سلام من اين تاپيك رو زدم تا بچه هاي world of warcraft با هم آشنا بشن و هركي سوالي داشت من جوابش رو ميدم
لطفا در اين تاپيك به جز world of warcraft در مورد چيز ديگري صحبت نكنيد
اسم معروف ترين با زيكن اين بازي KUNGEN هست كه RACE WRRIOR بازي ميكنه
اين بازي در اوايل فقط تا LVL 60 ميشود بازي كني اما با اومدن PACH WORLD OF WARCRAFT به اسم
WORLD OF WARCRAFT BURNING CRUSADE امكان رفتن تا LVL 70 رو به شما ميدهد و دوتاRACE اضافه شد تا حدود 6 ماه ديگه PACH
جديدي به اسم WORLD OF WARCRAFT WARTH OF THE LICH KING مياد كه امكان رفتن تا LVL 80 رو به شما ميدهد و يك RACE به آن اضافه ميشود
در صورتي ميشه اين RACE رو انتخاب كني كه يه HERO LVL 70 داشته باشي و بديش و يه HERO جديد اما LVL 1 بگيري
من خودم سه تا HERO 70 دارم PALADI , WARRIOR , SHMAN
سلام من تازه این گیم رو خریدم و دو دی وی دی هستش اما من فقط تونستم یکیشو نصب کنم
ورژن 1.5.0 سال 2005 رو که با کرک wddg کار میکنه
اما وقتی پچ حاوی (blood elf) رو که تو دی وی دی دوم هست رو نصب میکنم دیگه wddg کار نمیکنه گیم نصب میشه اما تو ورودیش یوزر و پسورد رو قبول نمیکنه
حالا نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟
بزرگترین سرور World Of Warcraft ایران توسط شرکت Blizzard راه اندازی شد
سلام با تشکر از سایت خوبی که دارین من یه سوالب دارم
من بازی world of ware craft :wrath of the lich king رو بصورت دی وی دی خریدم اما نمیدونم چطوری نصبش کنم اخه هیچ فایل نصبی نراره تو صفحه ی auto run هم یه لیسته که اولش گفته که buy nurning crusade online
اگه هر چه سریع تر جواب بدین ممنون میشم
salam azizan midonestid ke behtarin servere 3.1.3 iran run shode be zody ham mishe 3.2.2 ta dir nashode berid bazi konid man ke kheyli hal mikonam on ja . Felan BYe
ویرایش توسط Mr.Sajad
سلام دوست عزیز لطفاً به قوانین سایت احترام بذارید و فارسی تایپ کنید
سلام عزیزان میدونستید که بهترین سرور 3.1.3 ایران run شده به زودی هم میشه تا دیر نشده برید بازی کنید من که خیلی حال می کنم اون جا. فعلاً بای
salam aziz are man onja bazi mikonam kheyli khafane hameye incash mesle blizzarde. hata bosaye naxxe 10 manam sakhte chon mesle blizzarde