لطفا از این بعد اگر سوالی دارید در همین تاپیک مطرح کنید و از طرح ان در پیغام خصوصی خودداری کنید
در نظر داشته باشید که سوال یا طرح شما ممکن است برای دیگران هم وجود داشته باشد یا قبلا مطرح شده است
با احترام به توجه و دقت نظر شما نسبت به مسائل انجمن ولی لطفا در نظر بگیرید که صحیح نیست برای هر فرد به صورت جداگانه پاسخی ارسال شود
ضمنا قبل از طرح اشکال حتما همه ارسالهای این تاپیک را مطالعه کنید یا حداقل از امکان " جستحو در این موضوع " استفاده کنید و اگر برای مشکل پیش امده برای شما راه کاری ارائه نشده بود ، سپس اقدام به طرح مشکل کنید
99 درصد ار مشکلات عمومی هستند و طبعا پس از مدتی همین تاپیک میتواند راهکار جامعی برای اکثر مشکلات پیش امده برای کاربران را در خود داشته باشد
سلام.من نمیتونم تو قسمت فیلم وکلیپ موضوع جدید بزارم وقتی داخل میشم میگه کد را وارد کنید الان چیکار کنم؟
(Saturday 28 May 2011 00:01 )فرشاد شاه نوشته شده توسط:
سلام.من نمیتونم تو قسمت فیلم وکلیپ موضوع جدید بزارم وقتی داخل میشم میگه کد را وارد کنید الان چیکار کنم؟
اگر منظورتان بخش "فیلم و سینما" است که این بخش محدودیتی ندارد به جز ارسال پاسخ به تاپیکهای بسته شده
راهنمائی های مطرح شده در این
نیز میتواند مفید باشد
در برخی بخش ها مانند موسیقی چون کاربران بی اطلاع هستند از قوانین جاری حاکم بر فضای سایبر کشور ، اقدام به ارسال مطالبی در مورد خواننده هایی میکنند که در چند ماه گذشته باعث دریافت تذکر های متعدد از " کمیته تعیین مصادیق سایت های اینترنتی " شده است
به همین دلیل در این بخش فقط برای مدیران امکان ارسال تاپیک جدید مقدور است چون انها قوانین جاری و جاکم بر اینترنت را به درستی میدانند و رعایت میکنند
البته امکان پاسخ به تاپیکها در ان بخش برای همه کاربران مقدور است که امیدوارم کاربران گرامی رعایت قوانین جاری را بفرمایند
بزودی در انتهای صفحات انجمن مجموعه قوانین و محدودیت ها به شکل جدولی موسوم به (permision box) قرار خواهم داد که هر کاربر در هر بخش بتواند قابلیت های کاربری خودش را ببیند
سلام تالار گفتگوی آن لاین ندارید?
(Saturday 28 May 2011 17:50 )jimbo20 نوشته شده توسط:
سلام تالار گفتگوی آن لاین ندارید?
بله این بخش در سایت وجود دارد اما به دلایل خاصی فقط برای مدیران
و ناظمها قابل دسترسی است . موفق باشید
سلام
مشکلی که دارم اینه که نمیتونم پیام خصوصی بدم به این صورت که اصلا صفحه تایپ متن برام نیست مثل قسمت ادیت ارسالهام . اخه اونو هم ندارم
(Monday 30 May 2011 01:27 )asha.atash نوشته شده توسط:
سلام
مشکلی که دارم اینه که نمیتونم پیام خصوصی بدم به این صورت که اصلا صفحه تایپ متن برام نیست مثل قسمت ادیت ارسالهام . اخه اونو هم ندارم
سوال شما از چند قسمت تشکیل شده که پاسخ ان را در زیر به صورت مجزا میتوانید ببینید
محدودیتی برای ارسال پیغام خصوصی در بیشتر مواقع وجود دارد ، به این شکل که حداقل تعداد ارسال خاصی مورد نیاز است تا امکان ارسال پیغام خصوصی برقرار باشد
این تعداد بسته به شرایط تغییر میکند و برخی اوقات این محدودیت کلا برداشته میشود ( از 2 تا 50 ارسال )
