Avaxnet

نسخه کامل: پلاگین های Google Desktop Serach
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

سلام. من موتور جستجوی گوگل در کامپیوتر شخصی رو نصب کردم. خیلی دوست داشتم که بتونم پلاگین ها شو رو هم داشته باشم. ولی ایران تحریم شده و اجازه دانلود داده نمیشه. شما نمی دونید چه جوری میشه این محدودیت رو دور زد؟ یا سایتی که که اینا رو در اختیار کاربران ایرانی بذاره؟

حدود 27 تا از پلاگینها در فایل زیر موجود است ، در صورتی که نیاز به پلاگین خاصی داشتید که در انها نبود لطفا نام ان را بنویسید تا برایتان بگذارم

متاسفانه به علت محرومیت کشور عزیزمان ایران در استفاده از بیشتر امکانات موجود در اینترنت ، این مشکلات در پیش روی کاربران ایرانی قرار دارد ، من تا جایی که در توانم باشد سعی میکنم برنامه هایی را که برایتان ضروری است را اپلود نمایم
لطف کنید نام و لینک پلاگینهای مورد نیاز تان را اعلام کنید تا در حد توان در خدمت شما باشم

پیروز باشید
خيلي ممنون آدمين خان. من اول که این درخواست رو نوشتم به خودم گفتم 99٪ راهی وجود نداره.
فقط یک سوال، از اونجا که نتونستم نصب شون کنم، این پوشه های rar رو باید کپی و بعد بذارم توی پوشه برنامه؟ یا این فایل های فشرده رو با همون پوشه مادر "plugins" بذارم؟

این پلاگین ها به چه دردی می خورن؟

ببینید شما کافی است فایل مورد نظر را انزیپ کنید ، در ان تعدادی فایل خواهید دید

این ها همان فایلهایی هستند که شما در صورت موفقیت دانلود از گوگل دریافت میکردید

پسوند فایلهای این پلاگینها  gg.  میباشد . پس اگر gg.  بود که مستقیم استفاده نمایید و اگر فایل زیپ بود بازش کنید و از مجموعه فایلها طبق قوانین مخصوص خود گوگل که معمولا د ر فایل راهنما عنوان شده است ، نصب کنید

پیروز باشید

(حسام خان: این پلاگین ها به چه دردی می خورن؟)
30-40 تا پلاگین هستش که هر کدوم یک خصوصیتی داره و خیلی هم خشکلند.مثلا:
Calendar : یک تقویم دیواری به نوار کنار که توسط برنامه قبلا درست شده اضافه میشه
Linux_News : برای گرفتن آخرین تازه های لینوکس
marinafm4 : گوش دادن به رادیویی مارینا FM
timezone : برای دیدن ساعت هر کجای دنیا حتی ایران یا افغانستان و ...( با ساعت های زیبای دیواری در نوار کناره جستجوی گوگل)
و چندین پلایگین دیگه که هر کدوم یک کاری انجام میده. حتما باید ببینی شون

(آدمین خان گل: شما کافی است فایل مورد نظر را انزیپ کنی....)
مرسی، متوجه شدم. فقط یک توضیح کامل برای دوستای دیگرمون در سایت:
این 27 تا پلاگین های که آدمین خان به صورت ZIP (و اگر WinRAR رو نصب کرده اید بصورت فایل RAR ) گذاشتند رو باید دانه دانه بیرون بکشید (extract) . اول باید 27 تا پوشه باز کنید و هر کدوم از پلاگین ها رو رو تو یکی شون بیرون بریزید. بعد برین توی اون پوشه های که اونا رو ریختید و روی فایلی که یک آیکون چرخ و فلکیه کلیک کنید تا بتونید خاصیت اون پلاگین رو ببینید.
شاید بپرسید که چرا این پلاگین ها رو یک جا نریزیم؟ دردسرشَم کمتره! این کار شدنی نیست چون این پلاگین ها فایل های دارند که در پلاگین های دیگه هم همین اسم رو دارند. پس وقتی میخواین که پلاگین ها رو در یکجا بیرون بکشید کامپیوتر از شما میپرسه که آیا میخواین که با فایل هم نام جابجاش کنید؟ و شما هم مجبورید بله رو بزنید. در نتیجه فایل های پلاگین های مختلف برنامه قاطی پاتی میشه (که در اصل پاک میشه) و حتی یک کدوم از پلاگین ها هم کار نخواهد کرد.
برای در دسترس داشتن این پلاگین ها که هی هر دفعه این 27 تا پوشه رو باز نکنید، به فایل gadget ( که آیکونش هم شبیه چرخ و فلکه) در هر کدام از پوشه ها برین و یک میانبر (shortcut) بدید. بعد همه میانبر ها رو در یک پوشه روی دسکتاپ تون بذارید.
موفق باشید
قال توجه دوستانی که نام Google Desktop Serach  رو تازه شنیده اند.
بیشتر  ما برای  پیدا کردن فایل ها در ویندوز از Search خود ویندوز استفاده می کنیم.  ولی مواقعی پیش اومده که  اون آیتم مورد نظرتون رو نتونستید  پیدا کنید. چون  موتور جستجوی ویندوز خیلی خیلی ضعیفه.  ولی  همین جور که همه  ما میدونیم  گوگل  استاد  جستجوست. این شرکت این موتور جستجو رو برای ویندوز درست کرد. این موتور چنان سریعه که مثلا وقتی بدنبال فایلی به اسم sarzamin در کامپیوترتون هستید، شما همین جور که دارید حروف این کلمه رو تایپ می کنید نتایج جستجو هم ظاهر می شوند. مثلا تا شما sa رو بنویسد تمام فایل های که با sa شروع می شوند رو نشون میده. حالا شما فکر کنید که چقدر این موتور جستجوش سریعه !!
این برنامه برای اولین بار که نصب میشه شروع به گذاشتن تمام اقلام کامپیوترتان در فهرست خودش می کنه یا همون indexing . این عمل نیاز به دو یا سه ساعت ،بستگی به حجم داده های کامپیوتر، نیاز داره تا کار فهرست گذاری رو تموم کنه. پس وقتی که برنامه رو نصب کردید مانیتور رو خاموش کنید و بعد دو یا سه ساعتی کامپیوتر تون رو آزاد بذارید تا سریع تر تمومش کنه. و بعد از اتمام indexing برنامه به طور خودکار هر چیزی که به کامپیوتر اضافه میشه رو در فهرست میذاره.

زند باد آواکس نت

لینک مرجع