Avaxnet

نسخه کامل: .:: انتقاد ::.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
به نظر من  حجم آواتار ها واقعا کم است . من دیروز نتوانستم به هیچ وجه یک آواتار بسازم که 8 کیلو بایت باشد . لطفا افزایش دهید .
شما آواتار را از طريق پيام خصوصى برايم بفرستيد ، سعى ميكنم حجمش را برايتان درست كنم
تمام تلاش من این است که سرعت لود انجمن بیشتر شود و بابت این موضوع هزینه بسیار سنگین را متقبل شده ام
هنوز بیش از 80 درصد از یوزرهای ایران از خطوط دایال اپ استفاده میکنند
طبیعی است که وقتی شما اواتار سنگین انتخاب میکنید و در یک صفحه مثلا 6 ارسال داشته باشید ، یوزر مجبور است چند برابر زمان لود کل صفحه صبر کنید تا اواتار شما لود شود !!

اواتار زیبا است ولی در انجمنی که لود شود
پس لطفا از حد اکثر هم سعی کنید استفاده نکنید ،
چون بزودی حجم به 5 کیلو بایت هم ممکن است کاهش یابد
تمام تلاش رو اپتیمایز کویریهای مای بی بی و سرور اختصاصی  و .......  فدای  چند اواتار زیبا و خوشرنگ نخواهد شد چون زمانی که یوزر از لود کند صفحه خسته شود ، رها میکند اینجا را و  دیگر توفیق مشاهده اواتار زیبای شما را نخواهد داشت

پیروز باشید
بله و متوجه هستم . من در انجمن خودم حجم را 50 کلیوبایت گذاشتم ولی خود کاربرها از 20 کیلوبایت بیشتر نگذاشتند . من خودم دایل آپ دارم . به هر حال ممنون از پاسخگویی شما
سیاست نگهداری سایت ها متفاوت است
هدف دیدن مطالب انجمن توسط دیگران است و طبیعی است که برای رسیدن به هدف بایستی تلاش کرد

پیروز باشید
لینک مرجع