Avaxnet

نسخه کامل: يک نرم افزلر خوب براي بهينه سازي
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

لطفا يك نرم افزلر بهينه سازي خوب رو كه ميشناسيد همراه با لينك دانلود+كرك اش معرفي كنيد.
مرســـــــــــــــي
با سلام
معروفترین بهینه ساز کامپیوتر TuneUp Utilities 2008
آخرین ورژن همراه با کرک:

ممکنه بگید کار این نرم افزار های بهینه سازی دقیقاً چی هست ؟

یعنی کجای ویندوز تاثیر می ذاره و چه تفاوتهایی نسبت به حالت عدم وجودشون ایجاد می کنه ؟

ممنونم

->> Angel <<-

با سلام خدمت دوست عزیز
اینم  توضیح مختصری درباره ی این برنامه  امیدوارم به دردتان بخورد

یك مجموعه نرم ‌افزاری همه ‌فن‌حریف و تمام و كمال برای افزایش سرعت، امنیت و قدرت كامپیوتر ! تعداد كارهای مفیدی كه این نرم ‌افزار انجام می‌دهد در كنار داشبورد زیبا و خوش‌دستی كه دارد، شما را وادار به دانلود جدیدترین روایت آن خواهد كرد. برای آن‌كه حرف كامپیوتران را باور كنید چند مورد از این كارها را ذكر می‌كنیم : پاك‌سازی هارد از فایل‌های زاید و بی‌استفاده ، حذف كلید‌های خراب یا بی ‌استفاده‌ محضرخانه‌ ویندوز، توانایی كامل كنترل و ویرایش محضرخانه ویندوز، تغییر خودكار و زمان‌بندی شده‌ كاغذدیواری ‌ها ، تغییر تم و شكلك‌ های ویندوز مطابق با میل و سلیقه شما، تغییر صفحات بوت و خوش ‌آمد گویی ویندوز، افزایش سرعت اینترنت از نوع تلفنی و پرسرعت ، بهینه سازی حافظه و توان سیستم در جهت نوع كاری كه با كامپیوترتان انجام می‌دهید و كنترل نوع و تعداد برنامه‌هایی كه با روشن شدن كامپیوتر باز می‌شوند و ...

ذی مکس خان، سرعت کامپیوتر میره بالا

ممنونم از شما دوست خوبم جناب ناخدا عباس به خاطر توضیحات کاملی که ارائه فرمودید . ممکنه بفرمایید حجم این برنامه که لینکش رو گذاشتین چقدر هست ؟

->> Angel <<-

Z MaX نوشته شده توسط:

ممکنه بفرمایید حجم این برنامه که لینکش رو گذاشتین چقدر هست ؟

خوب لينك دانلود رو نگاه ميكردين

12.70 MB

ممنون از شما جناب داسکی . اما من وقتی که این برنامه رو دانلود کردم فقط با اینترنت اکسپلورر دانلود انجام می شد . توی اون هم هیچ نوع اطلاعاتی رو نذاشته بود . حتی درصد میزان دانلود هم نبود . واسه همین منم از ادامه ی دانلود صرف نظر کردم .

->> Angel <<-

با سلام خدمت دوست عزیز
اگه شما با یه مرورگر مانند اپرا این سایت رو باز کنید هیچ مشکلی نداری وراحت می تونید هم حجم رو ببینید و هم میزان دانلود
موفق باشید
فقط Mozilla Firefox رو استفاده كن. براي هر كاري بهترين و سريعترين
مرورگر دنياست. وقتي هم كه دانلود ميكني يا كلمه دانلود رو ميزني ميتوني
روند دانلود رو با كليك روي  tools>> downloads و يا Ctrl+j ببيني.
لینک مرجع