Avaxnet

نسخه کامل: دانلود یک حرکت بسیار زشت از شیث رضایی ( جنجالی )
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

آخرین بازی ای که شیث رضایی برای پرسپولیس توی فصل جاری توپ زد برمیگرده به بازی با استقلال اهواز که توو اون بازی پرسپولیسه قهرمان بازی رو 4 - 1 به اهوازی ها واگذار کرد !!! بعد از این بازی شیث رضایی رو به بهانه ی شوخی توی هواپیمای سفر شیراز که همتون از قضیه با خبر هستید...از پرسپولیس تا آخر فصل اخراج کردند !!! بعد از اخراج شیث با حبیب کاشانی مدیر عامل پرسپولیس مصاحبه کردند و بهش گفتند دلیله اخراج شیث از تیم چی بود ؟ کاشانی هم گفت به دلیل قضیه ی هواپیمای شیراز و البته بعضی بی انضباطی ها شیث رو کنار گذاشتیم !!! 23 ولی شما که این تاپیک رو تا اینجا دنبال کردید حقیقتا دوست دارید بدونید شیث چه بی انضباطی هایی کرده ؟؟؟!!! یک نمونه از بی انضباطی های شیث رو براتون میزارم تا دانلود کنید !!! من خودم برای اولین بار این فیلم رو دیدم از شما چه پنهون...از خنده ترکیدم 11 ولی کمی بعد با خودم گفتم اخراج هم برای شیث کم بود !!! ایکاش نصفه قراردادشو ازش کم میکردن !!! دانلود کنید و ببینید موضوع رو !!!!؟؟؟

لینک دانلود :

لینک دانلود خراب شده است .

بنده خدا حالا یه کاری کرد

همه که پاک نیستند که

فيلتـــــــــــــــره كه !
منم نديدم
فيلتره!!!
آخي ...

يعني هيشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــكي فيلتر شكن نداره !!!!
eeeeeee آبجي به پاكي ما شـــــــــــــــــــك داري !

ما خودمونم فيلتريم ! 4

خودت فيلتر شكني نه ما !
جانداران و حیوانات گونه های مختلفی دارند ، اما سالهاست دانشمندان عاجز از کشف گونه ای از حیوانات دوپای مستطیل سبزند !!!
.
.
.
53
لینک مرجع