دوستان بنده تازه عضو این سایت زیبا شده ام.
هر چی که گشتم نتونستم یه تاپیک برای معرفی خودم پیدا کنم و این بود که این تاپیک رو زدم تا دوستان عزیزی که میان و تازه عضو می شوند بتونند خودشون رو معرفی کنند. (روز . ماه تولدتون رو هم حتما بگین
موفق باشید.
من حسین هستم 19 سال سن دارم رشته ی کامپیوتر خوندم و خراسان رضوی زندگی می کنیم.
سلام Hossein.Libera
تایپیک خیلی خوبی ایجاد کردین.
امیدوارم همه اینجا بیان
کسانی که دوست داشتن خودشون رو معرفی کنن: اسم فامیل/ سن/ استان شهر/ مدرک تحصیلی/ در حال تحصیل... /شغل و هرچیز دیگه ای که دوست داشتن.
روز و ماه تولدتون رو هم حتما بگین

البته هرکی هرچقدر که دوست داره، از خودش بگه
Single نوشته شده توسط:سلام Hossein.Libera تایپیک خیلی خوبی ایجاد کردین. امیدوارم همه اینجا بیان کسانی که دوست داشتن خودشون رو معرفی کنن: اسم فامیل/ سن/ استان شهر/ مدرک تحصیلی/ در حال تحصیل... /شغل و هرچیز دیگه ای که دوست داشتن. البته هرکی هرچقدر که دوست داره، از خودش بگه
ممنون از لطفتون
دقیقا. جهت نزدیک تر بودن دوستی ها و راحت تر بودن کاربران محترم چنین تاپیکی لازم بود.
سلام دوستان
من منصور 25 سال از تهران لیسانس کامپیوتر آزاد اراک - زمینه کاری: برنامه نویس و تحلیل گر سیستم ها با استفاده از C# و sql server
mansoorcsharp نوشته شده توسط:سلام دوستان من منصور 25 سال از تهران لیسانس کامپیوتر آزاد اراک - زمینه کاری: برنامه نویس و تحلیل گر سیستم ها با استفاده از C# و sql server
خوش اومدید منصور جان امیدوارم اینجا بهتو خوش بگذره
سلام من مهدی 25ساله از کرمانشاه هستم. لیسانس اقتصاد از دانشگاه رازی کرمانشاه اما زمینه مورد علاقم جامعه شناسی سیاسی و مباحث جامعه شناسی دینی است.
DUSKY نوشته شده توسط:سلام Hossein.Libera تایپیک خیلی خوبی ایجاد کردین. امیدوارم همه اینجا بیان کسانی که دوست داشتن خودشون رو معرفی کنن: اسم فامیل/ سن/ استان شهر/ مدرک تحصیلی/ در حال تحصیل... /شغل و هرچیز دیگه ای که دوست داشتن. البته هرکی هرچقدر که دوست داره، از خودش بگه
آریا/بعدا می فهمی/ 21/فارس - شیراز/ در حال تحصیل مهندسی کنترل و ابزار دقیق دانشگاه شیراز/فلا همین تا بعد
راستی
اگه دیگه ندیدمتون
صبح بخیر
ظهر بخیر
شب بخیر
سلام!!.. من ياشار 24 تهران .. !! .فارق التحصيل رشته كامپيوتر .. شاغل !! ..
خودم هم خودم رو نميشناسم " ميتوانم هر شخصيتي براي مدت كوتاهي اختيار كنم !! ..
داستان مينويسم !! .. اين كار رو خيلي دوست دارم !! ..
شايد بتونم 1 دوست خوب باشم !! ..
قربانت 30 ..40 تا ماچ ... !! ..
سلام
من سعید کاسپین 25 ساله .. دانشجو رشته .......
بچه خوبی هستم ، فقط یکمی کنجکاو هستم
در 24 ساعت حداقل 17 ساعت با کامپیوتر مشغول هستم !!!
راستی داشت یادم می رفت من متولد مرداد ماه هستم .