Avaxnet

نسخه کامل: مدیران و ناظمان محترم چند لحظه وقتتون رو به من میدید؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2

سلام. من دیشب کلی تاپیک زدم که ظاهرا بچه ها عکساش رو نمی بینن0 . ولی من خودم تقریبا همشونو میبینم. به جز تعداد معدودی که دوباره هم کپی کردم نشد. می خواستم ببینم به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه و من چطور می تونم این مشکل رو حل کنم؟

واما موضوع دیگه اینکه چندتا از تاپیک هام حذف شده. دلیلش چیه؟ مشکلی داشته حذف شدن؟ یا جریانش چیز دیگه ایه؟ تاپیکی مثل (تو چرا مثل من لباس پوشیدی؟) (یاد بچه گی ها بخیر)  (عکسهای نادیده از انقلاب 57) و ....................

چرا؟ دوباره بذارم؟ یا باز حذف میشه؟ اصلا حذف شده؟ یا حذفش کردید؟

ممنونم از همتون

اگه تا فردا شب جوابتو دادن من بهت جایزه میدم ( بین خودمون بمونه کاری کردم که زودتر بیان )
آبجی سلام...
خودتو ناراحت نکن... تازه ب مشکل من گرفتار شدی...منم نمیتونم عکس اپلود کنم...
پستام دوتایی ارسال میشه
ی ارسالمو نمیتونم حذف کنم....
آواتارم بات بدبختی عوض میشه
اگه همشو بگم هم وقتت گرفته میشه هم اشکت در میاد...
من همین الانش اعصابم بهم ریخته. چرا نمیشه؟ کچل شدم انقدر موهامو کندم.
اولا یه پف به موهات بکن دوما از مرورگر دیگه استفاده کنید مثلا اپرا سوما سریع برو این آدرس آپلود کن
تا ناظمها آبرومو نبردن
چرا ابرو ریزی علی جان ؟ خب حتما این پست رو نخوندن عزیزم ، در ضمن لینکی برای اپلود به الی جونم دادم که تصاویر رو اپلود کنه ، مگه نه الی جون ؟ 0
یعنی یکی یکیه عکسارو آپلوود کنم؟ اون که 100 سالی طول میکشه. موهام میشه رنگ دندونام. (بغض)
بله آبجی جونم. ولی نمی تونم اونجوری. یه نگاه به تاپیک دنیای شاد حیوانات بنداز. فکر کن من اونو آپلوود کنم چی میشه؟
راستی منم به مشکل حذف شدن تاپیک دچار شدم علتش رو از نازینین جون پرسیدم اون خانم گلم جوابمو داد و گفت ارسالهایی که تکراری باشه میره بخش ارسالهای تکراری تو ارسالیهات حساب نمیشه و هیچ جا (تو ارسالیهای بخش مربوطه و حتی ارسالیهای خودت) غیر از بخش ارسالهای تکراری نمیتونی اونا رو پیدا کنی.
الهام جونم من هر آنچه در تاپیک تکراری هست رو راحت پیدا کردم.(چه تو ارسالهای خودم چه جست و جو) در ضمن وقتی جستجو میزنی باید تاپیک شبیه مال خودت پیدا بشه یا نه؟
ولی باز هم اونایی که زده بودم رو پیدا نکردم. به دلیلی نا مشخص نیست.
مسئولان محترم هم که انقدر جواب دادن منو شرمنده کردن. دیگه نمی دونم چه جوری از خجالتشون در بیام.
ظاهرا حق با امین بود. اینجا کسی جواب درست نمیده بهم.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع