کانتر
وارد کردن رمزهای اين بازی، در محيط بازی کليد ~ را فشار دهيد تا رمزگير ظاهر شود، سپس عبارت sv_cheats 1 را درون آن تایپ کنيد. بازی رو دوباره شروع کنيد. در محيط بازی دوباره ~ را بزنيد سپس يکی از رمزهای زير را تایپ کنيد
رمزبازی
نتیجه
god
حالت نسوز
fly
حالت پرواز
noclip
حالت عبور از در و ديوار
notarget
حالتی که دشمنان شما را نمیبينند
impulse 101
به شما تعدادی اسلحه میدهد
number
تنظيم کردن جاذبهی زمين
bot_kill
از بين بردن همهی Botها
bot_stop 1
بیحرکت کردن همهی Botها
bot_stop 0
بيرون آمدن Botها از حالت بیحرکتی
پس چرا براي من اينا كار نميكنه
این کدها برای کانتر قدیمی هست برای کانتر جدیدی عمل نمیکنه
براي سپاس تنها از كليد تشكر استفاده كنيد
آبجی پیر شدی از دست ما که انقدر اشتباه میکنیم حالا خودت با اون همه مشکلاتی که داری ببخش بذار ما هم نشیم مشکل برات
زندگی کوتاه است زندگی؛ در همان کوتاهی زیباست در همان کوتاهی است که من باید انسان باشم که تو، باید انسان باشی او انسان باشد و ایشان انسان باشند! کودکی کوتاه است نو جوانی کوتاه وقت کوتاه است برخیز برخیز و انسان باش! دست بردار از آن همهمه وهم انگیز باز کن چشم باز کن گوش ببین! مادران در راه اند خواهران در راه همسران منتظرند شوهران دل نگران زندگی کوتاه است راه پر پیچ دست بردار از این نغمه بیخبری پندار مکن کز همه سر تری ماه میبیند! این همه مقدمه بود که بگم از رمز کانتر فقط god رو

میدونم

god حالت نسوز fly حالت پرواز

جوب نمیده
در اصل این رمز ها را همه جا میتوانید پیدا کنید ولی من چنتا رمز تست شده دارم اگه اینو 5 بار بزنی تبلیغ کنار صفحه میاد impulse 99 این برای دقت نشونه گیری است gl_zmax 100 و gl_ztrik 100 اینارو پشت سر هم بزن نشونه گیر کوچک میشه +duck cl_lw 0 cl_lw 1 duck- از چپ به راسته