سلام . داشتم گشتی توی قسمت مسنجر سایت می زدم ، دیدم جای این برنامه خالی مونده . واسه همین من می ذارمش . خیلی به درد بخور هست . استفادش هم راحته .
بازم دانلود کنین ، اگه سوالی بود در همین پست مطرح کنید ، در خدمت هستم .
->> Angel <<-
ولي بعد از دانلو نورتون پيغام مي ده كه اين فايل آلوده است و ويروس Hacktool.flooderداره؟موضوع چيه؟
مرسی بابت برنامه، خیلی دنبال این برنامه بودم.
تورو خدا بازم راپیدشیر :)
حسام جون . اول اینکه اصلاً قابل شما رو نداشت . دوم اینکه نمی دونم این راپید شار چه هیزم تری به شما فروخته که باهاش بد هستید ؟ تا حالا من ازش بد ندیدم با همه ی اینکه جاهای زیادی هم آپلود کردم . اگه مشکلی باهاش دارین بگین شاید قابل حل باشه .
در مورد نسترن خانم هم باید بگم که بیشتر برنامه های کرک مسنجر ، در سیستم به عنوان فایل مخرب شناسایی می شن در صورتی که اینگونه نیست . دیدید که آقا حسام بدون مشکل استفاده می کنند و حتی من . از جهت فایل مشکلی وجود نداره ، من تضمینش می کنم . نهایتا ً می تونید موقتاً آنتی ویروس سیستم را غیر فعال کنید و برنامه رو Hiden کرده و سپس آنتی ویروس رار راه اندازی کرده و اجازه ی سرچ به آن ندید . مگر اینکه نسخه ای خارج از سیستم از آن داشته باشین که در صورت پاک شدنش نیازس به دانلود مجدد نشه .
->> Angel <<-
آقا این سایت با ما لجه
هر وقت میریم واسه دانلود میگه 82 دقیقه دیگه بیا.
دیگه منم تصمیم گرفتم دور و برش نرم.
.
.
واسه این سایت rapidshare. باید پول داشته باشی تا اکانت بخری که تنها چیزی که من ندارم پوله
خيلي برنامه ي عاليي بود.
من همين الان ID خودمو از تو ليست يكي از كاربران انجمن پاك كردم
متشكر
اگه بازم از برنامه هاي جالب داشتي حتما معرفي كن

آره داسکی جان خواستم خبر بدم که کار کرد.
خیلی برنامه خوبیه.
خدا رو شکر که بالاخره تو این انجمن یه خاصیتی داشتم .
نکته ای که باید در مورد برنامه رعایت بشه اینه که در صورتی که شخصی را می خواهید Victim قرار دهید ، حتماً باید آف باشد و در صورت آن بودن او ، برنامه کار نمی کند .
در مورد آقا حسام و راپید شار ( بعیارت دیگر کارد و پنیر ) باید بگم که تا حالا خود من با این ارور مواجه نشدم . اما از آنجا که من برای دوستان عزیزم در این انجمن آپلود می کنم و شما هم با سایت مشکل دارید ، لطفاً خودتون یه هاست دیگر که باهاش از نظر دانلود و لینک و ارور های جاوا اسکریپت مشکل ندارید معرفی کنید تا من براتون روی اون سرور ها آپلود کنم .
منتظر هاست جدید هستم .
->> Angel <<-
Z MaX نوشته شده توسط:لطفاً خودتون یه هاست دیگر که باهاش از نظر دانلود و لینک و ارور های جاوا اسکریپت مشکل ندارید معرفی کنید تا من براتون روی اون سرور ها آپلود کنم .
منتظر هاست جدید هستم .
هاستي هست كه تقريبا 2 هفته اي ميشه راه اندازي شده. نعريف زياد ميده، (نگهداري فايلهاي شما براي هميشه) ديگه من نميدونم.
لينك مستقيم هم ميده:
خدا کنه مثل Iranupload مشکل جاوا اسکریپت نداشته باشه . ظاهرش ( بخصوص دسته بندی فرمت هاش ) عالی بود .
ممنونم داسکی جان
->> Angel <<-