Avaxnet

نسخه کامل: نظر شما چیست ؟ ( بهترین شرکت بازی ساز )
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

حالا که در آستانه ی برگزاری انتخاب بهترین شرکت بازی ساز هستیم ، بد نیست از پیش نقدی بر این شرکت ها داشته باشیم .

دو رقیب اصلی برای کسب عنوان بهترین شرکت بازی ساز عبارتند از :

1 - EA Games

2 - Capcom

قابل ذکر است که نام شرکت Emperor در بین اسامی شرکت کنندگان به چشم می خورد .

اما سوال اینکه شما به کدارم شرکت رای می دهید . همچنین بد نیست بدانید که بر اساس سابقه ی گذشته ی هر شرکت ، آن را مورد بررسی قرار می دهند و فقط مربوط به سال 2007 نیست .

شرکت EA Games / Sports به دلیل تولید زیباترین بازیهای ورزشی از جایگاه ویژه ای برخوردار است . نکته ی دیگری که به کمک این شرکت آمده گرافیک بالا و کیفیت مطلوب بازیهای آن است . بازی FIFA 2007 این شرکت از بهترین بازی های جهانی شناخته شده . همچنین بازی NFC این شرکت به عنوان Top speed و بازی General به عنوان Top Strategy معرفی گشته .

شرکت Capcom  نیز به دلیل تولید بازیهای بسیار جذاب برای کسب رتبه ی اول تلاش می کند . نکته ی جالب اینکه گرافیک بازیهای شرکت Capcom بسیار پایین است و معمولاً تک CD عرضه می کند . در حالی که بازی مانند Call of duty 4 دارای 4 DVD است ( تقریباً 18 CD ) .

بهترین کاندیدا های این شرکت دقیقاً همان بازیهایی هستند که من هیچ وقت ازشون خسته نمی شم :

1 - Resident evil 3 ( خیلی ماهه !!! )

2 - Chaos Legion

به نظر من که حق Dino crsis 2 را خیلی ضایع کردند . از نظر محتوای بازی خیلی از Resident کم نداشت .

البته قابل ذکر است که Resident Evil 3 به عنوان نماینده چند بازی هم ورژن خود شرکت کرده که عبارتند از :

1 - Resident Evil All Versions ( از ورژن 1 تا 3 ) .

2 - Bio hazard 4 ( ادامه ی Resident Evil 3 در گرافیک بالا و سبک بسیار جدیدتر )

( نکته ی جالب اینست که چرا یک بازی ورژن پایین تر سرگروه شده و بازی با گرافیک بایو هازرد 4 زیرگروه قرار گرفته ) .

نظر شما چیست ؟ چه کسی رتیه ی اول می شود ؟

->> Angel <<-

به نظر من شرکت های  Realore و Reflexive و RockStar و البته شرکت SEGA که همه ازش خاطرهای خوش بچگی رو دارند

بالاخره EA GAMES / Sports  توانست جایزه ی برترین شرکت تولید کننده ی بازی های رایانه ای در سال 2007 را به خود اختصاص دهد .

بازی های کاندیدا از این شرکت که موفق به کسب جایزه ی برترین و پر طرفدارترین بازی ها شدند عبارتند از :

1 - Fifa 07

2 - Sims 2 - Last Update

3 - Need for speed Carbon - Last Update

( نکته ی 1 : واقعاً حق Capcom خورده شده ، من هنوزم می گم باید این شرکت اول می شد . نکته ی 2 : چرا بازی Sims در دسته بازی های Sport قرار گرفته ؟ فکر نمی کنید پشت پرده یه خبرایی بوده ؟  ) .

->> ANGEL <<-

فقط شرکت KONAMI با بازی PES 2008

نقل قول :فقط شرکت KONAMI با بازی PES 2008

اين كمپاني يك محصول بحال ديگه هم به اسم WORLD SOCCER WINNING ELEVEN 8 INTERNATIONAL داره.

سلام
به نظر من فعلا ubi soft
هست.چون اکثر بازی های معروف تولید این شرکت بوده
لینک مرجع