برخی از زنان و دختران ایرانی تشکیل شده اند از :
1-پوست و استخوان 40 کیلو
2- لوازم آرایش یک من
3- ناز 60 لیتر
4- قر 50 دور در دقیقه
5- زبان 14 متر
6- عقل یک ذره !!
نازنین جان ما تو آواکس دختر ضد فمینیستی نداشتیم ها!!(نسترن جان کجایی که یادت به خیر!)
ولی من یه سوال دارم :به نظر شما چرا واحد اندازه گیری "ناز" ،"لیتر " هست؟؟!!!!
هر کسی جواب درست بده 0.5 نمره می گیره!!
من با دخترا نمي جنگم . دعوا هم ندارم . حالا هرچي ميخان داشته باشن يا نداشته باشن يا يه ذره داشته باشن 
Ghazal نوشته شده توسط:نازنین جان ما تو آواکس دختر ضد فمینیستی نداشتیم ها!!(نسترن جان کجایی که یادت به خیر!)
ولی من یه سوال دارم :به نظر شما چرا واحد اندازه گیری "ناز" ،"لیتر " هست؟؟!!!!
هر کسی جواب درست بده 0.5 نمره می گیره!!
Ghazal جان جریان میدونی چی هست ! هر وقت کسی ناز میکرده قطره قطره ازش میچکیده بعدش وقتی میخواستن ببینن طرف چقدر ناز داشته یک سطل میگذاشتن تا نازش بچکه و جمع بشه اولش میخواستن با واحد سیسی حسابش کنن دیدن خیلی زیاد هست ارقام نجومی میشن ! بعدش تبدیلش کردن به لیتر .. البته دانشمندان و علما و اهل فن بر این اقدام هستن که واحدش رو به گالن تغییر بدن !!!!
منتظر نمره هستم

بهتره از ابر واحدها استفاده بشه . اما من فکر کنم اگه ناز خانم ها رو ( به خصوص بعضی ها !! ) ، نسبت به عدد آووگادرو بسنجیم ، راحت تر به جواب برسیم .
مثلاً در مورد همون بعضی ها ، این مقدار برابر میشه با :
X * 6/022 * 10 ^ 23
که X خودش یه عدد در حد آووگادرو هست و این سیر تا بینهایت ادامه داره .
نتیجه :
ناز خانم ها شامل دنباله ی تصاعد عددی هست که به بینهایت میل می کنه و اولین جمله ی آن ( کوچکترین جمله !!!!!!! ) همون عدد آووگادرو هست و آخرش رو ..... والله اعلم !!
->> Angel <<-
حالا با اين همه ناز كه Z Max زحمت محاسبه دقيقش رو كشيد. كيه كه بخواد نازشون رو بخره
به نظر من چون خوده دخترا نازو درست كردن خودشون هم به اين سئوال جواب بدن
شايد هم موقعي كه نازو اختراع كردن واحده ديگه اي دمه دستشون نبوده !!
آقا حسام شما ناراحت اون موضوع نباش . آرزو که بر دختران عیب نیست . خدا امید و آرزو رو در ازای همه چیزایی که بهشون نداده ، بخشید بهشون .
می گن دخترا ناز می کنن و بعضی ها هم نازشون رو می خرن !!!!!!!!!
شماهر وقت از این چیزا شنیدی ، به این جمله فکر کن : " عاقلان دانند
اگه از خانم ها کسی از حرفام ناراحت شد من پیشاپیش معذرت می خوام . می تونه نازشو بفروشه !!! ( عاقلان دانند )
->> Angel <<-