بنده حدود 6ماه پیش درخواست کارت سوخت موتور سیکلت به شماره ( 9771_شیراز 63 ) نموده ام اما تاکنون خبری از کارت سوخت به دست من نرسیده و از طریق سایت پیگیری کارت سوخت موتور نیز پیگیری نموده ام اما پیغام می دهد که چنین اطلاعاتی در سیستم موجود نمی باشد همچنین بنده از طریق10+ پلیس نیز پیگیری نموده ام اما جوابی به من نداده اند تکلیف من چیست خواهش میکنم کمکم کنید
حدود 3ماه است که تقاضاکردم ولی هنوز هیچ خبری نشده شماره رسید پلیس+10=====0674200807270048میباشدجهت موترسیکلت
با سلام حدود شش ماه پیش ثبت نام موتور سیکلت توسط شرکتی که از آن موتور خریداری کردم برای کارت سوخت انجام شده ولی هر بار می گویند هنوز کارت شما نیامده شماره پلاک من 9917 ایران 18 می باشد همکاری کنید ممنون
آيا با تعويض پلاك موتور كارت سوخت بصورت خودكار ارسال مي گردد يا بايد آنرا ثبت كرد
با سلام: آقا اداره پست کارت سوخت یه نفر دیگه ای را تحویل منزل ما داده حالا باید چکار کنم؟
بنده حدود 6ماه پیش يك دستگاه موتور سیکلت به شماره ( 618_78591) نموده ام اما تاکنون خبری از کارت سوخت به دست من نرسیده و از طریق سایت پیگیری کارت سوخت موتور نیز پیگیری نموده ام اما پیغام می دهد که چنین اطلاعاتی در سیستم موجود نمی باشدتكليف چيست.
کارت سوخت موتور به شماره پلاک 394-85147 به دستم نرسیده است
با سلام كارت سوخت المثني وانت نيسان با شماره پلاك 29816ع27 به چه مرحله اي رسيد
سلام من 1 ماه پيش براي دريافت كارت سوخت موتورم اقدام كردم كه قبلا گم شده بود وموتورم رو ازم دزديدن از پليس + 10 بهم زنگ زدن كه چون اعلام سرقت كرديد جلو كارتتون بسته شده و صادر نميشه ميخوام بدونم كه ايا اين حرف صحت داره يعني قانونيه .شماره موتورم هم 77192 319 هستش ممنون. اين ادرسي هم كه براي پيگيري گذاشتيد باز نميشه