Avaxnet

نسخه کامل: اگه دختر خوب بود...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
اگه دختر خوب بود الان این همه دختر دم بخت و بی شوهر که رو دست پدر و مادراشون باد کردن نداشتیم
اگه دختر خوب بود الان همه پسرا ازدواج کرده بودن
اگه دختر خوب بود الان اینقدر در جامعه شاهد طلاق زن و شوهرای جوان نبودیم
اگه دختر خوب  بود همه پسرا به جای اینکه یه بار ازدواج کنن 4 بار ازدواج می کردن
اگه دختر خوب بود الان اینقدر دختر بی کار نداشتیم که از بی کاری به درس  و کنکور و دانشگاه  پناه ببرن تا شاید توی محیط دانشگاه بتونن عشق خودشون رو پیدا کنن
و درنهایت اگه دختر خوب بود لااقل هر پسری برای یک بار هم که شده هوس میکرد دست به ازدواج بزنه و دختری رو به عنوان همسر اینده بپذیره که البته میکروب پرست ها از این قاعده مستثنی هستن !!! 

فرشاد جان از فونت كوچكتري براي نوشته هات استفاده كن تا خوندنش راحت تر باشه !
ممنون از توجهت
Sama
اگه
پسر خوب بود الان این همه دختر دم بخت نداشتیم
اگه پسر خوب بود الان همه ی دختر ها ازدواج کرده بودن
اگه پسر خوب بودالان اینقدر تقاضای طلاق نداشتیم
اگه پسر خوب بود دخترا از ازدواج مجدد همسرشون نگران نبودند
اگه پسر خوب بود الان این همه لات و لوت نداشتیم
اگه پسر خوب بود حجاب نداشتیم
اگه پسر خوب بود...
بازم بگم
اگه پسر خوب بود... بی خیال اصلا چنین چیزی ممکن نیست که پسر خوب باشه
فرشاد جان اگه مطلبت فقط جنبه ی طنز و شوخی داشته باشه خوبه ولی در غیر اینصورت اینطورا هم نیست.تو جامعه خوب و بد داریم چه دختر چه پسر،ولی از نظر من از این مطلب ها استفاده نکنی بهتره چون ممکنه خداینکرده باعث کدورت بشه،ما اینجا همه دوست هستیم و باید با هم مهربون باشیم
تشویق MR.DAVID !!!!!!!!!!!!!!!
منم با نظرت کاملا موافقم!!
منم با دیوید خان!!!!!!!!!!!!! موافقم
خدا رو شکر همه میدونیم که تو جوامع بشری همه جور آدم از همه نوعش داریم (خوب، بد، پست، پست تر از حیوون و...) و خدا رو شکر که تو اواکس بیشتر!! بچه ها از نوع عالیش هستن پس بهتره از این نوع بحثهای جنجال برانگیز دوری بشه تا دعوا هم نشه تا بهتر بتونیم با در کنار هم بودن از این جو دوستانه و صمیمی استفاده کنیم.

زیادی حرفیدم ببخشید

موفق باشید
منم باMR.DAVID موافقم ولی این داداش فرشاد همش از این جور تاپیک ها میذاره حرصمو درآورده خوب
ملیکا جونم هرس نخور پسته بخور!!!!!!!!!!!! (هرس نه حرص عزیزم)
ایول صحرا جان،خیلی خوب حرف میزنی،کلی استفاده کردیم.
ملیکا جان منم اولا زیاد از این تاپیکا میزدم ولی رفته رفته بیشتر با این محیط آشنا شدم دیدم دخترای اینجا انصافا با جاهای دیگه فرق دارن و این حرفا در شان و منزلتشون نیست

كلا امروز داش فرشاد زد دختر شده....

(Wednesday 06 April 2011 15:31 )Mr.David نوشته شده توسط:
ایول صحرا جان،خیلی خوب حرف میزنی،کلی استفاده کردیم.
ملیکا جان منم اولا زیاد از این تاپیکا میزدم ولی رفته رفته بیشتر با این محیط آشنا شدم دیدم دخترای اینجا انصافا با جاهای دیگه فرق دارن و این حرفا در شان و منزلتشون نیست

خواهش میشه!!!!!! شرمنده می فرمایید

نمیدونم اینجا چه بار مغناطیسی ای داره که وقتی نمیام (5شنبه ها و جمعه ها) دلم بدجور براش لک میزنه

قبل از اینکه عضو بشمم از الهام0  جدیدترین اخبار اینجا رو میگرفتم0 0

زینب جونم ضد!!! دختر منظورت بود دیگه!!!!!!!!!!!! (بخدا شوخیه ازم ناراحت نشیداااااااااااااااااااااا)
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع