عاليي بود.
من همين الان ID خودمو از تو ليست يكي از كاربران انجمن پاك كردم [تصویر: 55.gif]

متشكر
اگه بازم از برنامه هاي جالب داشتي حتما معرفي كن 3

آره داسکی جان خواستم خبر بدم که کار کرد.

خیلی برنامه خوبیه.

خدا رو شکر که بالاخره تو این انجمن یه خاصیتی داشتم .

نکته ای که باید در مورد برنامه رعایت بشه اینه که در صورتی که شخصی را می خواهید Victim قرار دهید ، حتماً باید آف باشد و در صورت آن بودن او ، برنامه کار نمی کند .

در مورد آقا حسام و راپید شار ( بعیارت دیگر کارد و پنیر ) باید بگم که تا حالا خود من با این ارور مواجه نشدم . اما از آنجا که من برای دوستان عزیزم در این انجمن آپلود می کنم و شما هم با سایت مشکل دارید ، لطفاً خودتون یه هاست دیگر که باهاش از نظر دانلود و لینک و ارور های جاوا اسکریپت مشکل ندارید معرفی کنید تا من براتون روی اون سرور ها آپلود کنم .

منتظر هاست جدید هستم .

->> Angel <<-

Z MaX نوشته شده توسط:لطفاً خودتون یه هاست دیگر که باهاش از نظر دانلود و لینک و ارور های جاوا اسکریپت مشکل ندارید معرفی کنید تا من براتون روی اون سرور ها آپلود کنم .

منتظر هاست جدید هستم .

هاستي هست كه تقريبا 2 هفته اي ميشه راه اندازي شده. نعريف زياد ميده، (نگهداري فايلهاي شما براي هميشه)  ديگه من نميدونم.

لينك مستقيم هم ميده: 

خدا کنه مثل Iranupload مشکل جاوا اسکریپت نداشته باشه . ظاهرش ( بخصوص دسته بندی فرمت هاش ) عالی بود .
ممنونم داسکی جان

->> Angel <<-

صفحه ها: 1 2
لینک مرجع