کاربرانی که بالای 50 ارسال داشته باشند شامل این محدودیت های متغییر نمیشوند و امکان ارسال پیغام خصوصی برایشان همیشه فعال است
با توجه به تعداد ارسال شما که بالای 50 عدد است نباید مشکلی داشته باشید و اگر هنوز برای ارسال پیغام خصوصی مشکل دارید به احتمال زیاد شخص مخاطب " امکان دریافت پیغام خصوصی از دیگر اعضا " را غیر فعال کرده است و شما نمیتوانید به ایشان پیغام بفرستید
اگر با دریافت این راهنمائی ها هنوز مشکل دارید ، همین جا اعلام کنید تا بررسی کنم
ویرایش ارسالهای هر کاربر تا 24 ساعت بعد از زمان ارسال امکان پذیر است و بعد از سپری شدن ان مدت اگر نیازی ضروری به ویرایش بود میتوانید از طریق " کلید گزارش " که در زیر هر ارسال وجود دارد ، تغییر مورد نظر ان ارسال خاص را در قسمت "توضیحات گزارش " درخواست کنید تا مدیران برای شما انجام دهند
با تشکر از جناب زارع
مشکل من به شکلیه که اصلا قسمتی برای تایپ متن پیغام ندارم و میرایش ارسالهام هم حتی دقایقی بعد از ارسال هم وجود ندارد اون هم مثل مشکل قبلی قسمتی که متن ارسالی قرار میگیره برای ویرایش وجود نداره
و در هردو فقط عنوان و شکلک هارو دارم فقط همین!
(Monday 30 May 2011 17:10 )asha.atash نوشته شده توسط:
با تشکر از جناب زارع
مشکل من به شکلیه که اصلا قسمتی برای تایپ متن پیغام ندارم و میرایش ارسالهام هم حتی دقایقی بعد از ارسال هم وجود ندارد اون هم مثل مشکل قبلی قسمتی که متن ارسالی قرار میگیره برای ویرایش وجود نداره
و در هردو فقط عنوان و شکلک هارو دارم فقط همین!
طبق این اطلاعات در واقع ادیتور برای شما لود نمی شود و تنها دلیل ان هم تنظیمات مرورگر شما است که ممکن است انتی ویروس شما این تنظیمات را بر روی مرورگر تغییر داده باشد
ضمنا شما از بسیاری از امکانات دیگر نیز نمیتوانید استفاده کنید چون مروگر شما امکان بارگزاری جاوا اسکریپت را مسدود کرده و هر کجا از جاوا اسکریپت استفاده شده باشد دسترسی ان برای شما ممکن نیست
تصور من این است که فقط میتوانید از قسمت پاسخ سریع برای ارسال در همین تاپیک استفاده کنید
در حال حاضر عموما 80 درصد از سایت ها از کدهای جاوااسکریپت استفاده میکنند
سعی کنید از مرورگر دیگری استفاده کنید
(Monday 30 May 2011 18:42 )AMIN-82 نوشته شده توسط:
سلام--با تشکر از ایجاد چنین تاپیکی
چرا در بعضی مناطق و سیستم ها--با مرورگر فایرفاکس نمیشود -چیزی نوشت اما با مرور گر تشریح خود ویندوز می شود.مثلا در اواکس نوشتن موضوع(متن او محتوای ایجاد تاپیک)--و پیام خصوصی--اصلا با فایر فاکس نمیشود..و لی پاسخ میشود --اما نوشتن پاسخ با امکانات ویریش پیشرفته نمیشود.
اما همانطور که گفتم با اکسپلور خود ویندوز همه کاری --میتوان کرد.
با تشکر
مرورگر های مختلف برای استفاده از این سایت با تفاوت هم ندارند
مشکلی که شما به صورت کلی مطرح کردید دقیقا همان مسدود شدن امکان اجرای کدهای جاوا اسکریپت در مرورگر مورد استفاده تان هست
فایر فاکس برای اینجا نه تنها مشکلی ندارد بلکه بهترین حالت کارکرد و نمایش بهتر سایت بر روی مرورگر فایر فاکس تنظیم شده است
راه حل : از کنترل پنل ویندوز ، فایر فاکس را حذف کنید و اخرین نسخه ان را دوباره نصب کنید