دوستان هر گونه سوال و مشکلی در زمینه هک , کاستومایز , فلش , نصب پچ و کار با نرم افزار های مربوطه ( se tools , xs , far manager ,..) دارند فقط در این تاپیک مطرح کنند تا از شلوغی و انحراف تاپیک های آموزشی جلوگیری بشه.
با تشکر
لطفا نحوه فلش کردن P990 را بطور دقیق توضیح دهید
لطفا لینک های دانلود ها را مستقیم بدهید
HHBN_HHBN نوشته شده توسط:لطفا نحوه فلش کردن P990 را بطور دقیق توضیح دهید
لطفا لینک های دانلود ها را مستقیم بدهید
فکر میکنم با ورژن جدید x++ بشه فلش کرد ولی راحت ترین و امنترین راه آپدیت گوشیه.
سلام.
فایل fs و main را برای k550 می خواستم ممنون.
سلام به دوستان عزیز .
راستش خیلی دنبال برنامه ی Setool2lite گشتم . لینک دانلود سالم ازش ندیدم . اکثر لینک ها تا به 20 MG دانلود می رسن ( از 25 MG ) دانلود رو قطع می کنند .
اگه کسی از دوستان لینک قابل DL داره ، لطفاً بذاره .
->> Angel <<-
منم حمید رضا نوکرت داداش
ممنون از سایت خوبت میخواستم داداش برا دبلیو دویست اگه درایور صدا بذاری خیلی نوکرت میشم
ممنون
همیشه سالم وپیروز ودر حال پیشرفت باشی
سلام دوستان واستادان
من k750i ریجستر اصلی دارم که اون رو دادم بیرون برام تقویت صدا و دوربین کردن وهمینطور سه چهار ماهی بود که خوب کار میکرد که کم کم گوشی هنگ کرد وقاطی کرد تاالان که دیگه وقتی روشن میکنی سه تا دکمه*و0و# بیشتر کار نمیکنه وباید باطری رو جدا کنی تا خاموش بشه.
بعد من به فکر فلاش کردنش افتادم و با برنامهsetool2lite108 و فایل هایK750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49 و K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49 و K750i_CDA102337_6_EMEA_6 فلاش کردم که گوشی هم بعد فلاش روشن شد و بالا هم آمد ولی مشکلش حل نشد.
در ضمن هیچ اتفاق خاصی هم برای گوشی پیش نیمده.
از دوستان و استادان خواشمندم کمکم کنید در ضمن من مبتدی هستم.
ممنون.

سلام گوشی من w810iسریل چنجه .!!.!!.!!با توضیحاتی که شما دادید من که جرعت نکردم (تقویت صدا) را انجام دهم!لطفا دقیقتر توضیح دهید. (بیشتر تصویری )
lotfan ravesh restore kardan seryal W810i ra begid va filesham gharar badid kheyli mamnoon !!!!!!!!!!!zaroorye
لطفا آمو زش فارسي كردن سوني اريكسونw850iرابه من بدهيد