مرلین جادوگر:
ابتدا مطمئن شوید پالت لایه ها دیده می شود .(در صورت عدم وجود از منوی windows گزینه layers را انتخاب کنید.) سپس دکمه Alt را پایین نگه دارید و در همان حالت روی پیکان گوشه سمت راست و بالای پنجره layers کلیک کرده و بدون رها کردن دکمه Alt گزینه palette option را انتخاب کنید تا مرلین جادوگر ظاهر شود .(این قابلیت در photoshop 7 به بالا وجود دارد.)
یک ترفند بسیار زیبا : دکمه Ctrl را پایین نگه داشته و از منوی help گزینه About Photoshop را انتخاب کنید.
ابتدا ابزار Text را انتخاب کنید سپس روی دکمه “Toggle character and paragraph palettes” که در سمت راست نوار ابزار مربوط به text قرار دارد کلیک کنید . در پنجره ظاهر شده در کادر font به طور نمونه Verdana را تایپ کنید. سپس یکی از کلمات Christopher و یا Anthony را تایپ کنید و توجهی به صدای بیپ نداشته باشید.( برای تایپ یکی از این کلمات بعد از نام فونت از space استفاده نکنید.)
اکنون مجددا روی دکمه Toggle character and paragraph palettes کلیک کنید . این کادر بسته شده و کادر جدیدی با 3 سگ و توضیحات راجع به آنها ظاهر می شود.
سلام
کسی با نرم افزار پریمیر کار کرده ؟
آمئزش کامل و حرفه ای رو می خوام جایی سراغ ندارین ؟
Adobe Premier
سلام
یکی درمورد primier سوال کرده بود
من کار کردم و بلدم
اما نمیدونم چه جوری باید راهنمایتون کنم
این emilam
ghoroob_talaey@yahoo.com
سلام ممنون از توجهتون
می تونین براشون پیام خصوصی بدین
hiva_21 نوشته شده توسط:سلام یکی درمورد primier سوال کرده بود من کار کردم و بلدم اما نمیدونم چه جوری باید راهنمایتون کنم این emilam ghoroob_talaey@yahoo.com
دوست من
اگه امكان داره
فايل آموزشش رو كامل
يه فايل doc يا Pdf يا هر چيزه ديگه
تو 3 قالب مقدماتي
متوسط
و حرفه اي
بزاري كه دانلود كنيم
و اين كه شما تا چه حد باهاش كار كردي ؟
موفق باشي
این ترفند ها که گفتین به چه دردی میخوره
حتما به یه دردی می خوره که گذاشتن دیگه؟